Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 319
  • 758
  •   1
Отговори
# 660
Вече са изпратили мейли на печелившите от играта на Астера с касови бележки, но искат да има се изпратят освен адреса и сканирани или снимани касовите бележки с които е играно. Лошото при мен е че ги пазя, но са събрани с тези на милото на името и съм им ги снимала всичките 😁
Аз нямам имейл.

# 661
Има ли някой да се похвали със часовник от my sparx,имах регистрирани 180 капачки с кодове и се надявам на късмет
jozemoarinio, с колко билета участвате?

# 662
  • при късмета
Аз си получих имейла от Астера. Понеже съм участвала само с една бележка, снимах я и я пратих. Ама защо пък искат всички регистрирани, дори непечелившите, не мога да си обясня. При това има публикувани само имена, а не номера на бележки. Според мен имат право да искат само печеливши бележки, които за целта трябва да са публикували.
Организаторите на игрите тотално вече изтрещяха

# 663
  • Монтана
Хаха наистина вече каквито ли не правила измислят. Най-добре щеше да бъда да напишат номера на бележката,която съответно печели. Интересно ми е с коя фирма ще ги пращат.Защото аз повече от месец си чакам наградите на Спетема.

# 664
  • София
От Бондюел някой получил ли е нещо? Кой ги доставя наградите?

# 665
От Бондюел някой получил ли е нещо? Кой ги доставя наградите?

Спечелих книжка още не съм получила наградата .

# 666
"Играта „Абонамент за шампиони“ дава възможност на всеки направил едногодишен абонамент за DIEMAEXTRA
през периода 01.12.2016 - 31.12.2016 да участва в томбола за награди - 10 броя 49'' УЛТРА ТЪНЪК FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР."

# 667
Има ли някой да се похвали със часовник от my sparx,имах регистрирани 180 капачки с кодове и се надявам на късмет
jozemoarinio, с колко билета участвате?
С 24 билета участвам
Май публикуваха печеливши от Престиж

# 668
В бензиностанциите лукойл при покупка на две коли (1,55лв/бр) теглите скреч карта. Аз спечелих червена чаша не съм сигурна дали има др.награди.

# 669
ако ви кажа,че от една година нищо не съм печелила ще ми повярвате ли  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 670
Някой да е получил играчките на Бондюел?

Спомняте ли си миналогодишната томбола на Бг Мама с награди (баница с късмети май беше) ?  Ще има ли такава и тази година Simple Smile

# 671
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз от миналогодишната игра на бг-мама имам чаша и си я ползвам.Много е хубава.

Между другото в спаркса трябва ли да пазя някакви капачки?Играта с белите е приключила.

# 672
Като споменахте капачки да ви кажа, че днес като отидох да взема мечето с 10 точки от кока кола погледнаха дали пишело 2016г. Казаха ми, че хората пазели стари капачки, преди били еднакви винаги и от кока кола се изхитрили и вече сложили щамп с годината

# 673
Да, на в крайна сметка нали пак си я купил тази кола. Нямам нито едно мече или еленче, но през годините се е позавъртала някоя и друга капачка из нас.  Ако ги пазех... и можеше...  Mr. Green

# 674
Имаше игра на аптеки Бети с награди несесери. Обявили са печелившите във ФБ, а срока е само 3 дни да се свържеш с тях. Някой да не го изпусне!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт