Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 912
  • 808
  •   1
Отговори
# 690
Вики, ти от кое брашно не беше доволна? (ти ли беше купила от брашното 1кг и не ти се получаваше хлябът? newsm78)

# 691
И аз бях взела от това по 5 кг.на Агромил,също не ми хареса.

# 692
  • София
И аз бях взела от това по 5 кг.на Аргомил,също не ми хареса.
и аз взех от това, нищо не се получава с него, половината го изхвърлих накрая.

# 693
  • Русе
Вики, ти от кое брашно не беше доволна? (ти ли беше купила от брашното 1кг и не ти се получаваше хлябът? newsm78)
Ето, с такова правя хляб вече две години, но последното въобще не ставаше. Видях предната седмица, че палета се беше опразнил и са заредили ново брашно с друга дата на производство. От него още не съм купувала.

# 694
  • Перник
Аз имам лидълска хлебопекарна от октомври 2014 г. Ползвам я ежедневно, понякога даже и по 2 пъти на ден.  Нямам проблем с формата на хляба. Обаче това брашно на Агромил на мен не ми хареса - белият ми хляб с него не се надигаше и беше безвкусен.

# 695
А аз пък взех точно от него преди седмица/от марката Кастело-650/правих еклери,чудесно си станаха,та явно партидата е добра вече.

# 696
  • Асеновград
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51163 Кинетичния пясък пускан ли е досега? И ако да някой може ли да ми каже какъв грамаж е пясъка?

# 697
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=51163 Кинетичния пясък пускан ли е досега? И ако да някой може ли да ми каже какъв грамаж е пясъка?

Не е пускан....виж в коледната брошура дали няма да е упоменат грамажа Thinking

# 698
Скрит текст:
13.08? Shocked, леле, защо си мисля, че скоро я пускаха като съботна стока Embarassed Как лети това време, не е истина. Аз от модела с две бъркалки съм по-доволна. Имам и на друга марка с една бъркалка с по-малка ваничка. Но аз обикновено правя хляб с 600гр. брашно и понеже много трудно ми се изваждат бъркалките след изпичане, преди последното втасване ги изваждам и си намествам тестото, та нямам проблем с формата на хляба.
Скрит текст:
Това е следващия недостатък на новата ми лидълска хлебопекарна. На старата бъркалката се вади без проблем, с друго покритие е. А може пък причината да е, че е купувана от Германия? Тези за нашия пазар да ги правят по-калпави Thinking
Бял хляб правя със 750 гр. брашно, но понеже пълнозърнестия си го ям сама, си го правя възможно най-малкия, с 500 гр. брашно. На нищо не мяза, както казваше баба ми  Laughing
И козунак 1/3 доза пробвах на програма тесто с 350 гр. брашно. Тестото беше малко и се въртеше все около едната бъркалка, а дори се залепяше за стената и се налагаше аз да го бутам, за да се залепи пак на бъркалката да се меси. Козунак е все пак.

А между другото, да вметна - окончателно ми се затвърди мнението, че белия ми хляб не се получаваше от брашното. Явно партидата е била лоша
[/spoiler]. Купих си от ЛИДЛ от 5 килограмовите торби брашно на Агромил(скоро беше в тематична седмица), а също така и от БИЛЛА от мелница Арчар и с тях хляба си става бял и пухкав.
Стига , де! Аз си купих същите в същата последователност. Изглежда дебнем прИмоциите май Hug

# 699
  • Русе
Стига , де! Аз си купих същите в същата последователност. Изглежда дебнем прИмоциите май Hug
smile3521
Скрит текст:
Довечера мисля да накарам мъжа ми, прибирайки се от работа да мине през БИЛЛА за още брашно. Взех само един пакет за проба, а брашното ми хареса.

# 700
Последните месеци вземам брашно Кастело и съм доволна. Хляб с него не съм правила, че нещо не сме по хляба в последно време, но всичко останало ми се получава с него.

# 701
smile3521
Скрит текст:
Довечера мисля да накарам мъжа ми, прибирайки се от работа да мине през БИЛЛА за още брашно. Взех само един пакет за проба, а брашното ми хареса.
Хубаво е, да!

# 702
  • София
Благодаря ви за отговорите относно хлебопекарната. Simple Smile

# 703
Имате ли добро мнение и опит с четките Oral B , които се продават в Лидъл?

# 704
Някой знае ли колко горе
- долу струва маслото Pilos?

Общи условия

Активация на акаунт