Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 103 045
  • 808
  •   1
Отговори
# 450
Коледния календар с играчки струва ли си?

# 451
Тет, ти ли търсеше допълнителни релси дървени? При нас се въргаляше една кутия преди 2 часа Whistling
Аз...ама не ми е толкова важно. Може и при нас да са изкарали..не съм ходила обаче да видя. Тъй си мислех първоначално..но не бях решила твърдо.
Благодаря ти.

# 452
  • Бургас
Тет, ти ли търсеше допълнителни релси дървени? При нас се въргаляше една кутия преди 2 часа Whistling
Аз...ама не ми е толкова важно. Може и при нас да са изкарали..не съм ходила обаче да видя. Тъй си мислех първоначално..но не бях решила твърдо.
Благодаря ти.
Hug

# 453
В Добрич имаше от всички играчки през целия ден.
Харесах си часовник от тези които ще пуснат на 05, дали ще са качествени?

# 454
Кво значи качествен часовник...все ще му се мърдат стрелките Laughing то си е аксесоар това Peace

# 455
  • София
Коледния календар с играчки струва ли си?
Ами аз малко се разочаровах. Има три човечета, три шейни един снежен човек и едно еленче. Останалите неща са релси и едни миниатюрни подаръчета (дървени кубчета). Примерно на 1 декември играчката е едно малко кубче нарисувано като подарък. Мисля, че е скъпо за тези играчки, които съдържа.

# 456
Кутиите за бижута има ли някой да си е купувал?
Миналата година си взех - доволна съм, добре изглежда (конкретно този модел, за разлика от останалите тогава) и има добра вместимост Peace Можеше да е с по-добро разпределение на разделите, каквито съм виждала по други магазини, но пък и цената там е над двойна.

Скрит текст:

# 457
  • София
Не ми хареса саламът от месо от диво прасе от серията Делукс.
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=50839
Твърде много "изкуствени" подправки.

Правя този коментар с уговорката, че не съм взимала досега и нямам база за сравнение.  Peace

# 458
  • Пловдив
Здравейте! Покрай нутрибулета в Кауфланд се разрових за подобен уред в лидъл и намерих само в чуждите
http://www.heraldscotland.com/news/14225397.Technology__Lidl_Sil … _Nutrition_Mixer/   
Въпросът ми е дали някой го е срещал в нашия магазин изобщо някога?
Благодаря!
или края на явгуст, или началото на септември го имаше - свърши за отрицателно време навсякъде...поне така казаха от телефона Rolling Eyes
Обади ми се позната от Шумен, че го е видяла там и го е купила за мен и точно тогава видях една бройка и в "нашия" лидл WhistlingКазах и тя да го върне, за да си спестя куриерската услуга и си го взех - супер доволна съм.
На националния телефон казаха, че имало огромен интерес и със сигурност ще го пуснат скоро newsm78 ...от тогава си минаха месеци, а не съм го виждала

# 459
  • София
Имам въпрос за сервизно обслужване на електрическите конвектори.
Конвекторът е този: http://forum.setcombg.com/attachments/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … 1%8F-untitled.jpg

Купуван е преди 3 год, преди седмица се подпали и изгоря нещо отвътре.
Пробвах да го включа пак и за няколко дни работеше с намалена мощност.
Днес се подпали отново и изгоря напълно. Не пазя касова бележка, а и се съмнявам, че след 3 год. ще ми възстановят сумата. Знае ли някой каква му е гаранцията и имат ли Лидъл сервиз, където биха могли да го отремонтират?

# 460
Имам въпрос за сервизно обслужване на електрическите конвектори.
Конвекторът е този: http://forum.setcombg.com/attachments/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D … 1%8F-untitled.jpg

Купуван е преди 3 год, преди седмица се подпали и изгоря нещо отвътре.
Пробвах да го включа пак и за няколко дни работеше с намалена мощност.
Днес се подпали отново и изгоря напълно. Не пазя касова бележка, а и се съмнявам, че след 3 год. ще ми възстановят сумата. Знае ли някой каква му е гаранцията и имат ли Лидъл сервиз, където биха могли да го отремонтират?
Гаранцията няма да ти я признаят, щом нямаш касова бележка, нито ще го изпратят в техен сервиз за твоя сметка. Може да потърсиш сама сервизите на книжката. Имахме идентичен случай - два конвектора в гаранция, но на единият не пазехме бележката, съответно не го приеха нито за ремонт, нито да го изпратят с другия (чиято гаранция приеха) за наша сметка, разбира се. На този, на който приеха гаранцията, ни върнаха парите, тъй като не подлежал на ремонт (или е струвал доста скъпо ремонта, не знам). И двата работеха с намалена мощност, същият случай. Сега другият си работи така, но ни е ок, защото спалнята ни е доста топла и о включваме понякога за малко.

Някой да е мяркал останали снегоходки и изсушител за обувки в София?
Вчера вечерта в Лидл Овча купел.

# 461
  • София
Момичета, продават ли в Лидл хранителна боя - не за яйца, а за сладкиши и пр.?

# 462
  • до най-прекрасния мъж
Все още се намира по някоя и друга бройка от Коледната седмица от преди горе-долу месец, в която имаше украси и добавки за сладки и сладкиши и т.н. Три цвята в отделни тубички са.
Ето това са:
http://promocii.bg/sladkarski-boi

# 463
  • София
Хм, бая отдавна е било, дано да намеря нещо изостанало Rolling Eyes Благодаря!

# 464
  • have faith and be patient ..

На националния телефон казаха, че имало огромен интерес и със сигурност ще го пуснат скоро newsm78 ...от тогава си минаха месеци, а не съм го виждала[/color]

абсолютно същото казаха и за уреда за пържене с горещ въздух , но изобщо не тая надежда  Peace

Общи условия

Активация на акаунт