Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 53

• 68 292
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
До кога ще чакаме Бондюел..... Sad

Не ги чакайте въобще...
Мислех,че Бондюел са сериозна фирма.Много се изложиха с тази игра  Naughty .Вече се замислям дали и продуктите им са толкова качествени,колкото твърдят  newsm78

# 706
  • Русе
Къде намирате обекти, от които да си вземете спечелените чипсове..или по-точно как разбирате къде има? В сата си имат качен огромен списък, но на тези места ме гледат като извънземно. Събрах веч над 10 талончета , а нз откъде реално мога да ги взема..
Иначе съм с храна и легло от Гурмето, сега само остана да напъхам котката в него  Laughing
Липсват ми игрите със сладките нещо...ша заслабна..днес си купувам сладичко, мислих поне 10 мин какво да си взема, а преди беше лесно- което има ИГРАААА!

# 707
И печелившите от Крина
ПЕЧЕЛИВШИ

*ariela**ristova_@abv.bg

pet**petrova*@abv.bg

rali*vasileva**@mail.bg

l**amar*@abv.bg

ra**az**tkov*@abv.bg

d*idink*@abv.bg

ili*an*@abv.bg

*vetka*peshters**@abv.bg

ninkata**@abv.bg

venci*drach**@abv.bg

И аз си мислех,че е много скучно пазаруването без игри-не купувам по 4 сока и по 10 вафли на влизане в магазина  Mr. Green.

# 708
  • София
Играта на Гурме, регистрираната бележка участва само за 1 седмица или до края на играта. Регистрирах 2 бележки и ме няма Sad

# 709
В правилата пише, че се нулират бележките за предходната седмица, т.е тези, които не са спечелили не участват, което е тъпо между другото.
Аз ще опитам за още някоя купичка, ако имам късмет.

# 710
Аз пък печеля котешка храна от гърме сигурно от коледния календар е, няма номер на бележка.

# 711
  • при късмета
Мен ме няма в Гурме

# 712
  • Телиш/Плевен
Аз пак печеля драскалка от Гурме. Ако я получа (защото не знам дали имам право на втора награда от същия вид, писах им имейл да попитам, за да знам дали да я заявявам), всяко коте ще си има отделна. Mr. Green А аз ще трябва да направя профил на ММ, за да можем да участваме отново за малка награда (според правилата един участник има право само на две).

Купих си промо пакета на Милка. Heart Eyes Ако на някого му е интересно какво съдържа, ето:
Скрит текст:

Събрах точки за мече от Кока-Кола, остава само да намеря време (и подходящ близък магазин) да го взема. Heart Eyes

# 713
Попадна ми някаква игра във фб преди десетина дни. Трябва да се постне рецепта за диоптрични очила и може да се спечели ваучер за стъкла,но сега не мога да я намеря. Помагайте!  Praynig

# 714
Попадна ми някаква игра във фб преди десетина дни. Трябва да се постне рецепта за диоптрични очила и може да се спечели ваучер за стъкла,но сега не мога да я намеря. Помагайте!  Praynig

Мисля, че е тази, но тя приключи: https://www.facebook.com/AquaLensBulgaria/

# 715
Точно тази,  но е свършила, жалко че не успях да се включа.

# 716
Къде намирате обекти, от които да си вземете спечелените чипсове..или по-точно как разбирате къде има? В сата си имат качен огромен списък, но на тези места ме гледат като извънземно. Събрах веч над 10 талончета , а нз откъде реално мога да ги взема..
Иначе съм с храна и легло от Гурмето, сега само остана да напъхам котката в него  Laughing
Липсват ми игрите със сладките нещо...ша заслабна..днес си купувам сладичко, мислих поне 10 мин какво да си взема, а преди беше лесно- което има ИГРАААА!
За чипса писах преди месец тук.В никой от посочените обекти не са чували такова нещо.Трябва да пишем до чио чипс и разбира се да им кажем,че копие ще бъде изпратено до КЗП.Много сте готини тук,много ви се радвам,че печелите.Ако не забравя ще се включа в играта на гурме.

# 717
Лаленце, хубава е кутията, но толкова шоколади изядох последния месец, че хич не ме съблазнява. Поне кексчета да бяха сложили да разнообразим  Wink
Взех си мече и аз, кафявото, много е мекичко, остават ми 2 точки за още едно. Добре, че и на Фанта и Спрайт са сложили от промо капачките, че да успеем да ги съберем.
Чудех се дали да се пробвам в Гурмето, но нямам котка- е все бих нахранила някоя улична, но после евентуално купичката/драскалката какво ще ги правя, та май ще пропусна.

# 718
  • Сандански
Аз имам котка, но не ми се чака награда от тази година да я получа другата искам да си приключа тази  Laughing

# 719
  • София
За чипса писах преди месец тук.В никой от посочените обекти не са чували такова нещо.Трябва да пишем до чио чипс и разбира се да им кажем,че копие ще бъде изпратено до КЗП.Много сте готини тук,много ви се радвам,че печелите.Ако не забравя ще се включа в играта на гурме.

В списъка няма ли някоя по-голяма верига магазини във вашите градове? За София видях в списъка, че в "345" ги раздават и още в първия посетен от мен магазин, си взех "големите" чипсове.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт