Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 059
  • 808
  •   1
Отговори
# 360
  • have faith and be patient ..
Няма, Алекс....и аз взех летище-то е самолет и стълбичка с колелца. няма др.колички, еле пък дърпащи.

дърпащите са в магистралата и влака - големите комплекти от 40 лв. Peace

оп , аз се заблудих по хеликоптера , взех от тези последното http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50688 , май ЖП прелез се води ?

# 361
  • София
Върнах се преди малко от Лидл. Взех на малката комплекта за пица,1 чифт коледни чорапки и за мама термо-клин и термо-блуза. Клинът със сигурност не е уголемен, защото по принцип нося р-р 40-42 и ми е супер точен. За блузата съм на кантар дали да си я оставя, че май ми е малко свободна..., но ще го мисля по-натам.
При нас имаше допреди 1 час поне две кутии от допълнителните релси. Това в Лидл, Младост 4, околовръстен път.

# 362
А, прелеза....нямам го, но мисля че трябва да има дърпащо возило...другите две поне имат, от същата серия на 40 лв. Но не съм сигурна. Абе я го извади и чети там по кутията...ако трябва да сменяш Овреме.

# 363
Коледните пуловери хубави ли са колкото на снимките?

# 364
  • have faith and be patient ..
а от тея комплекти http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50689 в 9:00 във Варна  и във Владиславово и във Възраждане нямаше нито един !! на Владислав не съм ходила , но той е най-посещаваният и нямаше смисъл и там да проверявам  Confused на телефона също няма смисъл да звъня и каквото е такова Simple Smile

А, прелеза....нямам го, но мисля че трябва да има дърпащо возило...другите две поне имат, от същата серия на 40 лв. Но не съм сигурна. Абе я го извади и чети там по кутията...ако трябва да сменяш Овреме.

хахахах лошото е ,че няма с какво да го сменя Simple Smile)) а и е няколко етажа на долу от мен Simple Smile)

# 365
Някъде в София останали от комплектите с пица, торта и дъска с плодови и зеленчуци? Cry ММ провери в три магазина и навсякъде бяха свършили.  #Crazy Защо зареждат толкова малко #2gunfire #2gunfire

# 366
  • Варна
Здравейте! Покрай нутрибулета в Кауфланд се разрових за подобен уред в лидъл и намерих само в чуждите
http://www.heraldscotland.com/news/14225397.Technology__Lidl_Sil … _Nutrition_Mixer/   
Въпросът ми е дали някой го е срещал в нашия магазин изобщо някога?
Благодаря!
Купих точно такъв около 25 август. Ходих сутринта до магазина, на другия ден нямаше никъде във Варна. Обикалях, за да си купя и на мен, защото го подарих. Не съм питала за отзиви.

# 367
  • София
Някъде в София останали от комплектите с пица, торта и дъска с плодови и зеленчуци? Cry ММ провери в три магазина и навсякъде бяха свършили.  #Crazy Защо зареждат толкова малко #2gunfire #2gunfire

Всичко без пиците ги имаше допреди час в Лидл, Младост4, околовръстен път, май на ул. 406 се водеше.
Дъските с плодове и зеленчуци бяха по-малко, но не вярвам да са свършили вече.

# 368
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз отидох в 7 сутринта, ММ е на мнение, че съм превъртяла. Купих два 3D пъзела, за моето дете и за подарък на другарче, аз за мен шапка. 100 % полиестер са, но ми харесва!

# 369

Пици няма в Люлин, от тортите и рибите имаше доста

# 370
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Пици няма в Люлин, от тортите и рибите имаше доста

В 7 сутринта имаше;  Много беше сладка една баба, държи брошурата, сравнява, и хвърля в кошницата  Laughing

# 371
zelenamama благодаря за информацията  bouquet. Дано останат до довечера, ще пратя майка ми да провери след работа.

# 372
  • В една слънчева къща...
Гледам /в каталога с играчки/ от следващата седмица някаква друга торта-играчка. Малко по скъпа е. Каква ли е разликата. Някой има ли я от предни години? За сега взех пицата /плюс влакчето и магистралата/  Simple Smile

# 373
  • София
Niksity, в Люлин изкараха ли още влакчета?

# 374
Явно ще си останем без дървени играчки. В сайта на Лидл са махнали влакчето, магистралата и пицата, тортата и дъските с плодове и т.н. Shocked

ПП Дъщеря ми ще е много нещастна. Толкова искаше тези играчки.

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 15:23 от Адриа

Общи условия

Активация на акаунт