WIZZ AIR - 24

• 83 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
няма да имаш проблеми

# 181
Супер, благодаря!  bouquet

# 182
Здравейте, налага ми се да се свържа с уиз на телефона им 0900 639 49. Видях, че цената за разговор от стационарен телефон е 0,96 лв. Някой знае ли колко ще ми струва обаждане от номер на Виваком (Виваком не знаят, попитах ги)?

# 183
  • Mediterraneo
В този порядък ще е, ако не и нагоре. Миналата година платих сигурно 30-40 евро за два разговора на испанския им номер  ooooh! ooooh!

# 184
# 185
Някой случайно да знае колко са големи опашките сутрин, става въпрос за събота сутринта. Интервала е от 6 до 7. Лятото пак пътувах сутринта и не беше малка опашката а бяха 3-4 полета. Сега гледам, че освен 4-5 на уиз има и няколко на раян. Много ли е бавно?

# 186
  • Луната
Някой случайно да знае колко са големи опашките сутрин, става въпрос за събота сутринта. Интервала е от 6 до 7. Лятото пак пътувах сутринта и не беше малка опашката а бяха 3-4 полета. Сега гледам, че освен 4-5 на уиз има и няколко на раян. Много ли е бавно?
Пътувах точно в събота сутрин наскоро и опашките бяха внушителни. За първи път чаках над час, за да мина през секюрити контрола. Имаше 7-8 полета в рамките на час. Предвидете си 2 часа преди полет, за да Ви е по-спокойно. Peace

# 187
От Т1 има 9 полета между 6 и 6.50 сутринта. Така, че аз не бих рискувала.  Peace

# 188
  • София, България
Здравейте!
Извинявам се предварително, ако въпросът ми вече е задаван - интересува ме, ако направя банковия превод след като са минали 24 часа от резервацията, рискувам ли нещо? Ще приемат ли плащането за редовно? Резервирах на 26-ти вечерта и ще платя утре сутринта.  newsm78

# 189
  • Луната
Здравейте!
Извинявам се предварително, ако въпросът ми вече е задаван - интересува ме, ако направя банковия превод след като са минали 24 часа от резервацията, рискувам ли нещо? Ще приемат ли плащането за редовно? Резервирах на 26-ти вечерта и ще платя утре сутринта.  newsm78
Трябвало е да платите на 27-ми, а утре е 29-ти.
Вижте сега как са цените и направете нова резервация, а старата ще отпадне след време.

# 190
Последния път и аз пътувах като мистър, никакъв проблем, не съм уведомядала. Както писаха в един форум, твоя работа си е как искаш да те наричат Simple Smile. Весело пътуване!
Здравейте!

Весела Коледа на всички! Здраве и благоденствие!  bouquet

Включвам се с бърз въпрос.

Закупих билети с Уиз, но след плащането ми направи впечатление, че вместо като Miss, съм записана като Mr  Laughing

Дали биха ми създали проблем за такова нещо и трябва ли да уведомя предварително, преди полета?

# 191
Последния път и аз пътувах като мистър, никакъв проблем, не съм уведомядала. Както писаха в един форум, твоя работа си е как искаш да те наричат Simple Smile. Весело пътуване!
Здравейте!

Весела Коледа на всички! Здраве и благоденствие!  bouquet

Включвам се с бърз въпрос.

Закупих билети с Уиз, но след плащането ми направи впечатление, че вместо като Miss, съм записана като Mr  Laughing

Дали биха ми създали проблем за такова нещо и трябва ли да уведомя предварително, преди полета?

Laughing Laughing  bouquet

# 192
Здравейте, опитвам се да резервирам билети за другата седмица, отиване и връщане, но когато стигна до плащането с карта го отхвърля и резервацията е неуспешна. Какво да правя, каква може да бъде причината ? Трябва ли да отбележа в резервацията избор на платено място ? Благодаря предварително ! 

# 193
  • Луната
Здравейте, опитвам се да резервирам билети за другата седмица, отиване и връщане, но когато стигна до плащането с карта го отхвърля и резервацията е неуспешна. Какво да правя, каква може да бъде причината ? Трябва ли да отбележа в резервацията избор на платено място ? Благодаря предварително ! 
Пробвайте през мобилната версия или през старата версия на сайта.

# 194
Освен написаното от Woman^In^White, пробвайте с друга карта.
Не е задължително да отбелязвате избор на място.
При чекирането ще получите места.

Общи условия

Активация на акаунт