Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 905
  • 808
  •   1
Отговори
# 705
Някой знае ли колко горе
- долу струва маслото Pilos?
250гр - 3,29 лв.

# 706
  • Varna
Как да се ориентирам в размера на бебешките ръкавички от утре,знаете ли на какво отговаря 2.5, 3.5 и 4.5, че ще пращам мъжът ми сутринта.

# 707
Някой знае ли колко горе
- долу струва маслото Pilos?
250гр - 3,29 лв.
Благодаря! Simple Smile

# 708
  • София
Да се оплача от дамските якета. Моето е бяло (кремаво). Вече втора седмица го нося. Ципът захапва плат. И откопчаването,  и закопчаването е кошмар. Отделно, според мен, за температури под 0 градуса не става. То се очакваше, за тази дебелина - толкоз. Но да речем, че с по - дебели дрехи отдолу ще стане. За ципа, обаче, нищо не може да се направи  Confused

# 709
  • Бургас
Определено този модел якета от тази партида не биват! Аз затова и своевременно върнах моето и го замених за едно от старите модели, от които имах кремаво, което сурках 2 зими ежедневно. Сега си взех черно и съм доволна - кройката е по-добра, качеството на ушиване също, платът е водоотблъскващ  и си ми топли отлично. Като сложа и по-дебел пуловер и шал, и под нулата ми е добре Peace

# 710
  • В полите на Витоша :)
Как да се ориентирам в размера на бебешките ръкавички от утре,знаете ли на какво отговаря 2.5, 3.5 и 4.5, че ще пращам мъжът ми сутринта.

И аз се интересувам от размерите на ръкавичките.

# 711
  • София
Да се оплача от дамските якета. Моето е бяло (кремаво). Вече втора седмица го нося. Ципът захапва плат. И откопчаването,  и закопчаването е кошмар. Отделно, според мен, за температури под 0 градуса не става. То се очакваше, за тази дебелина - толкоз. Но да речем, че с по - дебели дрехи отдолу ще стане. За ципа, обаче, нищо не може да се направи  Confused

Ако не е минал месец - връщай! Като рекламация, за да не пуснат носено яке в продажба.

# 712

Момичета, пратете по мъжовете ви стара ръкавичка, в смисъл-която детето ползва в момента-да мерят, налагат и така да преценяват Peace Няма как по размер да ги ориентирате...

Станах рано, ще търча за ботуши...

# 713
7:10 вече стана навалица за ски дрехи. Побързайте

# 714
  • Бургас

Това за ски екипите ли?

# 715

Обиколката на дланта се обръща от см в инчове/ дели се на 2,54/ и полученото число определя размера 2,3,4..6,7..,и т.н.

# 716
Много харесвам Лидъл, ММ беше там преди 40 мин и е открил само едно долнище от нашия размер. Хем съм ядосана, хем ми е смешно, защо зареждат по толкова малко бройки?
За пореден път се случва и май ще спра да пазарувам от тях дрехи, страшна излагация!
Мрън Tired

# 717
Ние тази зима ще изкараме със стария ски панталон...догодина вече по-голям размер ще дебна. Сега само за ботуши, но още не мога да оправя малкия и да го изстрелям на градина, че и аз да се изстрелвям към Лидъла....

# 718
  • Асеновград
Тази сутрин навалицата беше на ботушите и дрехите.Детските играчки почти никой не ги поглеждаше.Купих къщичка за рисуване и игра за подарък на внука + два комплекта флумастери. За малкия кинетичен пясък комплекта с животни.Не съм отваряла кутията още но на нея пише 2х350гр. кинетичен пясък -1 с естествен цвят и едно оцветено/ предполагам синьо защото е такъв цвят на кутията/ 3бр. формички на животни, 1 ваничка и 1 бр. валяк. За нас също купих от двата вида флумастери. Гел флумастерите са си чисти пастели изобщо не струват 7 лв. вероятно ще ги върна. Очаквах нещо подобно на гел химикалките а това на практика няма за какво да го използвам .

# 719
Здр момичета,пратих майка ми за ски панталон за малкия,поръчах да вземе от гащеризончето,което беше обявено в тъмно син цвят,а тя ми звънна и каза,че нямало (в 8:15),а само черни са налични (не бяха обявени)...Възможно ли е да е станала грешка (лидълска) или майчето се е объркала?Не е проблем толкова Цвета разбира се,просто ми стана интересно дали навсякъде е така
. newsm78 Мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт