WIZZ AIR - 24

• 84 715
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Трябва да ви уведомят, разбира се, и би трябвало да има и промяна, при положение, че летят до Копенхаген
По принцип всякакви такива писма се пускат не веднага след промените, а по някое време. т.е. има време. Ако ви уведомяват по-малко от 2 седмици преди полета има обезщетение, така че общо взето в това внимават.

# 331
  • София
Трябва да ви уведомят, разбира се, и би трябвало да има и промяна, при положение, че летят до Копенхаген
По принцип всякакви такива писма се пускат не веднага след промените, а по някое време. т.е. има време. Ако ви уведомяват по-малко от 2 седмици преди полета има обезщетение, така че общо взето в това внимават.
Благодаря!
Ще почакам. Учуди ме тази фактура. Лошото е, че с наближаване на датата на полета цените се вдигат. Затова и доста по-рано купихме билетите.

# 332
  • Варна
Привет! Направих резервация от сайта на Уиз. Сега обаче забелязвам, че съм объркала мейла си! Липсва една точко в името. Това проблем ли е? Т.е. когато се чекирвам онлайн бордните карти мога ли да ги разпечатам направо през сайта им или ми ги изпраща на мейл???

# 333
Здравейте!
И аз с бързо питане. Снощи купих два билета до Милано със запазени места /до сега съм купувала само за един човек/. Като извърших плащането с картата, в онлайн банкирането ми сумата която са ми блокирали е с 20 лв. по-малко, от това което ми излезе като крайна сума за плащането. Виждам че тези 20 лв. са запазените места за втория пътник /2х10/. Като отида в профила си обаче виждам, че местата са си резервирани, но не са таксувани от картата ми. Та в момента се чудя имам ли запазени места за втория пътник, или нямам?  newsm78

# 334
еОтдавна не бях правила резервация/закупуване на билет, питането ми е следното Предлагаше ми системата да закупя за 4-8е места , аз не купих !
Оставих автоматично да ми даде, да де ама никъде, не ми изписа кое е това място..?!
Кога се вижда, кое место ти е разпределено, при уеб чек-ин-а ли?
...... bouquet

# 335
еОтдавна не бях правила резервация/закупуване на билет, питането ми е следното Предлагаше ми системата да закупя за 4-8е места , аз не купих !
Оставих автоматично да ми даде, да де ама никъде, не ми изписа кое е това място..?!
Кога се вижда, кое место ти е разпределено, при уеб чек-ин-а ли?
...... bouquet

Да.

# 336
 Hug мимии

# 337
  • Луната
Привет! Направих резервация от сайта на Уиз. Сега обаче забелязвам, че съм объркала мейла си! Липсва една точко в името. Това проблем ли е? Т.е. когато се чекирвам онлайн бордните карти мога ли да ги разпечатам направо през сайта им или ми ги изпраща на мейл???
Можете да им пишете в тази форма от падащото меню избирате Грешка при резервация/регистрация и описвате какво трябва да се промени, за да коригират тази грешка. Вашият имейл е вход към профиал ви, а и на него се изпращат фактури и данни от резервациите. Може да съществува имейл без точка и да бъде злоупотребено с данните Ви. Според мен трябва да им пишете, за да коригират тази грешка. Он-лайн чекин се прави в профила Ви и не ги изпраща на имейл.

# 338
Някакви шансове уиз също като раян да се преместят на терминал 2 или терминал 1 отново си остава зона на уиз?

# 339
Здравейте,
Скоро не съм пътувала с уиз и имам питане относно багажа. Ще летим на 21.01 до Будапеща. Имаме 1 бр багаж до 23кг и безплатните, които се полагат. Питането ми е за безплатния багаж в метална решетка ли го слагат, за да ме пуснат или го мерят и има ли изискване за това дали да е раница, куфар, сак. А за големия багаж има ли размери или само кг се гледат там?

Благодаря

# 340
Здравейте,
Скоро не съм пътувала с уиз и имам питане относно багажа. Ще летим на 21.01 до Будапеща. Имаме 1 бр багаж до 23кг и безплатните, които се полагат. Питането ми е за безплатния багаж в метална решетка ли го слагат, за да ме пуснат или го мерят и има ли изискване за това дали да е раница, куфар, сак. А за големия багаж има ли размери или само кг се гледат там?

Благодаря

Салонният багаж( малък или голям) трябва да се побира в металните клетки- това е мерилото и няма значение какъв точно вид е- раница, малък сак или куфар. За чекирания багаж има някакви размери на сайта, обаче едва ли някой ги мери, мерят само теглото.

# 341
Здравейте,
Благодаря
Има ли вече безплатни багажи /не тези за качване с предимство/?

# 342
Здравейте,
Благодаря
Има ли вече безплатни багажи /не тези за качване с предимство/?
Все още е безплатен малкия салонен багаж - 42 x 32 x 25 см.

# 343
  • Пловдив
Доколкото знам безплатен е само малкият салонен багаж, но имайте предвид, че дамската чанта я считат именно за такъв. По принцип малкият салонен трябва да се побира под седалката ви.

# 344
Да, знам, че безплатния багаж е малкия салонен. Просто си помислих, дали питащата не се е объркала, защото пише за платения голям салонен багаж и малкия безплатен, който им се полагал.

Точно заради дамската чанта винаги купуваме качване с предимство, предпочитам да си доплатя за малко повечко личен комфорт.

Общи условия

Активация на акаунт