Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 950
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Птица с пружина, от чаршафите за матрак има и 180-200х 200,
тях ги харесах- Фин бархет, 100% памук Simple Smile
Отказах се от комплектите, бархетни с 67% памук, а си бях харесала с еленчетата (:
И като почитател на естествените материи, купих боксерки за сина, черно поло за всички вкъщи, нищо, че са мъжки. Ей сега пробвах S-ката, хареса ми. Взех и уреда за мляко, но ако може и за мен инфото за по- големите бурканчета  bouquet

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 09:27 от novak555

# 541
Птица с пружина, от чаршафите за матрак има и 180-200х 200,
тях ги харесах- Фин бархет, 100% памук Simple Smile
Отказах се от комплектите, бархетни с 67% памук, а си бях харесала с еленчетата (:

Благодаря ти !

# 542
Долните им чаршафи са тесни и много стегнати, да. За матрак 144 бях купила размер 140 - много, ама много трудно се слага. Препоръчвам да се вземе по-големият размер, за да не се мъчите.

И аз не се дотътрих до магазина, че много студено сутринта..брррр..

Благодаря за отговора за пясъко-пластелина Laughing

# 543
Имам килим!Страхотен е ! Laughing
Купих си и орехотрошачка, дано излезе здрава!

# 544
  • Бургас
Довечера ще ви кажа. Моите легла са по 160/200, а на щерката - 120/200. Поръчах си 140 до 160/200, в краен случай за нейното легло ще го пригодя с малка корекция, или с подпъхване. (Макар, че височината до 25 см. често на мен ми помага като резерва, защото матраците ми са по 18 см., а и аз обичам опънато и съм им хванала цаката и свободното стоене често ме дразни.

# 545
Здравейте, имате ли наблюдения от минали години върху бебешките космонавти? Ок ли са? Тази година Лидл много се изложиха с момичешките якета:( и се чудя дали поне космонавтите ще са хубави.

# 546
Довечера ще ви кажа. Моите легла са по 160/200, а на щерката - 120/200. Поръчах си 140 до 160/200, в краен случай за нейното легло ще го пригодя с малка корекция, или с подпъхване. (Макар, че височината до 25 см. често на мен ми помага като резерва, защото матраците ми са по 18 см., а и аз обичам опънато и съм им хванала цаката и свободното стоене често ме дразни.

Е, щом обичаш опънато, точно лидълските стоят така.  LaughingАма голям зор докато го подпъхна бре..вир вода ставам ooooh!

# 547
  • Бургас
Дааа, повдигнатия край го подпирам на коляно и подпъхвам. На едното ми легло матрака заприличва на лодка, със сегнати и повдигнати 4-те края, докато някой легне, да намести и да омачка.  Twisted Evil

# 548
  • Бургас
Аз имам чаршафи с ластик от Лидл. Спалнята ми е 164см., размер 180/200 е идеален. Не знам точно бархетните как са, но другите /от памучното трико/ се свиват при първото пране и определено трябва да се вземе по-големия размер.
Килимите как са като материя? Същите ли са като тези, които бяха пуснали преди около две седмици? Тогава специално ходих да ги видя, че ми трябваше килим за хола, разцветките бяха супер, но материята беше ужасна.

# 549
Дааа, повдигнатия край го подпирам на коляно и подпъхвам. На едното ми легло матрака заприличва на лодка, със сегнати и повдигнати 4-те края, докато някой легне, да намести и да омачка.  Twisted Evil

Joy Joy

# 550
Ходих сега да меря- спалнята ми е 165 широка и наистина ми остават едни 15 см от чаршафа, но предпочитам да ги подпъхна, отколкото да опъвам, а може и малко да се посвие на 60 градуса, взех си от снежно белите сега Simple Smile

# 551
Въпрос към закупилите червената лампа за нагревки която беше на промоция преди месец.
Как вие индикацията, за времето. Сменихме лампата вече един път заради това и отново имаме същия проблем.
Аз я купих и нямам никакъв проблем, като натиснеш мисля десния бутон за пускане, то автоматично я пуска на 15 минути, което е максимума време. Ако натискаш левия започва да намаля времето с по една минута, когато прецениш че искаш това време, не натискаш повече и то оставя това време.

# 552
Аз имам уреда за кисело мляко и съм доволна. Върши работа, но на мен бурканчетата са ми малки и си купих от пазара други. Същата височина, но с по голяма вместимост.
Може ли снимки на другите бурканчета, които си купила и  от къде може да се купят( не съм от София).може и на лични, мерси
Ето снимка на буркана http://www.prikachi.com/images.php?images/162/8978162h.jpg. Да уточня, че надига капака на машината за мляко с няколко милиметра, но не се отразява на крайния резултат. Побират ми се по спомен 3 буркана от тези на снимката и от малките допълвам мястото в машината.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 09:59 от Адриа

# 553
Здравейте!
Да сте виждали случайно останал пистолет за силикон в някой от магазините в София?
Мисля, че по-миналата седмица са били в брошурата.

# 554
  • софия
А за кинетичния пясък лакво ви е мнението ?!
Къде е кинетичният пясък?
От четвъртък. http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51163
Hug Имаме поръчка за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт