Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 950
  • 808
  •   1
Отговори
# 510
Детските ботушки следващата седмица пускали ли са ги преди? Ще пращам друг човек да пазарува и се чудех дали си отговарят на размерите?

Ски ръкавичките, които също са другата седмица, имат някаква номерация, в която не мога да се ориентирам - 2.5, 3.5 и 4.5. Тези номера отговарят на възрастта или имат друго обозначение? Моля, някой ако е купувал, да сподели.

# 511
Здравейте.Маслото кога ще е намалено,знаете ли?И хубаво ли е лидълското масло,имате ли впечатления?
АЗ главно  от там пазарувам масло  и нямам  забележки - много ми харесва .  Мисля ,че до  днес   имаше намаление на малката разфасовка масло .

# 512
Маслото е прилично  Peace

Доста дървени играчки имаше в магазина на Вардар, но какви - не обърнах внимание.

Искам да попитам някой прави ли картички от онези комплекти? Само на мен ли ми се виждат крайно недостатъчни материалите за 4 картички?

# 513
  • Бургас
В тези магазини "Немски център" е пълно с дрехи от Лидл, включително и термобельо. Гледам, че имат магазин и в Бургас.
Благодаря!

# 514
Здравейте.Маслото кога ще е намалено,знаете ли?И хубаво ли е лидълското масло,имате ли впечатления?
От 2.12 до 4.12 е намалено маслото 125 гр на 1,45. Peace Хубаво е, вчера го сложих в щолена.

# 515
Да препоръчам дебелите фулмастери от утре - страхотни, дълготрайни. Наскоро търсих също дебели по книжарниците, намерих някакви, но сравнени с лидълските са слаба ракия-бързо се изхабяват и не са така плътни.  PeaceТа утре ще взема два комплекта от тях.

# 516
Да препоръчам дебелите фулмастери от утре - страхотни, дълготрайни. Наскоро търсих също дебели по книжарниците, намерих някакви, но сравнени с лидълските са слаба ракия-бързо се изхабяват и не са така плътни.  PeaceТа утре ще взема два комплекта от тях.
Не бързай !От четвъртък са! Wink
А за кинетичния пясък лакво ви е мнението ?!

# 517
Ооо Embarassed спести ми търчането утре. Значи в четвъртък за ботуши и фулмастери Peace Но пак ги хваля де...

# 518
  • софия
Къде е кинетичният пясък?

# 519
teta75 , гел флумастрите или XXL?

# 520
Не гел, а нормалните с дебел писец...джъмбо размер май ги водят.

# 521
Мерси  bouquet

# 522
  • Варна
Къде е кинетичният пясък?
От четвъртък. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51163

# 523
Как се борави с този пясък? Crazy

# 524
Здравейте, преди няколко седмици имаше на промоция фондан за торти. Виждали ли сте изостанали бройки? Не поддържат количество, нали?
От сладкарските неща имаше изостанали в Изток, но точно фондан не знам дали имаше.

Общи условия

Активация на акаунт