Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 070
  • 808
  •   1
Отговори
# 345
В 9ч София Люлин бяха свършили дървени играчки магистрали,влакове и тези от 25лв имаше само 1 самолет. Но имат наличност,ще зареждат няколко пъти през деня. После ще се върна пак

Взех джобна грейка- работи добре

# 346
  • София
Някой може ли да каже за детските клинове колко са дебели и дали са ватирани newsm78. Ако си заслужават ще отида да ги видя.
Купих си кафемелачка Blush да си правя пудра захар.
Навремето така изгорих една кафемелачка  Peace

# 347
  • София
Ходих тая сутрин за ски-якетата. Не ги харесах, нито панталоните. От поларите - единствуно мъжките си заслужават, дебели и стегнати. Дамските са тънки и лигави.
Взех си ледоходки.

# 348
 Уредът за почистване на междузъбното пространство НЕ Е зъбен душ, а нещо като вибрираща клечка за зъби, за мен е безсмислен.

# 349
Здравейте!
Аз се сдобих с Писта с топчета - имаше много при нас от всички играчки като никога. И много хора разбира се да купуват. Това към 08:10ч.
ММ си купи шапка, а детето има такава от миналата година - топли са, отвътре са с поларена подплата.
Дамските Ски якета не са лоши, но панталоните, както и мъжките якета и панталони са от една странна материя. Не съм купувала.
Следващата седмица ще видя детските Ски екипи, ботушите задължително. Дано да са хубави. Само се чудя дали са сдвоени номерата?!

# 350
  • София
Термоклин за ММ - хареса ми изработката, отвътре е с мекичко - взех обаче Л, тъй като М-ката много тясна ми се видя.
Ще споделиш ли дали си отговарят на размера и дали се разтягат. Огледала съм се в дамските, но се притеснявал дали L няма да ми е малко...

# 351
Термоклин за ММ - хареса ми изработката, отвътре е с мекичко - взех обаче Л, тъй като М-ката много тясна ми се видя.
Ще споделиш ли дали си отговарят на размера и дали се разтягат. Огледала съм се в дамските, но се притеснявал дали L няма да ми е малко...
Ще го мери довечеря е ще пиша.  Разгягат се. Но М ми се видя тесен -като за мен...много ще пристяга. Дамските не съм гледала обаче,че бързах Peace

# 352
  • Плевен
Здравейте! Покрай нутрибулета в Кауфланд се разрових за подобен уред в лидъл и намерих само в чуждите
http://www.heraldscotland.com/news/14225397.Technology__Lidl_Sil … _Nutrition_Mixer/   
Въпросът ми е дали някой го е срещал в нашия магазин изобщо някога?
Благодаря!

# 353
  • София
Пратих ММ рано сутрин да иде за играчки, всичко желано си имаме, сега ще ги скрия, дадох му един комплект с плодове за рязане, голям кеф, голямо нещо!  Heart Eyes

# 354
  • София
Шапките са прекрасни и топли. Отвътре са с полар.
Слушалките на мен ми стягаха и ги върнах. Може и моята глава да е голяма Simple Smile Иначе звукът беше добър.

# 355
Термо бельото е по-различно от предните години - взех блуза с шал яка и качулка, интересно ми се стори, а аз все си пазя лицето от студа. От мъжкото в 8:30 на "Скобелев" бяха останали само XXL  Rolling Eyes
Играчки имаше и даже изкарваха нови. Торта грабнах аз, дано се хареса Simple Smile

# 356
  • have faith and be patient ..
В 9 ч. Във варна влакчета нямаше , исках да отида рано , но детето болно и е в къщи , грабнах летище , от останалите 3 и то във владиславово , специално до там ходих , понеже е на край града и " никой ни ходи там " .. е да ама не . Исках дървени яйца за рязане и там греда , ей мното се ядосах , или е имало малко бройки , или всички в 7:00 сте били на нисък старт пред вратите   Mr. Green  моля , кажете ми , че на летището има количка с батерия дърпаща другите  Praynig  бързах да го скрия в шкафа и не видях .. взех допълнителни ралси и колички , така влакчето ми излезе по-скъпо

# 357
Няма, Алекс....и аз взех летище-то е самолет и стълбичка с колелца. няма др.колички, еле пък дърпащи.

дърпащите са в магистралата и влака - големите комплекти от 40 лв. Peace

Ако наистина изкарват нови играчки на траншове, в което съм склонна да вярвам, ще заменя летището за паркинга....утре Peace

# 358
  • София
Някъде в София останали дървени пици-играчки? Бяха свършили при нас.За това пък от комплекта с рибите имаше 20-30... newsm78

# 359
  • have faith and be patient ..
оп , аз се заблудих по хеликоптера , взех от тези последното http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50688 , май ЖП прелез се води ?

Общи условия

Активация на акаунт