Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 127
  • 808
  •   1
Отговори
# 150
В олх вече се появи обява за кухнята, 159лв, ама като сложиш и доставката...Обаче ако на някой му е много важно, погледнете. В Икеа също има подобна, но без аксесоари и е 199 лв.
А тази в Лидл с аксесоари ли върви ?Никъде не пише какви са аксесоарите?

# 151
  • София
Имате ли представа до колко дни след закупуването може да се върне стоката
 ( за дреха питам) . Благодаря  bouquet
За техника ми казаха 30 дни, вероятно и за дрехи е толкова..
Благодаря за информацията за Студентски град  bouquet

# 152
В 3 обиколени магазина няма от дървените комплекти  мебели за куклена къща. Когато попитах,  ми обясниха,  че имало пo 3-4 бройки и дори не стиггнали за чакащите на опашката преди отварянето  ooooh!
Ако случайно някой, някъде мерне от тях- моля сигнализирайте!
В Лидл-а на Сливница преди час имаше Коледни календари, къщи за кукли и от другите дървени играчки
В Изток имаше къщата и някакви мебели.

# 153
Знаете ли дали малките термочаши от 260мл от понеделник имат капак?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           нямат

# 154
Здравейте, въпреки че съм чела различни теми във форума, сега се регистрирах, за да отговоря за останали бройки от мебелите за кукли. Днес следобяд имаше в Лидл Красна поляна. Имаше спалня, хол, мисля, че и кухня, имаше бройки доста. Имаше и от самите къщички за кукли, два или три вида, не помня. Единствено нямаше от мъничкият играчки-семейство. Ако не Ви е твърде далече, разходите се дотам.

# 155
  • София
Chupachups, безкрайно благодаря! Ще пратя да проверят има ли все още!  bouquet

# 156
  • Beyond the stars
И в люлинския имаше, но не съм се заглеждала специално.Къща със сигурност имаше, и от мебелите  Wink

Взех коледен хоби комплект- много приятни хартии като дизайн. И от блока с цветни картони съм доволна - доста плътен и цветовете са хубави.  Wink

# 157
  • София
За робота ме питаше някой- няма основна четка, само странични. И друг спомена котка- и аз имам, справя се.  Wink

# 158
Здравейте, може ли някой който има кухня да ми каже има ли включени в комплекта плодове/зеленчици за рязане. На снимката от каталога ми се струва, че има нещо такова но не съм сигурна. Предварително благодаря!

# 159
Здравейте, може ли някой който има кухня да ми каже има ли включени в комплекта плодове/зеленчици за рязане. На снимката от каталога ми се струва, че има нещо такова но не съм сигурна. Предварително благодаря!

Мисля, че плодовете се продават отделно. На снимката са сложени, за да илюстрират, че се отварят вратичките. Така си мисля де...защото на страницата с кухнята плодовете ги няма Peace

# 160
  • София
А какво включва /какви допълнителни принадлежности/детската кухня.... и има ли опция да "нагряват" котлончетата като икейската?

# 161
  • София
Здравейте,

миналата седмица в "Лидл" е имало коледни мушами. Дали не са останали някъде налични бройки?

# 162
Взех пистолета за горещ силикон, пакет прозрачни пръчки и лупата с ЛЕД светлини и стойка като последното е за моят, който си калява нервите, правейки разни неща от кибритени клечки последно време Mr. Green Доволни сме. Мисля дали утре да не взема и пирографа, на който ММ хвърли око ама не знам дали въобще ще го ползва повече от един-два пъти - ще го мисля.

Последна редакция: чт, 24 ное 2016, 22:44 от Зизy

# 163
Купих поло блузките - уголемени са доста, та взех по-малкия размер.Чорапогащите с противоплъзгащо стъпало - една жена връщаше вече, не можело да се пъхне крачето в обувките от противоплъзгащото...Котешката тоалетна наистина е ужасна, има разлика с преди това.

# 164
Здравейте,

миналата седмица в "Лидл" е имало коледни мушами. Дали не са останали някъде налични бройки?

Завчера ги имаше в Ринг мол.

Общи условия

Активация на акаунт