СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 997
  • 806
  •   1
Отговори
# 435
Щом на 26/06 си имала твърда втора черта, а сега кръвният е 30, за съжаление най-вероятно чхг пада. Особено, след като е имало и прокървяване  Sad За всеки случай пусни пак след 48 часа.

# 436
Може би си имала chemical pregnancy... ако е това, би трябвало да ти дойде до няколко дни и мое да опитате веднага. Забременява се уж по-лесно след такава. Аз съм имала 2 такива Simple Smile

# 437
Искренно се надявах да не е това, но уви... Божа работа. Благодаря за отговорите ви и дано някой ден скоро и на моята врата огрее бебешко слънчице. 🙁 За всеки случай ще повторя теста в понеделник, пък знае ли се, може да съм някакъв феномен. В такива случаи една жена се моли и на нереалното.

# 438
Пожелавам ти да си едно от тези изключения! Има ги, рядкост са, но до последно те носят надежда Simple Smile

# 439
Благодаря ти! Ще го преживея дори и да ми е гадно, защото наистина много го исках, но щом така е станало значи така е било писано за мое добро  Sad

# 440
Аз лично имах две такива бременности, които бяха една след друга и така и бях чела из форуми, че
По-лесно се забременява. Успех Simple Smile

# 441
Попринцип да, но май трябва да се пазим поне 2,3 месеца и май и с презерватив?

# 442
Това ще ти каже най-добре следящия доктор. При мен нямаше чакане и забременях веднага след първата, след която се повтори и след нея забременях веднага. Засега с тази уж всичко върви наред. Надявам се да е успешна, но поговори с доктора и той ще ти даде най-добрия съвет. Лично, аз бих казала, че след първата ми, ову ми беше мн късно и това може да е била причина за втората. След втората ову си беше нормално и така ... надявам се да съм ти от помощ и дано скоро се хване едно здраво и държащо се бебче Simple Smile

# 443
Много ти благодаря "Ало, ало слънчице"! Всичко ще се разбере в понеделник и няма да се отчайвам, защото това няма да доведе до нищо положително. Желая ти лека бременност и най- послушното детенце!  Heart Eyes

# 444
Благодаря ти и аз и тъпкано да ти се връща! Simple Smile

# 445
Попринцип да, но май трябва да се пазим поне 2,3 месеца и май и с презерватив?

След биохимична бременност може спокойно да се забременее още следващия месец и няма необходимост от предпазване няколко месеца.

# 446
  • Варна
Здравейте,
след + тест и преглед в петък, където установиха 'ранна вътрематочна бременност' в събота прокървих с болки като цикъл, минах на 3 по 1 дуфастон и ношпа, засега отшумя, но много се притеснявам, а лекарката ми е в отпуска...
Направих кръвен тест и резултата е ЧХГ за 5седмица 6 ден 659.51 mIU/ml, дали има шанс?
Мерси предварително.

# 447
  • София
за да се е видяла бременност според мен е било повече от 659.51, щом се е видяло в матката.
Пусни го пак след 2 дни, дано се покачва 

# 448
Здравейте пак. Моята бременност приключи много бързо за съжаление. Поне знам, че мога да забременея и Господ ще ми даде скоро втори шанс, но този път благополучно.    Cry дано на всички бременноста премине леко, безпроблемно и здрави бебенца! Heart Eyes

# 449
Здравейте, аз се включвам отново. Оказа се, че наистина съм бременна, но прокървих и лежах в болница за задържане. Първия път когато отидох на преглед при стойности 1841 не се видя плоден сак в матката, отидох след два дни и вече беше там, но заедно с него и огромен хематом, който започна да кърви.. лежах 3 дни на системи и спряхме кървенето, но лекаря се притесни хематома да не е увредил плода и пусна пак кръвни, които бяха над 8000.. вече имаме сърдечен ритъм - хематома се разорбира, но още е там и ме боли от ляво доста.

Общи условия

Активация на акаунт