Задължително ли е здравното осигуряване?

• 29 185
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз няма да плащам за теб, защото ти не си плащала с години, понеже досега не си ползвала.

Ако сега си платила 2000лв., а операцията ти струва 10 000лв., разликата от 8000лв. излиза от моя джоб и от джоба на такива като мен, които плащат, а не са ползвали с години (слава Богу!). Stop

И сега ще източиш едни пари от касата и пак ще спреш да плащаш, а другите да му мислят.

Аман от тарикати!!!

п.с. Не си била в чужбина, защото, ако си била, щеше да знаеш, че има процедура, която ти дава право да не плащаш за периода, през който не си била тук.

# 316
Много махленско стана  ooooh! Циганки, нз си какво  ooooh! ........

Знаеш ли? Не ме е яд че плащам. Яд ме е, че това което аз плащам го ползват нагли неблагодарни създания като теб.
Жива и здрава да си, но дано другия път като се върнеш, тази врътка да не е възможна и да трябва да си платиш сама цялата медицинска грижа, от която имаш нужда.
А като не ти харесва - багажа и аут. Знаеш ли колко по-добре ще се живее тук, когато ситните селски тарикатчета се изнесат по чужбина.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 22:00 от ZinaSt

# 317
  • София
....
Жива и здрава да си, но дано другия път като се върнеш, тази врътка да не е възможна и да трябва да си платиш сама цялата мефицинска грижа, от която имаш нужда.
ЗА промяна в закона съм! Никаква възможност за възстановяване на осиг. права, ако не си плащал повече от година. Ако ти се наложи, плащаш от джоба си и толкова. Хиляди, милиони, колкото трябва, за да се научиш. Като извади 10-20хил.лв. от джоба си, първа ще тича да си вкарва осигуровките след това.

Българинът разбира само, АКО му бръкнеш в джоба.

Тя години наред не помислила, че като не плаща осигуровки ощетява другите, които към онзи момент са имали нужда, но сега държи всички да са солидарни с нея и да ѝ платят масрафа, че и с крак тропа. Като е толкова ербап, защо не отиде на частно и да не се занимава със ЗК?

# 318
Другия път ще гледам да се разболея някъде извън БГ!
Това е махленско!  Много махленско!
Някой да е дошъл да ви кара на сила да плащате? НЕ ЕЕЕЕЕ!
Но аз със данъци плащам заплатата на оная зад гишето!
СегА съм платила и това което дължа, така че не ми казвайте, че само вие сте коректни!  

Като не си копуваш цяла седмица хляб, защо да плащаш за този хляб?

Съскайте си на воля!
И пак да кажа , че получих полезно инфо!

Редакция: Зина, това че ти благодарих, не ти дава право да ми желаеш да ми се налага такава или друга интервенция!!!!Каквото желаеш на мен ,това се връща и на теб! Да не стане така ти да плащаш всичко!!!! Грознооо, много Грознооо  Naughty
Нищо ,че в началото ми натрапи това "жива и здрава да си"
Фалшиво е явно!

# 319
  • София
Заплатата на тези зад гишето плащаме и ние, но плащаме и заради теб.
И сега не е късно да се откажеш и да си платиш в чужбина. Успех!

п.с. И като ти свършат проблемите, пак да спреш да плащаш до другия път.

# 320
  • София
Данъци? Наистина ли? Ако бяха плащани данъци, щяха да бъдат плащани и здравни осигуровки.

# 321
СегА съм платила и това което дължа, така че не ми казвайте, че само вие сте коректни!  

Съскайте си на воля!
И пак да кажа , че получих полезно инфо!

С кои данъци точно и плащаш заплатата, че не се сещам. Няма такъв филм да плащаш данъци, а да не дължиш и плащаш осигуровки.
Така че, объркала си се. Ти си тук на гости. С един куфар претенции без покритие.
А това, което ни кара да плащаме се нарича гражданска съвест да спазваме законите. На теб ти липсва. Да не спазваш законите, за теб явно е напълно правилно. Аналогията между здравното осигуряване и хлябът от миналата седмица идеално илюстрира интелекта ти.

# 322
А в чужбина минават ли такива номера? Защото иначе всички са много силни и вилни там, ама при нужда тичат тук при балъците.

Все едно да можеш да си застраховаш колата, след като я блъснеш. Че коя система ще издържи така?

А удостоверението ако се издава в двуседмичен срок и тази зад гишето може да е решила да го спази, кой знае. Thinking

# 323
  • Пловдив

Ние сме махленки, а ти си нагла и невъзпитана. Щото медицинската грижа не е хляб.

# 324
  • София
Да, да, в чужбина нЕма такъв филм, нека иде, за да види как е.

Има нужда сега от интервенция и хукнала да търси държавата т.е. нас за съдействие, а години наред не се сетила, че други жени са се подлагали на тази интервенция и са имали нужда от нейните пари. Сега дошъл нейният ред и тя държи да е уважена от всички нас.

Със същата засилка ще търси после ЖК и безплатно раждане без да е вкарала един лев в ЗК през годините, ама нали не е ползвала, не я е интересувало. Другите да се оправят.

# 325
Редакция: Зина, това че ти благодарих, не ти дава право да ми желаеш да ми се налага такава или друга интервенция!!!!Каквото желаеш на мен ,това се връща и на теб! Да не стане така ти да плащаш всичко!!!! Грознооо, много Грознооо  Naughty
Нищо ,че в началото ми натрапи това "жива и здрава да си"
Фалшиво е явно!

Абе ти освен нагла си и ненормална! Къде съм ти пожелала пак каквато и да е интервенция?! Медицинска грижа съм написала. Това и профилактичен преглед може да е! Сбъркана работа! Върни си думите, да не ти ги върна аз!
Иначе аз от 20 години си внасям осигуровките и пак си плащам всичко, когато Опра до лекари. Не можеш ме изплаши с това. Защото от тарикати като тебе, за такива като мен пари не остават.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 22:29 от ZinaSt

# 326
Ама на вас явно наистина ви е скучно!
Казвам последно!  Получих нужната информация!  Благодаря!
Продължавайте да си чешите езиците !( пръстите)
Имате право да пишете каквото сметнете за Ок! Кой крив , кой прав ....Няма да провените моето мнение както и аз вашето !
Апък и с радиото как се спори  Thinking
 И само не ми пожелавайте да ми се налагат подобни и други интервенции, че не се знае какво е отредено за вас !!! Че двойна и тройно може да е
Ако искам инфо , ще пиша пак Simple Smile 
Хайде със здраве 🐍

# 327
Със същата засилка ще търси после ЖК и безплатно раждане без да е вкарала един лев в ЗК през годините, ама нали не е ползвала, не я е интересувало. Другите да се оправят.

Да не забрави да намери и някоя фирма, да я осигурява фиктивно. Peace

# 328
Ама на вас явно наистина ви е скучно!
Казвам последно!  Получих нужната информация!  Благодаря!
Продължавайте да си чешите езиците !( пръстите)
Имате право да пишете каквото сметнете за Ок! Кой крив , кой прав ....Няма да провените моето мнение както и аз вашето !
Апък и с радиото как се спори  Thinking
 И само не ми пожелавайте да ми се налагат подобни и други интервенции, че не се знае какво е отредено за вас !!! Че двойна и тройно може да е
Ако искам инфо , ще пиша пак Simple Smile  
Хайде със здраве 🐍

Пожелавам си ( на мен си го пожелавам, да не се объркаш пак нещо ) да си хванеш куфара и да не се връщаш. И всички като теб да те последват. И другия път, като решиш да харчиш на едни хора парите, поне не бъди толкова нагла да ги кълнеш и обиждаш.

# 329
  • София
Ти не си наред, честно!!!!

Ако визираш до "другия път" означава "до другия път, в който ще се обърнеш към БГ здравеопазването". Никой не е казал, че ще е за същото. И гърло да те заболи, пак ЗК т.е. НИЕ плащаме. Това, дали го осъзнаваш или грам не те интересува?

И не забравяй, че след теб ще има други хора в нужда, затова си плащай РЕДОВНО осигуровките и се моли никога да не ти потрябват.

п.с. човек кълне и се държи като теб от незнание, безсилие и СРАМ!

Да не забрави да намери и някоя фирма, да я осигурява фиктивно. Peace
Ох, другата "болна" тема!

Общи условия

Активация на акаунт