Идеи за стартиране и развитие на бизнес 24

• 144 260
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Хелп. Психически не издържам на работата ми. Тормозят ме по всички начини, пишат неоправдани докладни.

Искам да се занимавам с нещо сама. Примерно с обувен магазин, проверила съм обувките нямат май определени проценти, които да се слагат върху цената на която са купени. А и има евтини ест.  кожа. Така че е добра идея. Други нямам. Рисувам и пея добре. Фотограф съм на собствено самообучение. Снимала съм доста сватби и кръщенета. Моля за идеи. Моята майка е негативен човек, песимист, цял живот е мислила, че не мога да се оправям сама, с пари,ще дава начет, но и доказах като работих на 3 места с пари и аз бях ок.
Според мен се ориентирайте към фотографията, дава повече възможности от един магазин за обувки✌

# 706
  • София
Хелп. Психически не издържам на работата ми. Тормозят ме по всички начини, пишат неоправдани докладни.

Искам да се занимавам с нещо сама. Примерно с обувен магазин, проверила съм обувките нямат май определени проценти, които да се слагат върху цената на която са купени. А и има евтини ест.  кожа. Така че е добра идея. Други нямам. Рисувам и пея добре. Фотограф съм на собствено самообучение. Снимала съм доста сватби и кръщенета. Моля за идеи. Моята майка е негативен човек, песимист, цял живот е мислила, че не мога да се оправям сама, с пари,ще дава начет, но и доказах като работих на 3 места с пари и аз бях ок.

Физически или онлайн магазин? Направи си бюджет и реши колко можеш да инвестираш. Отделно, с толкова много онлайн магазини и минимални цени на доставка, хората проверяват няколко сайта и купуват най-изгодно. Обувки-бг много набраха, още няколко фирми направиха онлайн магазини. Прецени си.

# 707
Не е онлайн а нормален,в момента имам около 4 бона. А за фотото, едно време имаше много работа, сега рядко правят сватби в Смолян.

# 708
Не е онлайн а нормален,в момента имам около 4 бона. А за фотото, едно време имаше много работа, сега рядко правят сватби в Смолян.
Това за 10тина чифта по 3-5 номера... С какво ще заредиш магазина?
Наем? Счетоводител? Осигуровки...
4 хил. не знам за какъв бизнес с обувки...

# 709
Смени си работата, а на частно работи каквото желаеш.
Това с обувките не мисля, че ще стане. Моловете завзеха клиентите.

Освен ако не е супер супер специализирана услуга от сорта на ХодиЛеко. Само тогава ще си струва.

Смолян е областен град, може и да потръгне.

# 710
Е как бизнес с 4к?.Намери си по спокойна работа и снимай допълнително ,мисля това е добър вариант.Сватби няма ,но има раждания ,кръщенета, рождени  дни.....фирмени партита.

# 711
Е как бизнес с 4к?.Намери си по спокойна работа и снимай допълнително ,мисля това е добър вариант.Сватби няма ,но има раждания ,кръщенета, рождени  дни.....фирмени партита.
Подкрепям! И ако имате възможност за пътуване( кола, книжка) , не е необходимо да се ограничавате само в Смолян.

# 712
  • Countryside
И аз съм за фотографията, това с обувките е несериозно с 4к. Само ще изгубиш и тях. Сватби може и да няма, но както вече са казали има други поводи. Не е само Смолян, ако си направиш сайт или през ФБ можеш да си намираш клиенти и от други градове. Ако си добра, имаш техника и работиш на нормални цени ще тръгнат нещата. А и ангажиментите обикновено са в почивни дни, така че ще можеш и да ходиш на работа нормално. Иначе сменяй работата  с някоя по-лека, нищо не струва повече от нервите и здравето ти.

# 713
Счетоводителка е майка ми, аз ще съм продавачка. Мога да предлагам изработване на номера, които трудно се намират, после да давам на фирмите производители. Има много печеливши магазини в Смолян. Недейте така. Осигуровките ще са за двама човека, ние с майка. Знам че има нап, и какви ли не други неща. Къде мога да прочета иновационни идеи за бизнес? В първата тема ли?

# 714
С 4 хиляди точно 2 месеца заплати, осигуровки и наем
Стоката как ще зареждаш? С какво? Никой вече не дава без пари стока, особено за нов бизнес.
Избистри си идеите и си направи бизнес план.
Поне една нула отзад ще ти трябва за магазин с достатъчно стока...

# 715
Счетоводителка е майка ми, аз ще съм продавачка. Мога да предлагам изработване на номера, които трудно се намират, после да давам на фирмите производители. Има много печеливши магазини в Смолян. Недейте така. Осигуровките ще са за двама човека, ние с майка. Знам че има нап, и какви ли не други неща. Къде мога да прочета иновационни идеи за бизнес? В първата тема ли?Извинявай
Извинявай,че ти го казвам или си много наивна ,или въобще си нямаш представа за бизнес.Даже през ум не би трябвало да ти минава че с 4к може да започнеш.По добре си купи 1 хубав фотоапарат снимай може и снимки да продаваш през интернет платформи.Не че не подкрепям да се опита ,но или имаш достатъчно ресурси и план и действаш ,или само си мечтаеш.

# 716
  • Варна
Абе не става, преди 2 години с 30 000лв. магазина ни беше празен, поне още година дозареждахме.

# 717
  • София
А колко време се чака за доставка?

4-5 дни.. Мисля, че тя поръчва или взима от някъде дрехите и след това ги изпраща.. Но аз вече се ориентирах към дропшипинга. Мисля, че ще успея да развия фейсбук страница и да докарам приличен доход Simple Smile

Съншайн, здравей, зная те от Августинки 2019 😉
Занимавам се с изработка на дрехи, ако имаш интерес драсни някой ред на лични, може да обменим инфо.

# 718
Това с 4 бона ми се вижда несериозно!!! Няколко стойки с джапанки са 5 бона(среден клас)!Разходи се из цеховете за обувки и виж сама за какво става на въпрос!От лятно към зимно е около 35хил.лв за естествена кожа(в бранша съм 7год.)За да се наложиш на пазара,трябва да предлагаш качество!!!Ще мине многоооо време за да убедиш клиента,че твоите боти от 99лв.са по-качествени от "същите"на Тенденз за 59лв.,но за това клиента трябва да го убедиш,че не си спестил от качествено ходило,от ортопедика,че кожата не е парени парчета.....в този бизнес се учиш в движение,затварят се доста парички и най-вече трябва да се научиш да розпознаваш боклуците!!!В България има страхотни производители!
Насочи се към нещо,което познаваш в детайли!Успех!

# 719
Това с 4 бона ми се вижда несериозно!!! Няколко стойки с джапанки са 5 бона(среден клас)!Разходи се из цеховете за обувки и виж сама за какво става на въпрос!От лятно към зимно е около 35хил.лв за естествена кожа(в бранша съм 7год.)За да се наложиш на пазара,трябва да предлагаш качество!!!Ще мине многоооо време за да убедиш клиента,че твоите боти от 99лв.са по-качествени от "същите"на Тенденз за 59лв.,но за това клиента трябва да го убедиш,че не си спестил от качествено ходило,от ортопедика,че кожата не е парени парчета.....в този бизнес се учиш в движение,затварят се доста парички и най-вече трябва да се научиш да розпознаваш боклуците!!!В България има страхотни производители!
Насочи се към нещо,което познаваш в детайли!Успех!

Stone flower може ли да кажеш кои са добрите производители в България. Като потребител питам, нямам бизнес с обувки и няма и да имам, но като потребител все повече страдам от некачествени неща и вече не знам какво да купя.

Общи условия

Активация на акаунт