WIZZ AIR - 24

• 84 707
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Ави, няма как да купите билети с членство без да сте го платили.

# 406

Благодаря, Zaharinka!

Отбих се до банката и платих направената по обяд резервация. Кога, според теб, ще се отрази това плащане и респективно членството?

Не видях начин да направя двата полета в една резервация.

# 407
  • София, Смолян
Здравейте,

Не успях да открия информация в сайта, затова да попитам и тук - задължително ли е да има съвпадение между адреса в акаунта ми и този по лична карта?

Направих грешката да си сменя адреса в акаунта без да съобразя, че не съвпада с този по лична карта и направих резервация за билети, та даже и ги платих?

# 408
Адресът няма абсолютно никакво значение.

# 409
  • София, Смолян
Много благодаря за бързия отговор.

# 410
Здравейте!
Ще си позволя да внеса малко яснота около запазването на места, което се "появи" като опция напоследък. Разбира се, това струва допълнителни пари.
Миналата седмица пътувахме до Париж и обратно. И в двата случая не платихме за място. И в двата случая чекирах електронно веднага след като "отвори" чекина (30 дни преди полета) - и в двата случая ни даде съседни места (3-ма човека бяхме). При пътуването местата ни бяха същите, тъй че ако някой има притеснения относно това, че ако не си доплати за определено място, ще го разхвърлят произволно из самолета и няма да пътува до човека, с който е направил заедно резервация - тези притеснения са неоснователни. Разбира се, добре е да се чекирате по-навреме, а не да чакате последния момент, защото тогава ситуацията може да е друга.

# 411
И на кой ред ви разпределиха?

# 412
И на кой ред ви разпределиха?
На отиване бяхме на 17-ми, места D , E  и F, а на връщане - на 8-ми, места D, E и F.

# 413

Благодаря, Zaharinka!

Отбих се до банката и платих направената по обяд резервация. Кога, според теб, ще се отрази това плащане и респективно членството?

Не видях начин да направя двата полета в една резервация.

отговорът на въпросите ти е тук: 

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za- … s-bankov-transfer

# 414
При мен в момента е същото- 16а на отиване (прозорец) и 8д връщане (пътека)

# 415
  • София
Здравейте, има ли някой който е ползвам мобилно чекиране? Предстои ми пътуване и искам на връщане да го пробвам?Това дали ми спестява разпечатване то на бордна карта?

Да, ние вече само така пътуваме  Peace
Не разбрах, дали трябва да си разпечатам бордна карта или инфото на телефона ми е достатъчно?

# 416
не знам какво инфо имаш предвид, трябва да имаш бордна карта, може и да е на телефона, а не разпечатана

# 417
  • София
не знам какво инфо имаш предвид, трябва да имаш бордна карта, може и да е на телефона, а не разпечатана
Тази информация имах впредвид! Благодаря!

# 418
На Лутън и Стансет приемат мобилни бордни карти .... проверено!

# 419
  • София
Тази информация имах впредвид! Благодаря!

На телефона с мобилното приложение PassWallet  Peace

Общи условия

Активация на акаунт