Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 988
  • 808
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Аз търся от термобельото  блуза и клин дамско М и мъжко блуза и клин Л  Sad
Ако някой се е презаредил и иска смяна да ми пиши на лични.
В Бургас няма никъде Sad
За съжаление, не вярвам да намериш! Аз бях в четвъртък около 10 часа в Мол-а. Имаше не повече от 10 броя дамски термоклинове в различни размери. Блузите /пак дамски /бяха точно 4 броя - 2 розови и 2 черни, последните р-р S. Аз взех едната, а едно момиче до мен - другата. Нищо не беше ровено и вадено от кутиите , освен един клин. Това ме навежда на мисълта, че не са изкупени, а просто е имало малко бройки. По някое време след обяд вече ги бяха свалили от каталога.

# 496
От понеделник са чаршафите. Вчера ги видях на плакат след касите, предполагам, че ще ги пускат..  Peace
Аз ги виждам в сайта Rolling Eyes  Ти къде не ги виждаш?

# 497
Здравейте, тези бархетни чаршафи, които ще пускат от понеделник, само за зимата ли са? Може ли да се ползват и през лятото или са дебели?

# 498
Лятото..само с чаршафите,без завивка вътре Laughing

# 499
Teta, благодаря  bouquet. Ще отида в понеделник да ги видя.

# 500
  • София
В тези магазини "Немски център" е пълно с дрехи от Лидл, включително и термобельо. Гледам, че имат магазин и в Бургас.

# 501
От понеделник са чаршафите. Вчера ги видях на плакат след касите, предполагам, че ще ги пускат..  Peace
Аз ги виждам , друга потребителка питаше. Peace

# 502
Аз ги виждам , друга потребителка питаше. Peace

Да, права си...и аз видях. Понеже съм от телефона, и не можах да превъртя назад Peace

# 503
Аз съм се засилила към килима, минали седмици пускаха по-малък размер, не го видях конкретно него, а два други модела и  не знам от този какво да очаквам. Единият модел беше.. като "остригано" шаги Simple Smile, другият като ...по-мек вариант на мокетените Simple Smile.Та какво ви е впечатление.
Другото е орехотрошачката, и от четврътък шапки за децата Simple Smile.

# 504
Някой ходил ли е тези дни до лидл в ринг мол? Дали има останали дървени играчки?

# 505
Някой ходил ли е тези дни до лидл в ринг мол? Дали има останали дървени играчки?
От там се връщам. Има животни, две - три влакчета от 40лв, количките, това с топчетата  и влаковете с дистанционно

# 506
От там се връщам. Има животни, две - три влакчета от 40лв, количките, това с топчетата  и влаковете с дистанционно
Благодаря bouquet

# 507
А от пистолетите със силикон?   Rolling Eyes

# 508
  • Някъде там
Здравейте.Маслото кога ще е намалено,знаете ли?И хубаво ли е лидълското масло,имате ли впечатления?

# 509
Доволни ли сте от покривките за маса, които пускат от 5.12? Наистина ли не задържат вода и петна, както е рекламата?

Общи условия

Активация на акаунт