СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 78 019
  • 806
  •   1
Отговори
# 420
  • София
При над чхг 1000 се вижда първо само сакче. Това е 5-та гс и 0 дни някъде.
В 6-та вече се вижда и ембриончето в сакчето и към средата на 6-та се вижда пулса.
Като проследите с прегледи растежа на сакчето ще се уточни на коя седмица отговаря, особено ако цикъла е нередовен няма как да отговаря на точните седмици.

# 421
Момичета ,как ви се вижда Чхг.Вторник -362,четвъртък 662.Няма удвояване,но първото е правено в 15 часа,а второто в 9 часа сутринта. newsm78 Утре имам час ,надявам се да видим нещо,ако всичко е наред. Praynig

# 422
  • София
Добре е, късмет на прегледа Simple Smile

# 423
Мерси,прегледът мина добре.Видя се сакчето,лекарят каза,да се успокоя вече ,че не е в тръбата.След 2 седмици на преглед за сърчице,че сега се водя 5,5 седмица.Ама с моята овулация ,вървя малко по-назад.

# 424
  • София, Бургас
Момичета, как ви се вижда за 48 часа от 27000 на 40000 ? В шеста седмица и няколко дни..нормално ли е вече да не се удвоява?

# 425
О, Кате да няма второ бебе?

# 426
  • София
О, Кате да няма второ бебе?
трето даже май  Rolling Eyes

# 427
Пропуснала съм второто. Живи и здрави.

# 428
  • София, Бургас
Не, не, не е за мен този път Simple Smile третото е още във фризера Simple Smile

# 429
  • Sofia
Момичета,  въпросът ми е следният,  дайте съвет!  ThinkingВчера направих тест ( уринен) , днес също Partyкатегорично + ,  два дни преди закъснение съм . Искам да питам ,  чудя се да пусна  ли и чхг през 48 часа , не за потвърждение  , защото съм сигурна , а по скоро като застраховка, че всичко върви добре! Имам мисед аборт през септември и ме е страх ,  много! Удвояване значи ли , че всичко  е  наред  или да чакам 10 дни закъснение  и да бягам при док,  дайте ми съвет! Praynig

# 430
Гаранция няма така или иначе. Днес може да се удвоява правилно, но в девета седмица да стане белята. Знам колко ти е тежко да си търпелива, защото съм минала оттам, но при категорично положителни уринарни, мисля, че няма никакъв смисъл да се бодеш. Изчакай да видите сакче и пулсации на УЗ.

# 431
  • Sofia
Благодаря  Hugмалко се успокоих!  А кога най рано да  отида на лекар за да се види нещо? МЦ трябваше да  дойде на 05.07 ( за радост не го чакам) искам от рано да знам  ,  че  всичко е наред Praynig

# 432
След седмица би трябвало да се види сакче, щом вече имаш положителен уринарен.

# 433
Момичета кръвен  тест днес 10ти ден след ЗЕТ на 5дневни ембриончета показа 19,64.Знам че е много нисък.Да се надявам ли изобщо Tired

# 434
Момичета, последен цикъл имах на 24.05 като цикълът ми е на 35-36 дена. Около 24.06 чаках цикъл, но на 2рият де закъснение имах 2 положителни теста sure check с много ясно изразена втора чертичка. След 5 дена имах прокървяване и ходих на лекар, гледа ме на коремен ехограф и каза, че е още рано да се види нещо. Изписа ми 3х2 утрогестан вагинално и фолиева киселина. Кървенето спря на 3тият ден. На 06.07 ходих пак на контролен и пак нищо не се видя като докторът ми обясни, че евентуално обяснението е че имам късна овулация и още е рано да се види нещо. На своя глава си направих кръвен тест вчера с резултат 31. Какво ви е мнението?

Общи условия

Активация на акаунт