Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 350
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета, имам питане: Колко дни след като си спечелил награда от играта на вафли "Хипер&Споко" ви доставят наградата? Преди около десет дни спечелих кутия с вафли, обадих им се и нищо?
Като се обади за адрес нали ти казаха-45 работни дни.

# 76
Момичета, аз имам следния казус и моля за съвет: Имам спечелени 2 барбарона на Куинс, един на мое име и един на ММ. При доставката обаче (в различни дни) ми носят 1 на Куинс и 1 на Теди. Номерата на касовите бележки в товарителницата на куриера си отговаря с моите. Още при доставката на барбарона на Теди казвам на куриера, че сигурно е направил размяна без да иска, защото чакам друг барбарон, да си провери нещата, и тогава да ми го донесе. Куриера беше категоричен, че не е направил грешка и не е носил барбарони този месец на никого. И аз взех барбарона. И... Обаждат ми се вчера от София да ми кажат, че са направили грешка и искат да направим размяна, на която аз не се съгласявам, първо, защото е минало почти месец и второ, защото вече го подарих. Днес друг куриер направо цъфна в къщи и познайте- носи ми пак барбарон на Теди и иска да му предам барбарона на Куинс.  Shocked Снимах даже товарителницата, където пише, че трябва да ми се достави барбарон на Теди и да си вземат на Куинс.  И така вместо да ми пратят 2 барбарона на Куинс, те ми пращат 2 на Теди. Ама аз не мога да се занимавам само с техните грешки. Сега чакам поредното обаждане, че някой си не си е свършил работата както трябва и прави една и съща грешка 2 пъти. Ако пак ме тормозят за разни размени, мога ли да пусна жалба в КЗП? (ми ако го скъсат децата, или го съсипят по някакъв начин, трябва ли да го пазя 1 месец, щото някой си може да се пресети, че има грешка)
Много дълго стана, но много ме ядосаха- извинявам се.

# 77
Според мен, ако не беше забелязала грешката и не си им казала нищо, щяха да имат право да ти звънят. След като първата грешка е на куриера и ти си му казала, че има объркване още при доставката, не би следвало да им връщаш нищо. Следващият път им кажи да говорят с куриерската фирма или с който отговаря за изпращането на наградите, а не с теб - нали имаш снимка за доказателство.

# 78
  • Телиш/Плевен
РосМар, не бих заменяла нищо, след като не е в мен вината и след като съм забелязала (и отбелязала на куриера) объркването още при доставката. Peace Още повече, че е минало много време. Ако беше на следващия ден, бих се замислила, но след като вече са ми дали наградата и един месец всичко е било наред и изведнъж се сещат да си оправят кашите... ooooh! Да са се сетили навреме или да са внимавали повече.
Мисля, че и друг имаше проблем с тези пуфове - чакаше един, а му донесоха друг. Tired

# 79
  • при късмета
Объркването най-вероятно е при куриера. Страшна каша са направили, чак смешно ми стана.
Защо не взимат да ни носят лаптопи, вместо кутии с вафли примерно  hahaha Същото ще е

# 80
С абсолютна чиста съвест съм, и двата пъти ги предупреди, че правят грешка, и ако трябва да се обадят на някого. Сега стои пуфа неразопакован и чакам поредното обаждане. Ядоса ме най-вече факта, че вчера късния следобед като разговарях с някой (не разбрах точно кой) от София му обясних, че пуфа на Теди не е при мен и нямам как сега да правим размяна, а днес сутринта идва куриер в къщи. Че и пак грешен пуф носи. Сега и на мен ми стана смешно, но въпроса ми е ако пак ми се обадят, а аз съм сигурна, че пак ще ми се обадят, дали мога да пусна жалба в КЗП, ми аз не съм им склад и да си правят размени когато им скимне.

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 16:10 от RosMar

# 81
Да, това е за жалба - играта е с покупка, касовата бележка е при тях, но след като електронната форма задължително изисква бележка, може да им снимаш една от непечелившите.

# 82
Мерси, Петя, пазя си всички бележки.  bouquet

# 83
Не мога да спечеля този пуст суитшърт и това е. Joy
Регнах преди малко един код и нищо, но няма да се дам, малко остана, поне още 2-3 вафли ще регистрирам.

RosMar, неприятна ситуация, грешката е на куриера в случая.

# 84
  • Варна
Според мен пък грешката е на изпращача - първо, RosMar, вместо два пуфа на Куинс, каквито е спечелила, е получила един на Куинс и един на Теди. Куриерът й е занесъл, това, което е получил като пратка. След месец от Куинс й се обаждат, че е станало объркване и искат размяна. Вместо да заменят сбъркания пуф на Теди за такъв на Куинс, те искат да заменят правилният пуф на Куинс с такъв на Теди.  Crazy Crazy Crazy

RosMar, в подобна ситуация никакви размени не бих правила, още повече, месец след получаването на наградите. ooooh!

Ивекс, честит рожден ден! bouquet

# 85
Охх, момичета, не мога да се стърпя и да не ви се оплача от Булпост или както се казва там - разнасят наградите на Спетема. Звънят ми те в вчера и ми казват че имам пратка и да отида да си взема наградата. Понеже бях командировка и изобщо не съобразих да ги питам защо аз да ходя и казах добре, няма да е днес защото не съм в града и затворих. После се сетих и че други споделиха че ги карат да ходят до офиса им. И реших да ги питам, а те нагло ми викат нямало никой на адреса, което е невъзможно, защото дадох адреса на работа. И най- нагло се държат, че щели да дойдат, ама мен ме нямало. Изобщо не ме питаха на адреса ли съм, не съм ли, че и нагли до безумие. Мноооого се ядосах  #2gunfire

# 86
Ивекс,честит празник  bouquet

Днес ми звъннаха за чашите от Нескафе.
Призвъъня ми скрит номер,звънна веднъж и не можах да вдигна.

# 87
Булпост (пощата?!) наистина са доста зле и на нас ни викат, че пратката от Спетема била обемна и ще умрат, ако ни я донесат ... Представям си ако тръгнат нещо голямо като пуфове да носят каква драма ще настане  Tired
Докато ви прочета и забравих за какво влязох да пиша Joy
Rosmar, с второто посещение на куриера още повече са оплескали нещата и по -  логично би било те да ти се извинят за грешката, отколкото да идват да ти вземат вече ползвания пуф, който ако го дават на друг човек ще е голяма излагация.

# 88
  • Сандански
Донесоха ми нутрибулета от Мюслите  Hug

# 89
Спечелила съм барбарон от Теди newsm44 Нямах хич надежда много съм щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт