Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 123
  • 808
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте,

миналата седмица в "Лидл" е имало коледни мушами. Дали не са останали някъде налични бройки?

Завчера ги имаше в Ринг мол.
Мерси много! Peace

# 166
  • Бургас
Чорапогащите с противоплъзгащо стъпало - една жена връщаше вече, не можело да се пъхне крачето в обувките от противоплъзгащото...
Да се връщат чорапки или чорапогащи с АБС-ки, защото не можело да се обуят с обувки??? Как изобщо ѝ е дошла идеята да прави такива опити ooooh!

На мен пък стария пистолет за силикон е решил да ми направи услуга и в ранния следобед забелязах, че покритието на дюзата е наполовина изчезнало и че маже ужасно... Познайте дали в 18 часа не бях пак в магазина и не си купих от новия Whistling  А моето съкровище явно впечатлено от тюхканията ми в предишните дни, решило да ме изненада и също се прибра с пистолет Mr. Green Та съвестта ми е чиста и утре ще вървя да връщам единия hahaha И якето най-вероятно ще върна (или сменя за стария модел, ако има още), защото и половинката не ме одобри как ми стои Flutter

# 167
  • Бургас
Аз успях да се докопам до карираната рокля, обаче сега се чудя дали да я връщам или заменям. Умишлено взех един номер по-голяма, за да не ми описва на ханша и да не ми отнема от дължината. Но пък ми идва доста свободна в горната част и пак ми се вижда коляното Confused Ще я облека отново довечера с плътен чорапогащник и ще го мисля. Притеснявам се ако взема моя си номер да не ме разширяват тия карета още повече Rolling Eyes Панталоните определено не са за моята фигура и ги подминах. Но ми направи впечатление, че имаше от дългите плетени рокли, а в понеделник специално ги търсих да ги огледам и нямаше.

# 168
Но ми направи впечатление, че имаше от дългите плетени рокли, а в понеделник специално ги търсих да ги огледам и нямаше.
Явно в понеделник са награбили рокли и като са ги премерили в къщи не са се харесали и са ги върнали.
Така си го обяснявам, като няма пробна.

# 169
Дървените играчки от 01.12. - пица, торта за каква възраст дечица са подходящи? От опит да споделите на каква възраст ги впечатляват и си играят с тях?

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 09:51 от beauty_magnolia

# 170
Дървените играчки от 01.12. - пица, торта за каква възраст дечица са подходящи? От опит да споделите на каква възраст ги впечатляват и си играят с тях?
Дъщеря ми е почти на 4 и много обича да гледа клипчета с такива играчки.Каза ,че иска такива за Коледа .
Мисля ,че след трета година са подходящи за подарък Simple Smile
Голямата ми дъщеря е на 8 , но съм сигурна ,че ще се включи и тя в играта с тях и ще се вихрят заедно със сестра си в кухнята  Joy .

# 171
  • София
Дъщеря ми има  тортата  от миналата година , тогава беше на 3 г.  Много и се радваше и още играе с нея, все организира рождени дни и чаени партита за куклите Simple Smile

# 172
Чорапогащите с противоплъзгащо стъпало - една жена връщаше вече, не можело да се пъхне крачето в обувките от противоплъзгащото...
Да се връщат чорапки или чорапогащи с АБС-ки, защото не можело да се обуят с обувки??? Как изобщо ѝ е дошла идеята да прави такива опити ooooh!
Защо? Аз също върху тях обувам обувките. Дори не се и замислих, че може и да има проблем, а то и няма Simple Smile

При нас пистолета  беше свършил Sad
Много творци, много нещо Sad

# 173
Скрит текст:
Дъщеря ми е почти на 4 и много обича да гледа клипчета с такива играчки.Каза ,че иска такива за Коледа .
Мисля ,че след трета година са подходящи за подарък Simple Smile
Голямата ми дъщеря е на 8 , но съм сигурна ,че ще се включи и тя в играта с тях и ще се вихрят заедно със сестра си в кухнята  Joy .

Скрит текст:
Дъщеря ми има  тортата  от миналата година , тогава беше на 3 г.  Много и се радваше и още играе с нея, все организира рождени дни и чаени партита за куклите Simple Smile

Да знаете колко съм ви благодарна  bouquet Търся подарък за 4-годишно момиченце и няма да се чудя изобщо повече. Само да заредят повечко бройки, че не мога да отида в 7 сутринта, нито до обяд  Stop

# 174
Момичета, излязъл ли е каталога за следващата седмица?

ПС: Намерих го.

# 175
# 176
Взех си коженият клин-супер ми стои,по хубав е от H&Mският,който пробвах  Peace доволна съм...

# 177
И аз си взех пистолета. При нас имаше доста бройки вчера сутринта. Купих си и азалийка да ми краси хола Wink

# 178
  • София
Дъщеря ми на 2 и нещо си играеше със зеленчуците за рязане. Миналата година, т.е. на 3, ѝ взехме тортата, много си игра и с нея, но като че ли взеха да ѝ омръзват вече, сега е на 4. Сега за Коледа взехме голямата дървена къща - тази с повечето части, мисля че ще ѝ хареса.
Вчера си взех червената рокля, уж неразпечатана кутия, а вътре се оказа различен размер, по-малък от обозначения на кутията. Вечерта отидох да я сменям и за мой късмет някаква жена точно преди мен беше върнала моя размер, тя пък търсела по-малка, аз търсех 38, а в кутията ми беше 36, за съжаление за малко сме се разминали  Sad, можеше и аз да съм ѝ от полза.

# 179
Аз започвам да им се дразня на Лидл. Вчера по обяд почти нямаше рокли в нашия магазин, до вечерта проверихме и на друго място,  същата работа.  Телефони не вдигат, днес имали повреда. Според мен това е търговски трик, пускат по малко бройки качествени неща за по -малко пари, за да накарат хората да влязат в магазина и оттук нататък всеки един дори да не намери това, което търси, харчи пари за друго. Наблюдавам тази им тактика от много време насам ..наистина не ми се струва нормално нещата да свършват за часове.

Общи условия

Активация на акаунт