Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 37

• 75 421
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Телиш/Плевен
Здравейте,отдавна ви чета и сте ми много полезни. В края на 8 месец съм и от наколко дни съм много отпаднала, гади ми се( не съм повръщала), кръвното от доста ниско 90/50 сега ми е 110/70 ( което мисля ,че все пак е нормално) ,но започвам да се притеснявам ,че нещо ми има.. Изследвания си пусках преди 2-3 седмици- вс беше наред. Дали някой се чуства по същия начин? Благодаря предварилетно  Hug
Може би е някакво временно неразположение. Кръвното ти и сега е ниско, въпреки това повишение и може от него да ти прилошава. Споделила ли си с гинеколога си тези притеснения?

# 676
Пих чай от рози на Ботаникал и получих разстройство.С какво да го спра?

# 677
Герда, компот от дренки запичаи става за бременни! Но не знам имаш ли откъде да намериш!  newsm78 Иначе обичайните илачи: лъжица брашно в малко вода или си свари ориз.

# 678
Мерси, че много се измъчих.

# 679
Здравейте,отдавна ви чета и сте ми много полезни. В края на 8 месец съм и от наколко дни съм много отпаднала, гади ми се( не съм повръщала), кръвното от доста ниско 90/50 сега ми е 110/70 ( което мисля ,че все пак е нормално) ,но започвам да се притеснявам ,че нещо ми има.. Изследвания си пусках преди 2-3 седмици- вс беше наред. Дали някой се чуства по същия начин? Благодаря предварилетно  Hug
Може би е някакво временно неразположение. Кръвното ти и сега е ниско, въпреки това повишение и може от него да ти прилошава. Споделила ли си с гинеколога си тези притеснения?
   Не,чак другата седмица съм на преглед, и аз се надявам че е нещо временно.. В понеделник ще пускам кръв и урина и ще стискам палци резултатите да са добре . Оххх,все нещо има.. Не се става лесно майка!! Благодаря ти  bouquet

# 680
  • Телиш/Плевен
Не,чак другата седмица съм на преглед, и аз се надявам че е нещо временно.. В понеделник ще пускам кръв и урина и ще стискам палци резултатите да са добре . Оххх,все нещо има.. Не се става лесно майка!! Благодаря ти  bouquet
Е, значи скоро ще се разбере, ако има някаква причина за състоянието ти. Надявам се всичко с изследванията да е наред! Леки оставащи седмици до раждането! bouquet

# 681
Герда, и препечени филийки! Без масло и без подправки, евентуално сиренце и печени картофи във фурната. Дано мине по-бързо!  Peace

# 682
Е, значи скоро ще се разбере, ако има някаква причина за състоянието ти. Надявам се всичко с изследванията да е наред! Леки оставащи седмици до раждането! bouquet
  Благодаря ,дано!!  Wink

# 683
Здравейте момичета, миналия месец разбрах хубавата новина и бях на преглед и се видя плодния сак и днес ходих пак и ми каза,че плодния сак е малък, а трябвало вече и сърдечна дейност да се чува и да отида пак след две седмици, а последния ми цикъл е на 12 януари а февруари имах един ден зацапване, тази седмица ще посетя друга лекарка, но има ли нещо притеснително в това,че е по малък, лекарката нищо не ми каза

# 684
  • Телиш/Плевен
Здравейте момичета, миналия месец разбрах хубавата новина и бях на преглед и се видя плодния сак и днес ходих пак и ми каза,че плодния сак е малък, а трябвало вече и сърдечна дейност да се чува и да отида пак след две седмици, а последния ми цикъл е на 12 януари а февруари имах един ден зацапване, тази седмица ще посетя друга лекарка, но има ли нещо притеснително в това,че е по малък, лекарката нищо не ми каза
В момента нищо не може да се каже с категоричност, изчакай си следващия преглед или консултацията с другия лекар. Понякога се получава така при по-късна овулация. Успех! bouquet

# 685
Моля за идеи за смъкване на високо кръвно в начална бременност. На обяд беше 152/97 .

# 686
Звънни на АГ,не е хубаво да си с високо кръвно.

# 687
  • София
Кисело мляко с канела, доколкото ми е известно. И звънкай на лекар задължително!

# 688
  • Телиш/Плевен
Звънни на АГ,не е хубаво да си с високо кръвно.
Така е, може да се наложи и наблюдение в болница, ако продължава да е високо. Гинекологът трябва да е наясно със състоянието ти, защото е сериозно и може да създаде проблеми през бременността, съответно той ще ти даде насоки, PeacockLove.

# 689
  • София
Аз вдигнах високо кръвно в 7 м и до края на бременността бях на допегит и дузодрил, така че наистина отиди на лекар, на мен ми бяха преписани от кардиолог.

Общи условия

Активация на акаунт