СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 7

• 77 963
  • 806
  •   1
Отговори
# 525
Ох... съжалявам много ... причини колкото искаш може да има и пак не се знае... аз от форума научих и за една бактерия наречена уреаплазма/микоплазма, която причинява точно това, което си описала с третата си загуба. Дори сега се изследвах и я имам и аз, започнахме лечение, но била доста упорита и сега се моля просто всичко да е наред... ако имаш желание, пусни и това... има лечение по време на бременност, но се надявам да я нямаш... всички казват, че е голяма напаст Sad

# 526
  • SOFIQ
  Здравейте 02.08 чхг- 168 miu/Ml
 днес 04.08.- 422 miu/Ml

# 527
Идеално е!

# 528
Прибавям и това към списъка за изследвания и ще пиша,нямам търпение да дойде понеделник за да видя удвоеното чхг(ако е рекъл Господ и утроено Grinning

# 529
Аз щях да те попитам дали имаше някакви симтоми на преждевременното раждане? Контракции? Зацапване... аз съм много уплашена сега като знам, че съм положителна за това Simple Smile

# 530
При спонтанния всичко шурна отведнъж,при миседа започна с алено червено после премина в кафеникаво до края. Бременноста в която загубихме момиченцето също беше много проблемна доста кървях имаше отлепяне на сакчето и до четвъртия месец ми беше адски зле. Сега се чувствам сравнително добре нито кървене, сутрешно поносимо гадене.....но това не ме прави никак спокойна, напротив адски изнервена съм и не вярвам че е ок всичко

# 531
Разбирам те, аз също съм така... и това даже го пренасям на всичко около мен, но просто не мога да се отпусна, все си мисля, че нещо лошо ще се случи. Стискам пакци и пиши, за да кажеш как върви всичко с теб Simple Smile

# 532
Това е нормално и ще е до края ужаса,болниците,вината....но продължаваме няма как . Стискам палци и на теб да е наред всичко и да износиш едно хубаво бебенце.

# 533
При спонтанния всичко шурна отведнъж,при миседа започна с алено червено после премина в кафеникаво до края. Бременноста в която загубихме момиченцето също беше много проблемна доста кървях имаше отлепяне на сакчето и до четвъртия месец ми беше адски зле. Сега се чувствам сравнително добре нито кървене, сутрешно поносимо гадене.....но това не ме прави никак спокойна, напротив адски изнервена съм и не вярвам че е ок всичко
Минала си през ужасни неща, този път няма да е така. Всичко ще бъде прекрасно. Настрой се положително.

# 534
Здравейте, момичета!От доста време ви чета и днес вече се регистрирах и аз.На 24 юли ми трансферираха 2 бластоциста.Още след трансфера в четвъртък започна ПМС.На 30 юли си пуснах Чхг-9,1.На 2август отново и беше 50,8.От клиниката датата за Чхг ми е за понеделник 7-ми август,но естествено не издържах,още повече че от неделя до вторник включително бях със зацапване.Сега вече останаха само ПМС от време на време.Как мислите,добри ли са стойностите за тези дни?Така се тревожа и като усетя и болка още повече...това са ми първите положителни тестове и имам големи надежди...Успех на всички ни🍀🐣🍀

# 535
От 510 на 2544  това за 4 дни без 2 часа т.е. 94 часа.Разплаках се като го видях очаквах да е паднал хормона,още треперя.Някъде бях чела че на 2000 може да се чуе сърцичето...Мислите ли че нараства прекалено бързо?Май за близнаци отпада варианта.Утре бягам при гинеколожката да видим по здравна дали няма да ми пусне хормоните че днес се оказах само с 20лв. И естествено да видим сакчето...

# 536
  • София
Перфектно ти нараства чхг Innocent
успех утре и да се похвалиш

# 537
Супер е наистина. Но за сърчице е рано.

# 538
Браво! Много добре нараства Simple Smile за сърчице по принцип горе долу е желателно да е около ЧХГ 10 000, но с тези темпове бързо ще стигне Simple Smile

# 539
  • София
ЧХГ не се отделя от ембриона от от клетките, от които ще се образува плацентата (най-общо казано).
В този смисъл ЧХГ не е правопропорционално на развитието на ембриона. Кога ще се видят сакче, ембрион, сърце... зависят не от стойностите на ЧХГ, а ембрионалното развитие (гестационните седмици)
Има момичета с резултати от ЧХГ над 2000 на 14-15 ден от трансфер с по едно бебе, но това не означава, че на този ден ще се види каквото и да било (пример)
Ако в началото ЧХГ е високо и се покачва бързо, товя не означава, че ембриона се развива по-бързо и по-рано ще се визуализира той, сърце, движения... Една бременност се развива 9 месеца, няма да стане по-къса.

Общи условия

Активация на акаунт