Избор на смартфон

• 10 593
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Моля, препоръчайте качествен и бюджетен телефон от китайски сайт, може и тези от европейските складове.

Ценови диапазон?

# 31
  • София
До към 300 лв. Не ми се дават повече за предния телефон. Simple Smile

# 32
# 33
Кви са тия имитации на лг,самсунг и хуауей Joy Joy Joy

# 34
  • София
 Laughing Ама какви имитации?? Те всички телефони идват и се развиват на един принцип.
Аз много се дразня на тукашните , т.е. западно наложени брандове Самсунг, ЛГ... Не случайно последните години навлезнаха точно китайките: Хуауей, която споменаваш, Леново и т.н. На мнение съм, че определно може да си вземеш телефон с много по-добри, нови и съвременни технологии от все още неизвестна и невнесена китайска марка, отколкото баналните тук брандове!
Ама каквото си го влече човек, нека да си взима  Simple Smile
Оф още не мога да се спра на конкретен телефон и дали да рискувам с доставка от Китай и ДДС или нещо от европейските складове.

# 35
Оф още не мога да се спра на конкретен телефон и дали да рискувам с доставка от Китай и ДДС или нещо от европейските складове.

Ако вдигнеш малко мизата ще ти предложа нещо хубаво и стилно.
Китай плащаш ДДС, склад в Европа - ограничена наличност и избор

# 36
  • София
Вдигам мизата, ти ми предложи, а пък аз ще помисля да прежаля и повече пари.
Ще ти бъда много благодарна!  bouquet

# 37
Вдигам мизата, ти ми предложи, а пък аз ще помисля да прежаля и повече пари.
Ще ти бъда много благодарна!  bouquet

Elephone S7! Дъщеря ми е на 20 години и e впечатлена от придобивката си. ( има черен но ти препоръчвам син ). Европейски склад - ако те усучат от Китай с ДДС идва на по-висока цена

п.с. Аз също въпреки, че съм доста критичен към Андроид устройствата като цяло.

# 38
  • София
Даа, определено телефончето изглежда внушително! Благодаря за предложението! Тръгнах с идеята за нещо по-евтино, ама като почнеш да гледаш и апетита идва с яденето, както се казва Simple Smile

# 39
Наистина за тия пари си е добро смартфончето  Simple Smile

# 40
  • Ст Загора
на тозисе спрях и съм много доволна

# 41
И аз да ви следя. Верният ми Samsung (модел GT-I9300I) сдава багажа и да питам за нов.

Изискванията ми са да има добра батерия, много памет, разширяема, да поддържа OTG по възможност и за големи дискове и да има голям дисплей, че напоследък за повечето неща работя през телефона в движение. Сегашният ми телефон е преживял близо 4 години яко позване и няколко изпускания, вкл. едно, което му напука леко екрана. Така че за новия искам здравина, Gorila Glass е плюс.

Досега бях на Самсунг и съм доволна, но за описаното ползване са ми скъпи. Имате ли опит с Xiaomi Mi Max? Можете ли да препоръчате нещо сравнимо, може от китайски сайт?

# 42
И аз се оглеждам за нов телефон.Бюджет до 1000 лв., издържлива батерия/сега след 2 часа използване за Фейсбук и новини се скапва/,бързо отваряне на страници, добра камера.Сега съм със Самсунг ес 3, но е доста бавен, въпреки че купих нова батерия, няма изтеглени много приложения освен Фейсбук, ОЛХ, Уотс ъп и 2 новинарски страници.Предстои ми до месец да преподписвам договор, така,че ако има и подходящ телефон с договор мога да се възползвам. newsm78

# 43
  • София
Между Huawei P9 Lite и Samsung Galaxy J7 (2016) кой да избера?
Гледах съпоставка на параметрите им, но признавам си, голяма част от тях нищо не ми говорят.

# 44
Между Huawei P9 Lite и Samsung Galaxy J7 (2016) кой да избера?
Гледах съпоставка на параметрите им, но признавам си, голяма част от тях нищо не ми говорят.
Погледнах набързо. Като цяло са сходни, има няколко по-важни разлики. При P9 резолюцията на екрана е по-добра, може да се премине на android 7 и втората камера е 8mp (при Samsung е 5mp). J7 пък е с малко по-добра батерия. Най-добре ги виж на живо кой повече ще ти хареса.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 12:12 от bubbata

Общи условия

Активация на акаунт