Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 680
  • 808
  •   1
Отговори
# 30
И аз тук в очакване на интересни идеи за подаръци. И в очакване на четвъртъка и новия каталог.

Някой похвали киселите краставички. И аз споделям мнението. Но най-малките. По-големите не са хрупкави  Confused

# 31
  • Асеновград
Имам въпрос към тези които са ползвали хоби комплектите. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50150 Кой от трите варианта е подходящ за изработване на коледни картички? Така както аз ги виждам, май всеки е от определен тип неща.Единия само стикери а другите два от различен тип хартии и картони. Права ли съм? И ако е така тогава трябва да взема поне два комплекта, един стикери и втори от картоните и хартиите, за да стане това което ми е необходимо.

И аз ги чакам, ама като гледам май са отделно  Peace Ще ги видя на живо дали си заслужават.
Иначе за материали за картички можете да видите в Jumbo и:
Скрит текст:
Скрит текст:
Благодаря.  Джъмбо ми е на 30км. най близкия и за момента не виждам кога бих могла да отделя време за ходене до там, а и с малкия ще бъде весело.Утре ще преценям на място дали ще ми свършат работа.На практика това ми е най удачния вариант да купя материали наведнъж.Няма да имам възможност да обикалям и набавям поединично каквото ми е нужно.

# 32
  • Сливен
хлебопекарни пускаха ли около Коледа?

# 33
  • sofia
Panayotu, за основа на картичките си вземи блок с цветни картони - достатъчно дебел е картона и идва на добра цена. А вече за украсата, каквото ти хареса на място.
Комплектът с еленчетата е с коледни мотиви и можеш да го ползваш за декорация върху картичките.
Скрит текст:
Дразня се, че вече няколко поредни години пускат едни и същи декорации. Следя ги зорко  Laughing

# 34
  • на последния етаж
Коледните календари само един вид ли са? Иска ми се да взема за двете деца различни.

# 35
Коледните календари само един вид ли са? Иска ми се да взема за двете деца различни.

Ако има останали....три вида бяха, различни са Peace

Да питам за ...излезе ми от акъла как се водеше, формите за изрязване - различни щампи ли са?

# 36

Имам въпрос към тези които са ползвали хоби комплектите. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50150 Кой от трите варианта е подходящ за изработване на коледни картички? Така както аз ги виждам, май всеки е от определен тип неща.Единия само стикери а другите два от различен тип хартии и картони. Права ли съм? И ако е така тогава трябва да взема поне два комплекта, един стикери и втори от картоните и хартиите, за да стане това което ми е необходимо.

Аз що ли си мисля, че трите картинки не са три варианта, а са снимки на това, което съдържа комплекта  newsm78
Ето какво пише: "Хоби комплект 8,49лв.бр./комплект Различни видове цветна хартия, картони, стикери и множество аксесоари за декорация", и на трите картинки има точно тези неща по описание  Rolling Eyes
Panayotu, за основа на картичките си вземи блок с цветни картони - достатъчно дебел е картона и идва на добра цена. А вече за украсата, каквото ти хареса на място.
Аз лично си вземам цветен картон формат А4 от книжарниците за направа на картички. Идват още по изгодно и си вземам бройки и цветове колкото и каквито ми трябват. Цената им е в порядъка на 0,10 - 0,12 лв./бр., което излиза още по-изгодно Peace

# 37
  • Асеновград
Момичета Благодаря много за съветите.Купих два комплекта от тези http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50338 8 картички ще са ми съвсем достатъчни, и няма да се налага да режа нищо. За мен най важно беше да става бързо и да не се налага да обикалям из различни магазини за да търся материали.В петък като ходя за плодове, ще погледна и хоби комплектите и ако си струва ще взема и от тях.

# 38
Момичета, купували ли сте от обувките на ЛИДЛ?

# 39

Аз да..но те са най-най-различни модели и видове Laughing

# 40
Благодаря на момичетата, които изразиха мнение за пистолета за горещ силикон.
Утре ще гледам да отида и дано го има наличен при нас - стискайте ми палци Grinning И два пакета силиконови пръчки ще взема - прозрачни и с брокат.
Ако са останали и от най-малките коледни играчки, а и ако ми харесат, може да взема също един-два пакета, защото ги обожавам тия дребосъци, а на повечето места или са доста скъпи, или са от ужасно грозна пластмаса ...  ooooh!

# 41
Благодаря за новата тема! Hug
Харесват ми жилетките, които пускат от утре и ги чакам отдавна, така че утре отивам за тях.  Peace

# 42
Да, но ми бяха твърди и не ги нося.
То зависи и от модела, и от крака.

# 43
  • sofia
Аз лично си вземам цветен картон формат А4 от книжарниците за направа на картички. Идват още по изгодно и си вземам бройки и цветове колкото и каквито ми трябват. Цената им е в порядъка на 0,10 - 0,12 лв./бр., което излиза още по-изгодно Peace

Този картон (в лидл) е два пъти по дебел - 240 гр., а този в книжарниците е 120 гр. Не че не става, но с по-дебел стават по-добре картичките.

# 44
Според мен от година и нещо в Лидл специално дрехите не са от памук, а от някаква отвратителна изкуствена материя....Също така хубави домакински уреди - напр. конвектора им, или някакъв кухненски робот ги пускат само в събота. Аз попрестанах да купувам от там, защото просто нищо не ми харесва. А преди - всеки понеделник и четвъртък се намираше какво да се купи и направо се бях разорила. За маслото Пилос имайте предвид, че се опитах да го разтопя и да направя гхи и такава отвратителна смрад се понесе, че направо замина в кофата. Та не зная точно какво съдържа, но в къщи вече масло не купувам от Лидл.

Общи условия

Активация на акаунт