СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 991
  • 806
  •   1
Отговори
# 450
здравейте, момичета. имам изписано лечение, което е несъвместимо с бременност. очакваната дата на цикъла ми е 22.07. мислите ли, че ако пусна чхг днес или утре категорично може да се изключи бременност или е твърде рано?
лекарят, който изписа лечението, не можа да ми отговори на въпроса. каза ако имам съмнения за бременност, да изчакам да се отхвърли или потвърди. в същото време имам болки и на моменти едва търпя, ще ми се да започна лечението възможно най-бързо.

# 451
Кога е била овулацията и засечена ли е със сигурност?

# 452
Кристи, не е засичана ову, предполагаема дата според ову календар (с попълнени данни за предишни потвърдени ову) - на 07.07.

# 453
Не бих рискувала тогава. В смисъл, ако е положителен, най-вероятно си бременна. Но ако е отрицателен, все пак може да си бременна, но да е рано за тест. Тоест няма да има категоричност, която ти търсиш.

# 454
благодаря, Кристи. мисля да пусна изследването утре сутринта с идеята, че може да потвърди бременност. ако не, явно ще трябва да почакам.

# 455
Стискам палци Simple Smile

# 456
благодаря  Simple Smile ще намина да се отчета.

# 457
Здравейте!
Моля за коментар на кръвния ми тест. Днес ми е 14 ден след трансфер и резултата е 2208. За пръв път виждам нещо, различно от 0. Дали да не пусна един и утре пак?

# 458
С такъв резултат изчакваш до понеделник и направо отиваш на УЗ. Никакъв смисъл да се бодеш. И честито Grinning

# 459
Благодаря, Кристи! Това ми казаха и от болницата. Проблема е, че сега са в отпуск и ми дадоха час чак за 04.08. за преглед. Чудя се дали да не отида другата седмица на друго място преди часа?

# 460
  • София
аз бих отишла за сакче другаде и за сърце август при твоя лекар Simple Smile

# 461
аз бих отишла за сакче другаде и за сърце август при твоя лекар Simple Smile
И аз така. С Брайда сме "сърце юнашко не трае" Grinning

# 462
  • София
хахах траело, траело и вече не Simple Smile Heartbeat

# 463
Точно това и ще направя. Ще отида понеделник или вторник на друго място и дай Боже да се види нещо. Дано само не се вкарам в други филми, но до 4-ти  август за мен би било голямо изпитание за нервната система.

# 464
при мен резултатите излязоха - стойност 23.52 mIU/ml, очаквана дата на цикъла - на 22.07. от лабораторията казаха, че е съмнителен резултат, т.е. нищо не може да се изключи или потвърди, но стойностите са ниски и по-скоро нямало бременност, все пак да съм питала лекаря си.
не знам какво да правя. имам възпален нерв, не мога да седя и да спя от болка и ако няма бременност, искам да си почвам инжекциите, че направо не е живот това.

Общи условия

Активация на акаунт