Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 393
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Честито и на двамата. bouquet

# 91
Благодаря ви на всички  Hug
Ивекс, честит рожден ден   bouquet

# 92
Благодаря. Hug
Поредния опит за суитшърт замина - напразно.

# 93
Много съм разочарована от Милка Sad

повече няма да се занимавам с тях Crossing Arms

# 94
  • Сандански
Монделийз дали ще пускат нова игра и сигурно, ако пускат ще е Февруари?

# 95
  • при късмета
Според мен пък грешката е на изпращача - първо, RosMar, вместо два пуфа на Куинс, каквито е спечелила, е получила един на Куинс и един на Теди. Куриерът й е занесъл, това, което е получил като пратка. След месец от Куинс й се обаждат, че е станало объркване и искат размяна. Вместо да заменят сбъркания пуф на Теди за такъв на Куинс, те искат да заменят правилният пуф на Куинс с такъв на Теди.  Crazy Crazy Crazy

RosMar, в подобна ситуация никакви размени не бих правила, още повече, месец след получаването на наградите. ooooh!

Ивекс, честит рожден ден! bouquet
От Куинс и от Теди наградите от един изпращач ли са? Т.е. един организатор на 2 игри. Иначе не би се получило така.
Според мен куриерите из някой офис или бус са изпозагубили товарителници и после са ги слагали както им дойде.
RosMar, аз не разбрах с организатор или с куриери си говорила в София, но ако ти харесват и двата пуфа, нищо не сменяй. Грешката е тяхна

# 96
  • Телиш/Плевен
Би трябвало да е един организаторът, след като производителят на въпросните сокове е един и същ. Според мен точно от това идва объркването. Confused

# 97
Не разбрах с кого точно говорих вчера по телефена, с малко дете съм и не чух добре. И аз мисля, че грешката е на организаторите, ако куриер е объркал първия пуф, то втория няма да е на куриер. Както и да е настроих се вече, че като звъннат ще се караме. Лаленце и двата ми харесват, то така или иначе само за един имам място в къщи, но отношението им ме подразни, при положение, че казах, че сега не е удобна размяна, още сутринта ме притесни куриер и то пак с грешна размяна. Сега вместо 2 на Куинс, имам 2 на Теди (е единия съм го подарила) И си мисля, че двама печеливши от играта на Теди няма да получат правилните пуфове, защото бройката няма да им излезе и ми е малко кофти, но организаторите трябва да си платят за грешката, а не да ме разиграват след месец.

# 98
И на мен ми доставиха вместо на Куинс на Теди,но никой не ми е звънял за грешката.

# 99
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Чакам награда от Харибо само,за колко време пристигат наградите?

# 100
  • при късмета
Не бях обърнала внимание, че соковете са на един производител.
Значи грешката си е на организаторите. Особено щом има и други случаи на разменени пуфове.

# 101
  • Пловдив
Да знаете къде из Пловдив се намира още промоцията две Ариани /2л./ с подарък чаша?

# 102
Обадиха ми се и на мен за чашата от Нескафе. Бях забравила.
От вчера ваучер за Техномаркет от играта на Белла във фейсбук. Изненадах се, тъй като участвах само с една рецепта.
Друго не чакам. Взех мюсли бисквитите да пробвам, не са никак лоши. Регистрирах кода, но няма печалба.

# 103
Записвам се с кана Брита от бисквити Мюсли от преди малко.   newsm44
Може ли някой да ми каже коя куриерска фирма ги доставя и горе-долу колко време след заявяването на адреса. Предполагам, че е по-рано от тези 45 дни обявени в условията на играта.

# 104
Честито. bouquet
Лео Експрес е куриерската фирма.
По-рано пристигат и аз чакам кана, ако я доставят толкова бързо колкото Нутрибулета предполагам, че преди Коледа ще е тук.

Общи условия

Активация на акаунт