Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 056
  • 808
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
yovanka благодаря, точно заради цената му питах, че излиза много изгодно.
Стига да има с кой да го разделя и аз бих купила...
Благодаря за чаршафите!

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 10:08 от mystic woman

# 421
Мъжкият портфейл е на доста сериозна цена. В Арт 93 чистата кожа, доста по-функционален е под 20 лева. Сигурна съм, че в Германия е 7-8 евро, някой ако може да го провери  Tired
Не съм виждала до сега толкова евтин портфейл в тези магазини Shocked Сега отворих и сайта им. Започват от 25 лв.

И аз.Освен ако не са намалили цените. Един по хубав портфейл е поне 35 лв в Арт-а

# 422
  • Перник
Мъжкият портфейл е на доста сериозна цена. В Арт 93 чистата кожа, доста по-функционален е под 20 лева. Сигурна съм, че в Германия е 7-8 евро, някой ако може да го провери  Tired
Не съм виждала до сега толкова евтин портфейл в тези магазини Shocked Сега отворих и сайта им. Започват от 25 лв.

И аз.Освен ако не са намалили цените. Един по хубав портфейл е поне 35 лв в Арт-а

Преди година исках да си купя портфейл от Арт 93. Под 40 лв. нямаше.

# 423
  • Стара Загора
Аз веднъж съм купувала от Арт 93, след няма и месец се разши кожата на прегради те.  Втори път не съм си купила от там. Към 35лв струваше преди години.
За чаршафи ще ходя. От миналата година си харесах тези на звездите, а щом  има и доволни от качеството  си заслужава да се наредя сутринта Simple Smile

# 424
Добро утро!
Потвърждавам, че хубавите мъжки портфейли са далеч над 30лв. - естествена кожа. Наскоро гледах - на Произведено в България имаше по-евтини, но пишеше Призведено в Китай Simple Smile. Евтин поръчан от Амазон също не струва нито като качество, нито като материал.
С цените на някои неща ми сеструва, че съвсем се забравиха вече. Отделно в чужбина е по-евтино. И в Гръцкия Лидъл някои неща са по-евтини.
И последно да споделя, че за пръв път ми се наложи да чакам и да питам за тестени неща от Фурната на Лидъл. влизам сутринта за хляб и гледам Кроасани с масло намалени. Две лели с бясна скорост обраха наличните аз докато се въртя Simple Smile. Гледам влизат-излизат служителки, стоят вътре готови кроасани, но никой не зарежда. Постоях, повъртях се 10-15мин в магазина, пък реших да питам ще вадят ли - е стоях още 10 мин поне и като видяха, че сме вече опашка от 4-5 човека решиха, че все пак ще ги сложат в панерите. Другите коментирха, че все така става към 08:30 с промо печивата - като бързаш за работа взимаш нещо друго и бягаш.

# 425
  • Перник
Аз съм имала портфейл от Арт, който изкара 7-8 години. В момента не знам как са като качество  Peace От Лидл портфейл не съм ползвала, но мъжът ми има колан от естествена кожа, който за 2 години не е мръднал.

# 426
  • Вестерос
Моят портфейл е от естествена , но не от лидл, имам го от 4 години някъде, не е мръднал, от магазинче във Варна по Пискюлиев си го взех, но марката му е известна и я има и на други места, като цяло и познати от тази марка са доволни temanli

# 427
Аз взех ски панталони за мен и за ММ, много съм доволна. А и той е доволен. Материята е леко ластична и изобщо не се врязва, когато клякаш и т.н. Струва ми се, че дамския е уголемен, в L се напъхвам без проблем, а имам още 14 кг да свалям след бебето. По принцип нося L, в неследродилно състояние.

Освен това, всички хора в Лидъл днес си купуваха дървени играчки. За малко и аз да се поддам, макар че поне още една година на практика няма да ни трябват. От сега още се надявам да ги пускат пак за следващата Коледа, когато малкият ще е достатъчно голям. В противен случай, вече се чувствам прецакана, да ощетявам така горкото дете, хаха.
Здравей,може ли размери на на ски долнището Л дамско,мъжкото ако е и то размер Л на него също.Благодаря предварително.

И двете са Л.

Мъжкото L,
мерки в см на дрехата, разпъната в/у равна повърхност:
Талия 49
Ханш 59
Бедро 33
Дължина крачол от четала 80

Дамското L:
Талия 42
Ханш 54
Бедро 31
Дължина крачол 75

# 428
  • София
от влака с релси за 39.99 видях че има доста/поне десетина/ в Лидъл Изток, в София, ако някой търси.

# 429
  • София
Здравейте,

От дървената торта някой знае ли да има останала в някой магазин, за София става въпрос?

# 430
  • София

В Лидъла до Mall of Sofia все още е пълно с дървени играчки. - това е от ФБ група.

# 431
  • В една слънчева къща...
В Лидъла до Mall of Sofia все още е пълно с дървени играчки. - това е от ФБ група.

Може ли линк към групата? bouquet
Добре, че сутринта рано бяхме за играчките. След работа бяха останали празни рафтове...

# 432
Моля някой ако види пътя с моста от 25лв, няма го в сайта вече, да ми го прати по еконт или магазин за София

# 433
  • София

Може ли линк към групата? bouquet
Добре, че сутринта рано бяхме за играчките. След работа бяха останали празни рафтове...
Групата е - Майките на София, просто там също се обсъждат играчките. Лидл-ска група май няма  newsm78

# 434
Моля някой ако види пътя с моста от 25лв, няма го в сайта вече, да ми го прати по еконт или магазин за София
Вчера имаше в Лидъла на "Черни връх", аз купих, но не знам дали все още има.

Само за инфо - релсите не са съвсем съвместими с тези на Икеа.

Общи условия

Активация на акаунт