Avon VII

• 11 880
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
аз пък получих от серията спа - аризонски пясъци терапията за тяло и маската за ръце.
не съм доволна
терапията за тяло или трябваше да я държа повече или не трябваше върху мокро тяло да я нанасям - не знам ама ефект никакъв
маската за ръце - спазих всичко както си е - нищо особено не забелязах. правих я снощи и въпреки, че после мих чинии по-малко от обикновено днес чувствам ръцете си сухи
май нещо напоследък от почти всичко съм недоволна и спирам да поръчвам - и без това не ми остават пари от магазините да пазарувам

# 166
Зления спрей за стягане SSS хич не ми хареса.  Crossing ArmsПриятния цитрусов аромат леко напомня на... ракия Shocked!

.. и после ми се смеете за спирта  smile3534

терапията за тяло - 10на минути с нея, иначе няма ефект  Naughty
маската за ръце - и мен не ме възторгна

# 167
Нали се сещате за новите противобръчкови дневен,нощен и околоочен?Тъй като пише, че са за първа поява на бръчки, без да е упомената възрастова линия реших да се възползвам от висенето си в Ейвън/сестра ми е дистрибутор, аз ремарке бях Mr. Green/ и да разпитам един зонален мениджър и  една дама ,която се представи за  козм.консултант.Тази новата серия била за 35 и нагоре. #CrazyПодвеждаща е тогава скритата нишка в логото, че е за първите признаци на бръчки, познавам момичета на по 22-23, които имат около очите.А крема , в случая , щял да бъде агресивен спрямо по-млада кожа.
Както и да е, аз вече  си бях поръчала околоочния, от вас тука прочетох ,че дневния е мазен и това ме възпря.

# 168
а някоя виждала ли е очилата от новия каталог от стр.11?

# 169
  • София
Много странно..... маската за ръце е едно от най-добрите ми попадения  newsm78 зимамта ръцете ми бяха много зле, ползвах я като крем за ръце и се оправиха за нула време.... сега като усетя, че имам проблем и само намазвам и ръцете ми се оправят, единственно много силния и аромат не ме кефи..
От спрея също съм доволна и не ми мирише на ракия  newsm78
Терапията за тяло и на мен не ми хареса, върнах я  Mr. Green

# 170
Новият лосион на SSS има много деликатен блясък - нещо като брокат и е невероятно ефектно!  

# 171
Новият лосион на SSS има много деликатен блясък - нещо като брокат и е невероятно ефектно! 

Е, някой да ме подкрепи най-сетне!  Sunglasses

Даниса, ти ме разби! Чантата на живо е 100 пъти по-хубава. Peace

# 172
  • София

Е, някой да ме подкрепи най-сетне!  Sunglasses

Момичета, къде успяхте да го пробвате, нали ще се продава от 7ма кампания

# 173
Имаше го в "ПАНОРАМА". Вие не сте ли си поръчали, за да го препоръчате на Вашите клиентки?

# 174
  • София
Имаше го в "ПАНОРАМА". Вие не сте ли си поръчали, за да го препоръчате на Вашите клиентки?
Не съм г видяла  Embarassed

# 175
Аз си го поръчах и силно се надявам да е нещо подобно на Нивеата,която има лъскави честици-тя е страхотна.на това ми хареса и аромата,а освен това пише,че тубата е 250 мл..А какво ще кажете за гланцовете за устни-препоръчайте ми някакъв.

# 176

Стики,Дуци, въпрос на вкус Peace, на мен не ми харесва, от  плетеното тук-там стърчеше, а жълтата декорация ми се видя много циганска Embarassed.Ама вкусове всякакви ,нали?
помня, че ви питах за розовата чантичка, с портмонето и коланчето с панделка/за 15-тина лв бяха/.Като прочетох че са като гумени се отказах, после ги видях на една позната , с розово обречена, прекрасно стояха.Ефект имаше определено!! Flutter

# 177
Много странно..... маската за ръце е едно от най-добрите ми попадения  newsm78 зимамта ръцете ми бяха много зле, ползвах я като крем за ръце и се оправиха за нула време.... сега като усетя, че имам проблем и само намазвам и ръцете ми се оправят, единственно много силния и аромат не ме кефи..
От спрея също съм доволна и не ми мирише на ракия  newsm78

И аз така:) Много ми помогна зимата, ръцете ми се лющеха - спаси ме, ползвах като крем.

Макар и малко закъснели отзиви да си кажа. Получих на Гергьовден муса за лице! Невероятен е! Идеален за моята смесена към мазна кожа. Също получих и бамбуковия гел и от него съм доволна. Идеално измива. Имам и глинената маска на Планет спа, но там май не съм чак толкова впечатлена, повече ми допада глинената от зелената серия.

# 178
Моя клиентка също се оплака от глинената маска на ПЛАНЕТ СПА и е  върна. След като поговорихме, стана ясно, че лицето и цялото се "обринало"?! Намерихме компромисно решение - предложих и затоплящата маска "Аризонски..." пак от ПЛАНЕТ СПА и е много доволна от нея! Не мога да си обясня - винаги казвам  "МОЛЯ, ПОПЪЛНЕТЕ КАРТАТА НА КЛИЕНТА" и винаги отговорът е един и същ - ХА-ХА-ХА..., защо са Ви тези хартийки, каквото ми харесва си го поръчвам. Според мен, ето от къде идват някои проблеми...      

# 179
Никога не съм попълвала такава карта на клиента,а и не са ми я предлагали.Каквото не одобря го връщам.

Общи условия

Активация на акаунт