Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 034
  • 808
  •   1
Отговори
# 330
Момичета някоя от вас взе ли от уреда за почистване на междузъбни пространства? Гледала съм такива уреди и много ги хвалят по струват по 300-400 лв,, този дали ще прави нещо?
Aз   Stop За нищо не става  Peace

# 331
  • Бургас
Момичета някоя от вас взе ли от уреда за почистване на междузъбни пространства? Гледала съм такива уреди и много ги хвалят по струват по 300-400 лв,, този дали ще прави нещо?
Хубавите уреди са Air Floss  и чистят посредством силна водна струя т.е. нямат нищо общо с този в Лидл. И не струват чак толкова много (или поне моя си го взех за около 110лв директно от Англия) Peace

# 332
  • Варна
Съгласна съм. Сега вземах Филипс (air floss) за 160 като за 26лв има отделно два накрайника и така може да се ползва от всички. Предния ни беше за 50 долара.
Лидълския го видях в магазина, но си е чиста денталня четчица и не намирам предимство да е под формата на уред.
Сега му зарибявату с тези дървени играчки. Имам 5 часа да ги мисля  Mr. Green

Другата седмица ще хода за пантофки е подложки за рязане. Единия часовник много харесах на визия, но за тази цени ме съмнява, че ще е хубава изработка. Имате ли?

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 03:33 от eli70o0

# 333
  • 1st floor
За кои часовници става въпрос? Ако е за ръчните - имам лидълски, перфектно си работят. Бяха за по 12-13 лева с кожени каишки, вече втора или трета година не са мръднали. Сега взех от силиконовите черен със сребристо лъскаво, но на мен ми е голям. Щерката още умува дали го иска, тя е с по-широки китки. Но ми се видя тежичък и не знам дали ще е удобен.

Сутринта пратих детето за термобельо - лудница е било. Взехме и импрегниращ спрей. Дано върши работа. Исках и розов поларен суитчер, но се оказа, че е червен и че не е хубав (по думи и снимки на детето, не съм го видяла на живо). Tired

Иначе в седем и половина е било лудница. Crazy

# 334
  • Варна
За ръчните от понеделник в комплект с гривна. Миналата година мисля, че пак декември ги пуснаха.

# 335
Паркинга дървения изчерпан при нас в 8.30ч Shocked Взех едно летище-имаше общо 4 бройки. Нямаше допълнителни релси от 25 лв. също, а исках и от тях да взема.
Взех и една писта за топчета, ще я мисля нея - дават я по кутията за деца от 3 до 10г.

Червен суитчер за мен за вкъщи, и сив за ММ-мъжките са уголемени, М-ката е доста широчка и длъжка. Един познат с размерите на ММ  я мери М-ката и му покрива д-то почти...но мисля , че ще топлят.
Термоклин за ММ - хареса ми изработката, отвътре е с мекичко - взех обаче Л, тъй като М-ката много тясна ми се видя.

# 336
  • Велико Търново
При нас имаше много играчки сутринта, аз взех един пица комплект, хареса ми.

# 337
От дребните имаше и при нас доста, влакчета и магистрали също имаше, но паркинга защо се е изчерпал...яд ме е...и релсите... Tired

# 338
При нас имало много(Варна Мир) в 7 часа, обаче докато взела майка всичко и към 7:30 вече били наполовина играчките. Иначе се сдобихме с обърнатата костенурка, низанката, малките дървени колички за пускане(при кубчето и костенурката сортер са на брошурата) 3д пъзел ферма и зеленчуците за рязане.
Останалото догодина  Mr. Green

При дрехите също имало много хора, шапките не стрували, били много тънки, в Мадара Варна има за по 3-5 лв подобни и много по-топли

# 339
И ние сутринта взехме тортата за допълнение към кухнята.Да пече и да сервира на куклите Simple Smile

# 340
Някакви отзиви за тези слушалки? Нещо много евтини ми се виждат? Thinking
И аз им се чудя, много са симпатични

# 341
Дали има още от коледните календари?

# 342
Някой има ли отзиви за микровълновата фурна от другата седмица? Струва ли си високата цена този уред?

# 343
  • Русе
Някакви отзиви за тези слушалки? Нещо много евтини ми се виждат? Thinking
И аз им се чудя, много са симпатични
Не ми отваря линка. За цветните ли става въпрос?
Дъщеря ми имаше сини. Купувах и ги през декември 2014 г. Тогава струваха 14,99 лв. Бяхме доволни от тях, хубав звук вадеха. Удобство е прикачането на втори чифт слушалки. Сядаха двамата с брат и на компютъра и си гледаха един филм без да притесняват околните. При едно сдърпване между тях миналата зима, едната тонколонка спря да работи. Пак си ги ползваше, защото си ги харесваше. Тази пролет изведнъж отказа и другата. Върнахме ги, защото са с 3 г. гаранция. Върнаха ни парите. Сега заръчах на нейна съученичка да и ги вземе за рождения и ден, че от лятото все ми повтаря, когато заредят непременно да и купя. Дано да и ги подарят в събота, че ако ги изкупят до тогава, не ми си мисли ако разбере малката, че са ги продавали какво ще ми чуят ушите  Mr. Green

# 344
  • Пловдив
Здравейте,не успях да намеря мнения за мъжките скиорски панталони и очила.Някой да е взимал?

Общи условия

Активация на акаунт