The Walking Dead - 20

• 65 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
60 минути щял да бъде следващия епизод. Тоест този в понеделник.
И предвид заглавието се надявам да видя това, което е в комикса. Дано поне това не го отрежат. Имаме нужда.  Praynig

# 61
И предвид заглавието се надявам да видя това, което е в комикса. Дано поне това не го отрежат. Имаме нужда.  Praynig
Спойлер, моля, не следа комикса, а пък ми пусна мухата  Simple Smile

# 62
  • София
Рейтинга не е паднал много. А и е напълно нормално да има отлив на хора след бруталната 1 серия от седмия сезон. Гледах и четох реакции на хора, които се отказват от сериала, защото не могат да понасят тази бруталност. Специално смъртта на Глен повлия много. Един мой приятел и една моя позната също вече не гледат сериала след тази серия.
Отделно повечето хора искат да гледат само Рик и Даръл, а този сезон ги виждаме сравнително рядко, особено Даръл. Не е като едно време да са една стабилна групичка. Сега са разделени, сломени, Маги е в хълма, Даръл пленник при спасителите, Керъл е в кралството и т.н. А Къркман иска да се покажат нещата от всички възможни гледни точки и първата половина от сезона е по-разпокъсана.
Така че това за рейтинга изобщо не ме учудва, даже очаквах по-голям спад.
Да им имам ''слабия'' рейтинг за седми сезон на което и да е шоу...

# 63
  • МАРС
Рейтингът им дори и с отлива на фенове пак е трепач, ама мисълта ми беше друга, удоволствието сякаш не е същото като преди.

# 64
  • Ænima/Albuquerque
Рейтинга не е паднал много. А и е напълно нормално да има отлив на хора след бруталната 1 серия от седмия сезон. Гледах и четох реакции на хора, които се отказват от сериала, защото не могат да понасят тази бруталност. Специално смъртта на Глен повлия много. Един мой приятел и една моя позната също вече не гледат сериала след тази серия.

Дяволе, колкото и да се опитваш да идеализираш, не се получава вече. Рейтинга Е паднал много. Сериала има сериозен отлив на зрители - от 17 милиона на 11 милиона само за няколко епизода. Нали разбираш какво количество са 6 милиона човека?

Според мен, хората спряха да гледат не защото пилотния епизод беше брутален, а защото сезона е откровено тъп (предния също беше, ако трябва да сме честни), а не трябваше да е тъп, заради дългоочакваната поява на Неган. Лично аз, нямам намерение да продължавам да се самозалъгвам.
Да не би сезона с Губернатора да не беше брутален? Ами сезона с канибалите? Брутални сцени да искаш в тоя сериал. Не е това причината.

Другото, което дразни, е Неган. За мен, не е нито страшен, нито брутален, а е неква нагла мутра с късмет. Нямам представа дали е търсен ефект. Не мога да гледам епизодите с него, толкова ме дразни мазната му физиономия, което е жалко, защото много харесвах Джефри Дийн Морган (добра новина за актьорските му способности).
Сценаристите също не могат да ме убедят колко непобедим е Неган, и как нищо не може да се направи против него. Да вземат да покажат нещо, вместо да ме карат да вярвам на думи.

Мисълта ми беше, че както казва Сиско, няма кеф вече. Занимават ни с персонажи, за които не ни пука. Главните ни герои се мотаят, като мухи без глави, без никакъв план и посока.

И едно четиво по повод рейтинга.

# 65
Спойлер, моля, не следа комикса, а пък ми пусна мухата  Simple Smile

Ми в комикса
Скрит текст:
След първото посещение на Неган в Александрия, Карл се качва в един от камионите с оръжията. Като стигат убежището и като отварят камиона, нашто момче изпозастрелва куп спасители. Обаче мисля, че тук няма да са няколко. После Неган не го убива, но се гаври с него. Кара го да си свали превръзката, подиграва му се за окото, кара го да му пее песничка. После го връща на Рик.

Отделно повечето хора искат да гледат само Рик и Даръл, а този сезон ги виждаме сравнително рядко, особено Даръл. Не е като едно време да са една стабилна групичка. Сега са разделени, сломени, Маги е в хълма, Даръл пленник при спасителите, Керъл е в кралството и т.н. А Къркман иска да се покажат нещата от всички възможни гледни точки и първата половина от сезона е по-разпокъсана.

Грешката им е в това, че представят често историите само на един персонаж и запълват цял епизод. Това също е досадно. И много хора точно заради това са го зарязали още в 5-ти сезон.
Мен няма какво да ме откаже да гледам сериала. Ама аз съм луд фен.

# 66
  • София
Абе аз ще се повторя, но на мен честно казано ми харесва, дори повече от предния. Да разпокъсано е, но все пак е нужно за да се разгърне картинката.  Да не забравяме че са минали само  4 серии.

# 67
мерси за спойлера. И аз съм фен, ама гледам отгоре отгоре - няма какво да се гледа (в целия океан от сериали), явно съм разглезена. Гледам само Готам, Чикаго ПД и този. В момента другите два са по-интересни от зомбитата.
п.п. И аз си мислех, че го харесвам Джефри, ама тук нещо не ме впечатлява. Много приказва и много се хили, изкуствено много се хили, чак мазно. Буквално на всяка втора дума е нахилен до уши. Все едно се опитват да имитират Жокера, на когото усмивката му е нарисувана на лицето. Толкова много приказва, че просто като почне някой монолог, въздъхвам (образно казано).

# 68
Абе аз ще се повторя, но на мен честно казано ми харесва, дори повече от предния. Да разпокъсано е, но все пак е нужно за да се разгърне картинката.  Да не забравяме че са минали само  4 серии.

В пети сезон имаше епизод където пак бяха разделени, но в една серия показваха двама, максимум трима герои. Тогава беше по-интересно. Няма да забравя един скучен епизод с Бет и Дарил. Умрех.  Laughing

# 69
  • София
Да така е , надявам се и сега да започнат да ги показват така. Следващата сигурно ще е с Керал.

# 70
Четох в спойлинг дед фен, че до края на мид сезона вече ще има бой и стрелби.  Sunglasses
Дано да съм си превела правилно де. Може и да ви лъжа без да искам.

# 71
  • BG
Не знам само Маги ще ръководи ли Хилтоп или не, според промото следващия еп. ще са Карл и Джизъса на ход.

# 72
  • МАРС
Оф, поне ще плакна око с Джийзъса. Tired

# 73
Другото, което дразни, е Неган. За мен, не е нито страшен, нито брутален, а е неква нагла мутра с късмет.
Точно. Най-обикновен хулиган. Непрекъснато слушам как Нигън слагал в малкия си джоб Губернатора, но само за мен ли Губи беше в пъти по-сложен и завладяващ злодей?

# 74
  • Ænima/Albuquerque
но само за мен ли Губи беше в пъти по-сложен и завладяващ злодей?

Не, за мен също.

Общи условия

Активация на акаунт