Avon VII

• 11 882
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета
не съм чела старите теми за Ейвън
затова ще ви питам направо Blush
преди време си взех шампоан Volume&Texture, но се оказа много силен за мен - започна да ме сърби главата, неприятна история...
Досега винаги съм остава доволна от това, което съм си взимала и затова се обръщам с питане:
шампоан за права, средно дълга, мазна коса - какъв и дали Blush
  bouquet

# 151
  • София
Аз пък си получих металната гривна, пълен отврат  Sick  все едно е извадена от вехтошарски склад, няма никакъв блясък.
Чудя се дали да пробвам да я лъсна с нещо или да я връщам направо  newsm78

# 152
Амидала, коя е тази гривна?

# 153
Аз пък си получих металната гривна, пълен отврат  Sick  все едно е извадена от вехтошарски склад, няма никакъв блясък.
Чудя се дали да пробвам да я лъсна с нещо или да я връщам направо  newsm78
Ако са тези дето уж златните и аз не ги харесах - и обиците и колието са същите.

# 154
За кои става въпрос-аз съм си поръчала целия комплект от 105 стр.-за тях ли?

# 155
  • София
От К6 на стр.28, дето се води с медно покритие и изглежда много лъскава, а всъщност не е, матова е и изглежда стара.

За кои става въпрос-аз съм си поръчала целия комплект от 105 стр.-за тях ли?

Да, от новия каталог на 105 стр.

# 156
 ooooh! изглеждат толкова лъскави...

# 157
ooooh! изглеждат толкова лъскави...
Да, изглеждат..
Бях в офиса на Ейвън, на `Цариградско шосе`, разгледах всичко `на живо`.Всички бижута  имат много евтин вид, да не кажа, че са безпределно грозни.

# 158
Тогава кажете нещо за очилата.

# 159
  • София
Очилата ги имам и много ми харесват  newsm10

# 160
Да добавя и още едно свое впечатление от разглеждането отблизо  на ейвънската продукция-чантата,която повечето много харесахме/плетената с жълти  пендари Mr. Green,40лв/ на живо е ужасна, все едно някой навлизащ в професията кошничар, недовиждащ при това , я е правил. #Crazy
Но тази от 25, шарената, е страхотна!!!/на мене в каталога не ми се видя чак толкова хубава/.

# 161
Да добавя и още едно свое впечатление от разглеждането отблизо  на ейвънската продукция-чантата,която повечето много харесахме/плетената с жълти  пендари Mr. Green,40лв/ на живо е ужасна, все едно някой навлизащ в професията кошничар, недовиждащ при това , я е правил. #Crazy
Но тази от 25, шарената, е страхотна!!!/на мене в каталога не ми се видя чак толкова хубава/.
Аз имам тази чанта и мога да кажа, че е страхотна!
Ето я, снимката е правена от мен: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=650522

# 162
  • София
Такаааа.
Получих си нещата от предния каталог и докладвам.
Зления спрей за стягане SSS хич не ми хареса.  Crossing ArmsПриятния цитрусов аромат леко напомня на... ракия Shocked! Пръска много по малко, та се оказва, че ако искаш да покриеш цялото тяло бая пръскане пада. Ефект върху кожата почти никакъв. Няма да повторя определено.
Другото, което си поръчах в комплекта, е гелообразното масло, дето в новия каталог е за последен път. Е, това е друго нещо! Мирише чудесно, кожата за дълго е много гладка, попива добре. Единственото неприятно е мазното усещане на дланите, явно там не попива, та се налага после измиване на ръцете. Определено е най-доброто ми мазило за тяло, а аз имам много!

# 163
  • София
Аз имам тази чанта и мога да кажа, че е страхотна!
Ето я, снимката е правена от мен: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=650522

И на мен много ми харесва, ама ми е малка.

# 164
Искам да поръчам. Има ли мами-дистрибуторки от Хаджи Димитър?

Общи условия

Активация на акаунт