Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 135
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
Голяма лудница беше днес на Мир,то ровичкане то чудесии.Взех си тъмносинята рокля,много добре стои,а и материята ми допада.

Материята трико ли е? Или ще съм много благодарна ако някой  снима етикет със състав.  Embarassed

Да знам дали да се разхождам.
Хващаш ме на крачка преди да  изхвърля кутията,62 процента памук,34 процента полиестер и 4 процента елестан.

Мнооого благодаря! Hug

# 121
Кухнята и супермаркета дори са ги махнали от коледния каталог, явно са изчерпани вече. Голяма излагация!

# 122
Кухнята и супермаркета дори са ги махнали от коледния каталог, явно са изчерпани вече. Голяма излагация!
Много грозно от тяхна страна наистина.
Като обявяваш нещо ще се опиташ да подсигуриш бройки.Може би не са очаквали толкова голям интерес ...Така ще се оправдаят  ooooh!

# 123
И аз успях да стигна до Лидл в обедната почивка. Якетата не ми харесаха, пък и имам доста връхни дрехи.червената жилетка също на каталога изглеждаше по-хубава. Панталоните ги гледах, според мен са добре, но се обзаведох с доста дънки и не взех. Купих хоби комплекта,според мен си заслужава. Имаше три вида хоби комплекти. Взех и един комплект момичешки блузки. Особено червените са много красиви. Довечера ще мерим и се надявам да са леко уголемени, за да станат Wink.Харесах и коледните етикети, опаковки, печати, и комплектите с перфоратор, обаче не съм купувала.

# 124
  • Бургас
Аз в сайта им изобщо даже не виждам цялата секция с играчки от днес Rolling Eyes

И си пия пухкаво и богато разпенено кафе с мляко Crazy (туй миксерче вЕрно е тайфун и половина, ама аз съм хитричкаааа - в мивката разбивам за по-сигурно hahaha)

# 125
  • София
Интересувам се от робота за почистване,знаете ли дали са го пускали и преди?Дали върши,що годе добре работа,като се има впредвид,че хубавите са около и над 1000 лв. дали този за 200 лв. ще е стока.И дали може да се върне ако не почиства добре?

Не е пускан преди.
Аз го купих сега. Първи впечатления: върши доста прилична работа, особено на твърди повърхности. За почистване на килими (моят е персийски, за дългокосмести пише, че не става) трябва да се махнат 2 четчици, които има, за да събира праха от ъглите (предполагам, че това е една от разликите със скъпите. Освен това не отива сам да се зарежда, а трябва да си го включиш). Засега оправда очакванията ми- няма да отмени основното чистене, но за ежедневно е добро решение.

Здравейте ,
Робота има ли основна четка освен  тези две четки?

# 126
  • Пловдив
Това миксерче за фрапе става ли?

Аз днес взех жилетка в сиво, силиконовия пистолет с резервни пълнители и пирографа.

# 127
Точно за фрапе е идеално.

Тази седмица съм пас, само за хляб ще ходя.

# 128
  • софия
Нищо не ми харесва другата седмица.

# 129
  • по пътя
Днес нямаше каталози за другата седмица, а аз доста неща съм си харесала, но няма да мога да отида, ще трябва подробен списък да направя Grinning Хвърлила съм око на дървените играчки, на някои коледни неща, да видим Simple Smile Днес беше лудница с тези кухни и магазини,на мен не ми трябват, моите деца са или по-малки или пък прекалено големи за такъв подарък.Заредили са малко, защото са скъпи и явно не са очаквали да има такъв интерес към тях.

# 130
От другата седмица Писта с топчета ще трябва да купя, че е Коледно желание.
Пиле Дюк, ако е ок и на вид в магазина, сьомга може би.

П.П. В Кенвело от дне с важат цените за Черен петък - имат богат избор на зимни якета. Аз си купих за 70лв. едно. Горе-долу толкова излизат и останалите модели дамски и мъжки.

# 131
Пиле купувам само от Лидл и то единствено Дюк, другото не го харесвам, винаги е било отлично, оплаквания нямам. Peace

# 132
  • Beyond the stars
Купих хоби комплекта,според мен си заслужава. Имаше три вида хоби комплекти.

В крайна сметка какво съдържат хоби комплектите , да знам дали да се разхождам  Wink

А някой с мнение за перфораторите - с картон ще се справят ли или трудна работа ?

# 133
Nil, имам предложение за "черния списък" - котешката тоалетна, която тази седмица е и на промоция:

Сега прочитам, а вече е късно  Sad. Не знам как съм го пропуснала

# 134
  • София
Купих хоби комплекта,според мен си заслужава. Имаше три вида хоби комплекти.

В крайна сметка какво съдържат хоби комплектите , да знам дали да се разхождам  Wink

А някой с мнение за перфораторите - с картон ще се справят ли или трудна работа ?
ние имаме от миналата година и се справят  Peace

Общи условия

Активация на акаунт