WIZZ AIR - 24

• 84 710
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте! Сега случайно открих, че полета за трима, който платих декември до Малмьо - липсва. Не съм получила и-мейл, нито връщане на парите. Какво да правя?
Аз съм в същата ситуация. На 13 януари им писах оплакване и все още ни вест ни кост! При това смe с Wiz Flex! #2gunfire

# 436
  • Германия
Аз бих писала и във ФБ-страницата им, че чакам отговор.  Peace

# 437
  • София
Вече няма полети до Малмьо. Заменени са с полети до Копенхаген. Но е много нелоялно от страна на Уиз да не ви уведомят и да ви предложат варианти за връщане на парите или за замяна на полета.
Звъннете и на импулсния телефон.

# 438
  • София
Вече няма полети до Малмьо. Заменени са с полети до Копенхаген. Но е много нелоялно от страна на Уиз да не ви уведомят и да ви предложат варианти за връщане на парите или за замяна на полета.
Звъннете и на импулсния телефон.
За пръв път ми се случва и очаквах, че при отменен полет те трябва да информират и да предложат. В сайта им пише разни неща, че може да предложат полет с друга компания, с тях до друг град - примерно Копенхаген, като дори плащат някакъв хотел, храна... Предполагам, че просто си ги пишат тези неща. Но все пак някой нещо би трябвало да предложи, поне връщане на парите. При мен фактурата с отрицателния знак е с двойно по-малка сума от тази, която съм платила. Да не говорим, че хотела ни взе 1000 лв за тези дати за Малмьо и няма да ни ги върне. Sad

# 439
  • Варна
Влизам с кратък въпрос. Все още ли може да се направи онлайн чекиране най-рано 30 дни преди полета? Не бях влизала доста време в сайта на компанията, а сега сякаш всичко е различно. Билетът е за майка ми, ще лети от Женева до София на 10 март.  А в сайта ми пише: "Онлайн чекиране: Чекирайте се в рамките на 6 ден(дни)" Предполагам трябва да се чете не в рамките, а след, и просто глупаво са го превели?

# 440
Влизам с кратък въпрос. Все още ли може да се направи онлайн чекиране най-рано 30 дни преди полета? Не бях влизала доста време в сайта на компанията, а сега сякаш всичко е различно. Билетът е за майка ми, ще лети от Женева до София на 10 март.  А в сайта ми пише: "Онлайн чекиране: Чекирайте се в рамките на 6 ден(дни)" Предполагам трябва да се чете не в рамките, а след, и просто глупаво са го превели?
30 дни по-рано почва чекирането.Ако се изтегли мобилното приложение на Wizzair,там показва всяка резервация кога започва чекиране.

Последна редакция: чт, 02 фев 2017, 17:33 от Димитров6

# 441
  • Пловдив
Искам да попитам, ако купя 5 билета без определени места,при чекирането поредни места ли ще ми даде или са разпръснати из целия самолет-тъй като ще пътуваме 2 възрастни и 3 деца

# 442
  • София
Не се притеснявай , дават поредни места.

# 443
  • София
Не се притеснявай , дават поредни места.
Ако има останали поредни.Simple Smile Няма да ви разхвърлят из самолета, но може да сте на 2 места.

# 444
Здравейте, по някаква причина в акаунта ми е зададено, че съм мъж, и на резервацията ми пише MR, а съм жена. Случвало ли се е на някого и проблем ли е? Вече го коригирах в профила, но за направената резервация ще си стои така.

# 445
Здравейте, по някаква причина в акаунта ми е зададено, че съм мъж, и на резервацията ми пише MR, а съм жена. Случвало ли се е на някого и проблем ли е? Вече го коригирах в профила, но за направената резервация ще си стои така.
Никакъв. Имала съм подобен случай.

# 446
Ще се придвижвам с такси до Т1. Моля, препоръчайте ми таксита  Praynig Не ми се рискува да хвана първото, което видя на стоянката /ако въобще има стоянка на Интер Експо Център/   Laughing

# 447
Ще се придвижвам с такси до Т1. Моля, препоръчайте ми таксита  Praynig Не ми се рискува да хвана първото, което видя на стоянката /ако въобще има стоянка на Интер Експо Център/   Laughing

Yellow 91119. Може да го поръчате и онлайн. Имат нови стикери и вече не изглеждат така, а ей така.

ОК Супертранс- но тук трябва много да се внимава- има много ментета. Изписаният телефон трябва да е 973 21 21.

За 1 Евро - и те имат ментета с надпис заЕДНО в Европа...

# 448
как стои въпросът със запалка в ръчния багаж, май е забранено

# 449
как стои въпросът със запалка в ръчния багаж, май е забранено

На едно от европейските летища изискването беше 1 запалка в джоба- не в багажа. От тук тръгвам с кибрит- в ръчния, връщам се с него- нямало е проблем досега никъде.

Общи условия

Активация на акаунт