Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 55 334
  • 831
  •   1
Отговори
# 585
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И от мен честито на Янтра, Айяла и Зузанка!
Живи и здрави да са, а и всичко останало да се нарежда добре!

Днес научих цяр за болки в кръста - алуминиево домакинско фолио се слага просто на кръста и само след няколко минути болката започвала да отшумява, ми каза една приятелка, която редовно се лекувала така.
 И друго - една приятелка, чийто син е болен от Хашимото в толкова тежка степен, че не може да стане от леглото в някои дни, от известно време се лекува много успешно при човек на име Петко, който провежда събеседване с болните в аптеки Хера. Такива неща ми разказа тя за това как помагал на хората, как имало толкова голям наплив, че трябва в 6 сутринта да отидеш за номерче и човекът помагал без заплащане, просто от хуманност. Оказа се, че тук, в нашия форум има тема за тези аптеки Хера и ако искате, разгледайте. Тя е много доволна, моята приятелка - освен на сина й, този Петко й помогнал и на нея за много сериозен чернодробен проблем, който имаше тя. Лекувал и много дечица, при това с предимства - без да чакат.

Имам нужда от вашата помощ: от вчера ми е по-дребен шрифтът във форума. Някой може ли да ми каже откъде се регулира, че съм забравила newsm78

# 586
  • Sofia
Честити да са днешните празнуващи- Янтра, Айяла и Зузанка  bouquet.Ако пропускам някого да се чувства поздравен  Hug!
Светалчо, за Петко от аптека Хера съм чувала и аз само положителни отзвиви  Peace.
Така се ядосах посред нощ  Twisted Evil, че уйдисвам на акъла на мойто дете  Thinking.
Скрит текст:
Търчах в 20.50 ч. до един МОЛ да му купувам компютърна игра,намалена с 20 %,която не успяваме да стартираме. На моя лаптоп тръгва, на неговия не  #Cussing out.Ще се пукна през гърба.Не стига,че е 100 лв тъпата игра, лаптопът му е геймърски...разрових един куп сайтове,хелпове...А магарето се отказа още на петата минута  Shocked Че като го насметох.Има си хабер как се изкарват 100 лв.
Бели кахъри,но много се ядосах.
Равносметката от петъка- пазаруване само за него-геймърски стол, играта и една блуза, туй то. Ей сега е моментът да се наградя и аз с нещо  Crossing Arms.
Жаклин и Янтра, много ми е плашещо с пристъпите на децата ви  Tired. Дано по-скоро да израстат тая пуста астма  Praynig. Моята племеничка беше с такава диагноза като по-малка, все носеха инхалатор...по-добре е.
Моят син ми е правил няколко пъти ларингитни пристъпи, много е страшно  Cry.За секунди и започва да хрипти и да не може да си поеме въздух. Аз също се стягам и се мобилизирам, као премине и рева с глас. ММ се шашка много.

# 587
Айде и аз да раздам честитки Wink Детектив съм еййй, Жаклин ще го потвърди Wink
Още дълги години спокоен семеен живот пожелавам на Давиз.
Честит рожден ден на Айала bouquet
Жива и здрава да е Янтрето ама не разбрах какво празнува...не е и важно! Тя ми е от любимите съфорумки така, че каквото и да празнува, наздраве bouquet
Нищо не купих на черният петък, всчко си имаме Crazy Аз обичам да си харча парите за пътувания.

# 588
  • Sofia
Жива и здрава да е Янтрето ама не разбрах какво празнува...не е и важно! Тя ми е от любимите съфорумки така, че каквото и да празнува, наздраве bouquet
Нищо не купих на черният петък, всчко си имаме Crazy Аз обичам да си харча парите за пътувания.
Именичка е Янтра  Peace!

# 589
Именичка е Янтра  Peace!

Значи е Клементина? Клем от мен, тогава Hug (klem (от норвежки) - прегръдка)

# 590
Връщаме се от кино - от мноооого време не бяхме ходили само двамата, без деца. Събитието е рядко, затова е редно да се отбележи.
Янтра, хубаво ти е името.

# 591
  • Варна
Честити да сте и здрави празнуващите!
Ходихме с моя мъж да проверим за столове, които бяхме харесали преди. Магазинът беше обявил черен петък, но столовете не бяха намалени. И се отказахме в момента от покупка. А имаме нужда от нови столове, защото котките ги надраха през годините.
Детето ми купило книга от Оринджа, по случай черния петък. Simple Smile Ненамалена.

# 592
Жаки, Янтра, знам че ще имате още гадни моменти, но обикновено наистина се надрастват тези заболявания.

Аз бях супер болнаво дете, с бронхитни пристъпи почти постоянно. Влизала съм в болница многократно, а майка ми се беше побъркала горката. Нямам спомен как и кога спряха, но от около 12-13 годишна до миналата година съм боледувала един-два пъти.

Спомням си, че и за алергия ме тестваха и резултатите бяха  Crazy, нямаше нещо на което да не реагирам, от прах до мухъл, абе всичко. И това премина. Много се надявам дечицата да се стабилизират и да им премине.

А това с яйцеклетката е  Crazy, По принцип тя не се избира, защото е една, най-много две, неговите "момчета" трябва да се доказват, ама  Joy.

# 593
  • Пловдив
Именичка е Янтра  Peace!
Значи е Клементина? Клем от мен, тогава Hug (klem (от норвежки) - прегръдка)
Климентина Simple Smile Което е гръцката транскрипция на същото име, Клементина е латинската версия. Климентина е по-рядко. Означавало милостива Whistling

# 594
Добро утро, честито на всички празнуващи или празнували! От работа нямам време да се запиша. Пия си кафето сега с вас, снощи купих агнешко бутче и ще пека за обяд може би. Дечицата да оздравяват.

# 595
Добро утро!
Да оздравяват болните деца, много плашещо звучат историите ви!

Аз се излюпих рано, метнах една баница за майсторите и след час поемаме. Чудя се сега какъв план за деня да им направя. Понеже съм добра жена им поръчах къртач, ма той ще дойде другата седмица, та няма да къртят днес. Освен да ги накарам да носят камъни в градината. Стария дувар е съборен и има камънак из целия двор, който ще пречи на бъдещите ми проекти. Скоро ще спрат да ме харесват тия мойте хора...  Laughing Аз ще боря един бръшлян, който се е покатерил на външната ограда и ще ми я събори някой ден. Хем ми харесва, хем се вижда зида как е напукан, така че ще го махна. 
И покрива трябва да завършат днес, страшно бързи хорица. Ама работят на квадрат и нямат сметка да се миткат по високото в тоя студ. Поне ще мирясам, че и да се излее порой няма да ми протече къщичката и можем спокойно да работим вътре. Макар че, очаквано, излезе по-скъпо от планираното, поне знам, че е направен като хората... И такива ми ти работи ме вълнуват в събота сутрин  Laughing
А носът ми тече като река, май ми се е възпалил синузита, защото ме боли муцунката. Правих нагревки с морска сол и съм си заспала с торбичката на главата, мъжът ми умрял от смях   Laughing Ама то е тоооолкова хубаво това лечение...

# 596
  • Варна
Добро ви утро!
Честито на всички празнуващи и празнували! bouquet
Да ви оздравяват дечицата.

Вече час кесам на компа... музата ми за разтребване я
няма никаква. Слугинчетата работят на макс, аз блея.

Скрит текст:
Оплаквам се,че ми се разказва играта с тази европрограма.
Другата седмица ще е тръжната процедура за колите, а още
довършвам публичните по техника, инвентар раб.облекло.
Ушите ми пламнаха от телефонни разговори, тендовагинит
ще получа от писане на мейли . Ще издръжа!

Браво бе Алечка, фурия си!Пък дори и със сАпол.

# 597
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ако има нещо, което наистина и винаги да мразя, е мъглата. Дори като я гледам през прозореца, ме отблъсква. Вятър също не обичам, но само някои негови образи и само понякога. Но мъглатааа ...Тя ми въздейства много зле - намалява ми полезрението и с това ме ограничава, което ме потиска. Души ме. Докарва ми чувство за самотност - сякаш на света съм останала само аз и който е около мен в стаята.
И това само като я гледам отвътре навън. Пък ако трябва да се потопя в нея, още по-гадно. И най-гадно, разбира се, ако те издебне от засада по пътя, ако те чака притаена зад някой завой и няма как да я избегнеш. Сграбчва те изневиделица и те омотва в кълбата си, лишава те от възможността да виждаш и да съобразяваш посоките , не ти дава да дишаш нормално. Много гадно лепкаво нещо. Дано на никого не му се налага да шофира опипом в мъглата днес...

Янтра, много ти е хубаво името, и мъжкият вариант ми е любим. Как не си се изкушила да кръстиш някой от момците на себе си - имам две приятелки, които си кръстиха децата на себе си (и двете са момчета Joy)
Вчерашният разговор за имената ме остави с чувство за, как да кажа - непълност, неудовлетвореност. Защото се обсъждат имена, които се харесват или не от притежателя им или не само, обаче  само притежателят и още един-двама знаят за какво става дума. Аз разбирам защо е така и не проявявам любопитство, но беше някак като да ближеш сладолед през стъкло. Joy Joy

Никой не отрази молбата ми вчера, затова ще я повторя: кажете ми, моля, откъде се регулира големината на шрифта, защото изведнъж стана по-малък и не ми е удобно така. Може би съм натиснала нещо, докато съм писала отговор?

# 598
Светалчо, горе в дясно има едни точици. кликни на тях и трябва да ти излезат настройки. Иначе се намалява, увеличава с натиснат контрол и мишката.

# 599
Добро утро! Наспах се! Ей, няма такъв кеф да се събудиш без алармата на телефона.
Алечка, вземи някакви радикални мерки за бръшляна. Ние имаме в двора израстъци от черница. Постоянно никне. И нафта се изсипва отгоре й, и раундъп(когато пръскам за плевели в градината), и сол съм ръсила. Толкова е упорита. С бръшляна е същата работа.
Жаки, как е малката днес?
Даун, твоят пост пак ме вкара в размисли за алергията на моята щерка.... Уф, много искам да взема правилното решение.
Евил, има една мацка към вашия край- всички евро програми й се оценяват подобаващо и биват отпуснати нужните средства. Ама си плащаш!
Светалчо, не мога да помогна. Може като стане малкия да го питам. А темата с имената ще си е вечна. Аз си харесвам името. Обаче странно. Родителите ми се обръщат с пълното име. Никога не са ме наричали по друг начин. Баща ми ме наричаше "мърко", докато бях малка. Приятелите на родителите ни и моите лели със семействата си- пак на цяло име. Свикнала съм. Но млади хора, с които сега се запознавам също ме наричат така, а не ми е комфортно. Аз питам момичето, с което се запознавам как да я наричам и то си казва галеното има. Но тя мен- не ме пита. Верно е, че аз по галени имена съм "манджа с грозде''- Марче, Мими, Мари, Мара, Миме, Маре.... Нямам претенции кой, как. Ама я, тези млади....

Общи условия

Активация на акаунт