WIZZ AIR - 24

• 84 014
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Скрит текст:

Тези 2 несесера дали мога да ги използвам за козметиката в ръчния или си има точни изисквания какво трябва да е прозрачното пликче.  newsm78

# 481
  • тук-там
Връзвала съм и найлонова торбичка, при липса на друго. Peace

# 482
  • София
Връзвала съм и найлонова торбичка, при липса на друго. Peace

А тези ще свършат ли работа?  Simple Smile Иначе мерси за идеята. Много пъти съм пътувала със самолет, но за пръв път ще съм само с ръчен багаж и досега не ми се е налагало да ползвам такива пликчета.  Simple Smile

# 483
  • тук-там
Да! Peace

# 484
Няма гаранция, че ако не си изпълнил точно изискванията за сигурност ще минеш. Пример: Вътрешен полет Бургас-София. Сутрин рано. Пътуваме около 20-30 човека. Зима. В ръчния ми багаж найлонова прозрачна кесийка, много по-малка от допустимия р-р, с един малък крем от 30 мл. Нищо друго. Бях върната да си закупя пликче от автомата. Както и дамата пред мен, която беше с найлоново пликче. Същия този контрол, го бях минавала много, много пъти със същата кесийка. И не ми помогна това, че очевидно повечето персонал от секюритито  познаваше съпруга ми, който ме изпращаше и по това време работеше на същото летище. Правила.

# 485
  • София
А на летище София има ли такива автомати, не съм се заглеждала/ newsm78

# 486
  • с/у ОколоМръсТното
Нямам кретитна карта... само дебитна на ViSA Electron.
Мога ли да платя с нея?

Мерси  Hug

# 487
  • София
Нямам кретитна карта... само дебитна на ViSA Electron.
Мога ли да платя с нея?

Мерси  Hug

Аз съм плащала точно с такава.  Peace

# 488
  • с/у ОколоМръсТното
sea.sea - благодаря ти...
Сайта "зависна" и не ми даде нищо. И сега съм в неведение дали въобще съм платила и резервирала...

Как да проверя?

# 489
Вижте в профила си имате ли вече резервация.
Ако имате онлайн банкиране, влезте в сметката си и погледнете дали са блокирани паричките за билета вече.
Трети вариант - звъните на оператор на банката и искате да Ви направи справка има ли плащане от картата.

# 490
  • София
Вчера беше само са Discount Club, днес е отворено за всички.

# 491
  • Luxemburg
Внимавайте с днешните отстъпки. Гледайте добре как ви излизат цените. Както споменах вчера сутринта за моя полет на 29.02 имаше отстъпка, а минути по-късно не. Сега за същата дата за 1 човек има отстъпка,  но за 2 не. Може да се окаже че ви е по-изгодно да се направят две отделни резервации.

# 492
  • Германия
Автомат за пликчета не видях, те си лежат на масата до първият проверяващ паспорти и борд-карти и ги предлагат. Това на Т1.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 13:15 от pepelyashka

# 493
  • София
Автомат за пликчета не видях, те си лежат на масата до първият проверяваш паспорти и борд-карти и ги предлагат. Това на Т1.

Мерси, наистина не съм обръщала внимание.  bouquet

# 494
Здравейте, резервирах днес за цялото семейство и въпреки че много внимавах, съм объркала името на едното дете - вместо с Ts съм изписала фамилията със S. Дали ще имам проблем и поправимо ли е?

Общи условия

Активация на акаунт