СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 980
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
Desitoveee, идеален е резултата.
Дори е възможно двуплодна бременност! Честито и успех Simple Smile

# 511
  • София
перфектно е
Скрит текст:
може О да била по-рано, а може и да са 2. Нивата на чхг растат различно при всяка жена.
Записвай преглед за понеделник/вторник

# 512
Лелеееее.....да го повторя събота или понеделник как мислите? т.е. с 48 часа разлика или 96

# 513
  • София
при това чхг, няма нужда да се бодеш , направо на лекар отивай (както ти писах по-горе понеделник/вторник)
След чхг 1000 по-важно е какво се вижда на УЗ

# 514
Вижте какво прочетох

Високите стойности на hCG могат да се дължат на:

Многоплодна бременност (близнаци, тризнаци)
Гроздовидна бременност
Синдром на Даун
При небременни жени или мъже завишените стойности могат да са причинени от раково заболяване.

Може би за инфо е добре да се повтори теста. Не че се вманиачавам но минах през доста неща и ако този път стане нещо.......

# 515
  • Sofia
Ако това ще те успокои  , направи , но най важен е прегледа!  Не чети всичко  в нета , всичко ще е наред!  ☺  може да си забременяла малко  по рано или просто стойностите са по високи! Честито!

# 516
Desitovee, все едно гледам себе си. Резултатът ти не е чак толкова висок, че да се притесняваш от лоши неща. Моят също беше 570 на 2-3 дни закъснение, тоест 14-15 дни след доказана ову, и аз вместо да се радвам се зачетох с тези неща да се стресирам. Ако те успокоява, резултатите ми от Даун са с много малък шанс, и нося едно, въпреки, че се надявах на две Хихи Simple Smile вторият ми резултат беше 1400 нещо си 48 часа след първия и видях, че се удвоява, а не утроява и разбрах, че няма да са две. Радвай се на хубавия резултат. Според мен е знак за хубава бременност. Аз имам 3 загуби и все започваха с мн ниско ЧХГ, което не се удвояваше. Успех Simple Smile

# 517
Desito, спри да четеш в интернет, защото това не ти помага. Щом стойността ти е такава, вероятно бременността ти ще се види по-рано на ехограф.

# 518
И моите стойности бяха високи още преди закъснението. Всичко е наред и слава богу е само едно бебче...
В интернет може да намериш всякакви неща с които да се стреснеш излишно...

# 519
И при мен ЧХГ беше високо на 1 ден закъснение и 15дни след О. - 620, два дни по-късно стана 1100, но е едноплодна бременност, а риска за Даун ми излезе много нисък. Така че бъди спокойна и се радвай на резултата! 😊

# 520
Слънчице и аз така след три загуби се надявам вече всичко да е наред затова толкова се стресирам и чета какво ли не Наистина ще се опитам да съм по спокойна и позитивна така не си помагам с нищо но не смея да се зарадвам...Нали за сега всичко е наред....Значи при близнаци се утроява така ли да го разбирам?

# 521
По принцип се утроява, но е възможно и да не се. Винаги има изключения, но като цяло така се е приело. Не се тревожи... аз също продължавам да треперя и отпечатъка на загубите си казва думата, но пак това е наистина хубава стойност. Ако си като мен прекалено притеснена и наплашена, си пусни и един прогестерон. Той също е ориентир за хубава бременност, а и ако е нисък ще реагираш
На време. С моите неуспешни беше 14, а сега беше 40 на един и същ ден след зачеване. Simple Smile искрено се надявам да сложиш край на тези убийствени загуби, защото знам много добре как се чувстваш в момента и като цяло Simple Smile))

# 522
Слънчице знам че само преживял подобно нещо може да разбере....защото не може да се опише с думи .... благодаря за съвета ще направя и това.Вдига ли прогестерона с хапчета?В кой месец си?

# 523
Аз бях на супозитори и да, вдигат, но не знам как са се отразили и с колко. От други момичета знам, че ако пък имаш проблем със съсирването на кръвта е хубаво да се консултираш с доктор, защото прогестероновите препарати и като цяло хормоналните препарати сгъстяват допълнително. Правила ли си изследвания за тромбофилия?

# 524
Не не съм правила нищо.Първия спонтанен го отдадох на преумора,втория мисед.....ччудя се вече дали наистина плода е бил мъртъв,тогава не четях много  може би трябваше да направя кръвни и да изчакам..... третия път в 24ф.с+4дни водите ми изтекоха мъчиха ми 4дни в болницата накрая секцио но момиченцето не можа да оцелее....това вече на нищо не го отдавам.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 10:39 от desitoveee

Общи условия

Активация на акаунт