Искам да кажа ... (97)_21.11-27.11.

• 54 606
  • 831
  •   1
Отговори
# 315
Чудя ви се кога изяждате всички тия неща, които приготвяте?  newsm78
Ела да видиш как е Simple Smile Ушите ще ми изядат!

И аз това се чудя..
Още повече, че половината неща/продукти - не съм ги и чувала..
Отивам да се срамувам. Crossing Arms

# 316
Моите какво се разядоха, не мога да им насмогна. Днес сготвих голяма тава спаначена мусака с идеята да има и за утре, яли, спали, пак яли и тавата празна, едва ще има за децата обяд, за баба им и баща и трябва пак да готвя. Жаки болна кашля, подсмърча, но на апетита и това не влияе. Инхалаторът работи през 4 часа. Така се надявам да се разминем без АБ и без спазъм.

# 317
  • Euskal Herria
Янтра, ама нямаш никакви грижи! Само не знам кога ще дойдат при теб. Една съфорумка получи коледната си картичка, която пратих за миналата Коледа, преди две седмици. Е, важното е, че е пристигнала, нали?  Mr. Green

Лято, най-лесната торта, която съм правила за рождените дни на децата, е с бисквити, сметана и банани. Украсява се по желание. Само не знам дали ще ти върши работа.
Прави се много лесно : пласт бисквити тип "Закуска", пласт сметана, пласт банани. Така се редува, докато свършат продуктите.

# 318
Белинда,  Hug всичко ще бъде наред  Hug
Аз правих баница за вечеря.

# 319
Лято, направи блатове от кексово тесто. Един кекс го разпределяш в 3 тавички от алуминиевите и печеш.
После си направи крем от яйца, захар и прясно мляко. Сироп от карамел и вода. После си разтопи един шоколад за готвене с малко прясно мляко и олио и залей тортата.
Мога да дам и други варианти, но какво не трябва да яде малкия?
Или обикновен пандишпанов блат и крем с малко желатин, банани, други плодове...

Белинда, малко повече почивка и спокойствие. Надявам се, да отмине всичко!

# 320
Лято, аз правя бисквитена торта Рафаело. Децата я одобряват  Peace

# 321
  • София
Чудя ви се кога изяждате всички тия неща, които приготвяте?  newsm78
Joy Ако ти покажа снимки, няма да се чудиш hahaha 12-годишният е вече с половин глава по-висок от мен, а дребният очевидно е с глисти, защото яде колкото баща си, но има само едно бузки що годе, другото е рагу и зъби. Ние с бебо също не се лишаваме Mr. Green От цялата фамилия само мъжа ми е по течните горива, другите сме по яденето!

Яна, аз никога не пропускам и ваниловите рохлички на Наталина, Забравените сладки и джинджифиловите меденки. Те, заедно с изброените от теб, са ми в задължителната програма. И още 2-3 вида, които се менят всяка година. Че то Коледа без коледни сладки не е Коледа Crossing Arms Никога нищо не остава, дори трохичка. Подарявам на приятели, на семейството, на учителките в градината едно време. Миналата година бях много ангажирана служебно и нямах време за сладки. Еййй, ореваха света моите. Тази година от юли са ми замрънкали какви точно сладки искат...и периодично ме подсещат, да не забравя случайно.

# 322
  • Пловдив
Моля, всеки, който има нужда от помощ за изяждане на сладкиши, сладки, бисквити, кексове и подобни да се чувства поканен да ми изпрати излишъците!

# 323
  • Sofia
Ама и аз се засрамих...едни меденки правя и домашните ме възхваляват като голяма сладкарка, чат-пат бисквитена торта Mr. Green, щрудел и баница. Туй то...а и кекс  Rolling Eyes . Вие сте някакви кулинарни богини, признавам  bowuu.
Количества като изброените от Белинда даже не си представям  Shocked. Че вие сте като на сладкарски щанд, значи  Hug. Слаб ни е ангелът на нас, не устояваме на такива изкушения, за това и не приготвям  Whistling.Пък не е да сме твърде изпосталяли  Crossing Arms.

# 324
Направо ме изумявате как всяка от вас все едно сладкарски цех има..
А аз 1 път месечно най-много някакви бонбони да спретна..
А, и тиква опекох уикенда. Брои ли се? Joy

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 21:34 от Excuse me

# 325
Аз правя меденки и забравените сладки по празниците.
Другите неща все слушам колко са вкусни, но така и не съм пробвала.

# 326
Аз пък сладки неща приготвям целогодишно и точно по празниците никога нямам време да направя нищо. Всяка година се нахъсвам, че по Коледа ще има домашно приготвени сладкиши и накрая от манджи, питки и не знам какво десерта отпада. Whistling

# 327
  • Бургас
И аз при засрамените домакини. Чукнах сега да видя какви са тези забравени сладки, ми те чудни, ще се пробват. Покрай вас ще взема да шашна моите по Коледа с приготовления Simple Smile
Освен че правя много малко неща- кекс, соленки, щрудел, мъфини разни, тиквеник-, винаги си вадя рецептата, ако ще и най-елементарното нещо да е. Скоро хвалех едни соленки на козметичката ми колко са бързи и лесни и от общо 3/три/ съставки съм й казала само 2.

Белинда, стискам палци всичко да е наред!

# 328
  • Пловдив
Ама не се сравнявайте с мен. Аз не работя, не се впрягам в домакинстването и имам много време да готвя. Общо взето отделям време за децата, за себе си, за хобита и интернет (причислявам го към хобитата) и готвя.

# 329
Мария има задача да подготви два скеча по 5 минути за училищно тържество. Аз съм в творчески запек...
Гледах нещо от Комиците, ама не мога да харесам. Има едно - Циганин учи азбуката горе долу бива. И евентуално да четат Новините на Учениците, вместо на Комиците. Тя иска да вкара шеги с някои учители, но не съм сигурна, че ще се приеме добре. Например този по български е пчелар и често им говори за това, н не знам как би реагирал, ако се включи. Някой с подобна задача да е бил, идеи приемам.
Марето се е развълнувала много, взима го присърце, иска да се справи блестящо. И забележете, не дава да ходя, какво съм щяла да правя. Ами да я гледам какво:) Но щом не иска няма да ида, ще разчитам на разкази.

Общи условия

Активация на акаунт