Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 974
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
двойния комплект с еленчетата е 63% памук,37% полиестер.

Надявах се на 100% памук.... поне на чаршафите, така пише. Жалко....

Долните чаршафи са 100% памук.

# 571
Може ли мнение за покривката?  Бях си взимала от магазин уж хубава, а вече е на петна и всички течности попиват Sad
Аз я имам от преди това и съм доволна, бяла е, имало е вино, мазнина по нея и пр., петна не са оставали до сега.

# 572
  • В една слънчева къща...
Уж десенът с елените е същия /и цената/, пък материята май не е. Даже съм убедена, че миналогодишните бяха от 100% памук и доста плътни. От детските, които пускаха наскоро взех 3 комплекта и бяха много хубави. Явно искат да ни цакат нещо...
Мнения за смесителя в събота?

# 573
Не ми стана ясно -долния бархетен чаршаф с ластик при пране дали ще се свие?

# 574
  • Варна
Lunno momi4e, на Владислав има само 5 3Д пъзела, 10 кофи с конструктор от 20лв, няколко камиончета/пожарни за сглабяне и няколко дъски пъзел. С това приключваме с дървените играчки.
От нещата от днес имаше доста. Часовниците никак не ми харесаха (особено сивия с черната гривна, на който се чудех), пантофките също не са добри днес като подметката е плат с малки топчета силикон (може би Simple Smile ), портмонетата също ми се видяха лигави и тънки... купих си поне подложките за рязане да не съм без нищо Simple Smile

# 575
Мнения за зехтина, пускан ли е преди, заслужава ли си цената?

# 576
  • София
Може ли мнение за покривката?  Бях си взимала от магазин уж хубава, а вече е на петна и всички течности попиват Sad
Аз я имам от преди това и съм доволна, бяла е, имало е вино, мазнина по нея и пр., петна не са оставали до сега.
А мачка ли се много при пране?

# 577
Доволни ли сте от покривките за маса, които пускат от 5.12? Наистина ли не задържат вода и петна, както е рекламата?
Да бе да....омазаха ми я стабилно с олио точно на първото ползване едни гости, и няма изпиране петното, с какво ли не пробвах.
Тaня67, не се мачка.

Аз имам чаршафи с ластик от Лидл. Спалнята ми е 164см., размер 180/200 е идеален. Не знам точно бархетните как са, но другите /от памучното трико/ се свиват при първото пране и определено трябва да се вземе по-големия размер.
И моята е 164 и аз едвам натъпквам матрака в тези от трикото за 160 см. От друга страна, този от 180 ми се вижда голям  Thinking

Имам въпрос към вече ползвалите бархетният долен чаршаф, има ли разлика в сравнение с памучните, топли ли повече?
Нямам нужда от долен чаршаф, но пък ако наистина има разлика, да ходя да взема един....  Thinking

# 578
Долните чаршафи 140-160/ 200 стават перфектно на матрак 160/ 200.

# 579
  • Русе
Мнения за зехтина, пускан ли е преди, заслужава ли си цената?
Коментира се преди няколко дни. Прочетете!

Аз да докладвам, че ММ не е одобрил порфейлите и не си е взел. Излязъл си само 3 нара Laughing

# 580
Ами като ги продават празни Crossing Arms Mr. Green

# 581
Joy Joy Joy

# 582
домашните дамски комплекти някой загледа ли ги? Плътни ли са?

# 583
  • Русе
Да, права си.  Joy
Между другото думите му бяха: "Ако някой ми го подари - става, ама пари не бих дал за него.".  Mr. Green

# 584
домашните дамски комплекти някой загледа ли ги? Плътни ли са?

На мен са ми летни...такива разгърдени Rolling Eyes пневмонията ми е в кърпа вързана с тях Mr. Green

Вики, да не ти е хвърлил дебел намек ТМ, м?

Общи условия

Активация на акаунт