Стягащ колан Рита или Беата след секцио

• 766
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Момичета, колебая се кой от двата модела колан за стягане да си взема - Беата или Рита. Минаха 11 месеца от секциото ми, а коремът ми си стои същия както беше при изписването - все едно съм в 6-ия месец. Моля тези от вас, които са ползвали да дадат отзиви. За сега май клоня към Беата, защото пише че е микромасажиращ, тоест стимулира кръвообръщението, но ми се струва че не обхваща целия корем. Докато Рита не е масажиращ, но е достатъчно дълбок за да стегне целия корем. Моля за съвет! Simple Smile

# 1
А да нямаш диастаза?

# 2
  • София
Имам да

# 3
Значи само колан едва ли ще помогне или поне на мен така ми казаха.

# 4
  • София
Е да, аз ще продължа да си правя упражнения, но все пак и колана нещо да подпомогне... А отзиви за някой от двата колана имате ли?

# 5
Не, бяха ми купили някакъв медицински за след раждането, но представа нямам какъв беше Rolling Eyes

# 6
  • София
Моят съвет е да пробваш. Аз пробвах няколко вида колани и най-удобен ми беше на "Триумф" от серията Mamabel.

Другите ми стягаха на операцията (BabyOno; MAMMA DONNA; Carriwell; Chicco Mammy). Ако си от Сф, тези ги има налични в магазини като "Вис Виталис". Сигурно дискомфортът се дължи отчасти и на факта, че сложих колан на 10-я ден, но все пак е индивидуално.

п.с. Сега видях, че си от Сф.

# 7
  • София
Благодаря ви cristi и missence Simple Smile Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт