Живи и здрави да са, а и всичко останало да се нарежда добре!
Днес научих цяр за болки в кръста - алуминиево домакинско фолио се слага просто на кръста и само след няколко минути болката започвала да отшумява, ми каза една приятелка, която редовно се лекувала така.
И друго - една приятелка, чийто син е болен от Хашимото в толкова тежка степен, че не може да стане от леглото в някои дни, от известно време се лекува много успешно при човек на име Петко, който провежда събеседване с болните в аптеки Хера. Такива неща ми разказа тя за това как помагал на хората, как имало толкова голям наплив, че трябва в 6 сутринта да отидеш за номерче и човекът помагал без заплащане, просто от хуманност. Оказа се, че тук, в нашия форум има тема за тези аптеки Хера и ако искате, разгледайте. Тя е много доволна, моята приятелка - освен на сина й, този Петко й помогнал и на нея за много сериозен чернодробен проблем, който имаше тя. Лекувал и много дечица, при това с предимства - без да чакат.
Имам нужда от вашата помощ: от вчера ми е по-дребен шрифтът във форума. Някой може ли да ми каже откъде се регулира, че съм забравила

.Ако пропускам някого да се чувства поздравен
!
.
.
.Ще се пукна през гърба.Не стига,че е 100 лв тъпата игра, лаптопът му е геймърски...разрових един куп сайтове,хелпове...А магарето се отказа още на петата минута
.
. Дано по-скоро да израстат тая пуста астма
. Моята племеничка беше с такава диагноза като по-малка, все носеха инхалатор...по-добре е.
.За секунди и започва да хрипти и да не може да си поеме въздух. Аз също се стягам и се мобилизирам, као премине и рева с глас. ММ се шашка много.
Детектив съм еййй, Жаклин ще го потвърди
Аз обичам да си харча парите за пътувания.
Ненамалена.
.