Лидл 94 - Започна да става още по-коледно

• 102 871
  • 808
  •   1
Отговори
# 735
За първи път взимам, хареса ми усещането.

# 736
Доредихме и ние до апрески  Peace
Взех и от филмастрите, които похвалихте тук  Peace пише на тях, че се перат от дрехи, а от стени чистят ли се?? Че на моето дете това са първите фулмастри, досега само моливи е имала и да знам дали да ги давам само под надзор  Mr. Green

# 737
Да, стават на пъпки...тези от 100 процента бархет,това го изкоментирахме вече оня ден още.... леко се завалват, но са си все така мекички. Горните може и да не стават, з.имат и полиестер..

Малинка, развесели ме....да, от дрехи се перат. Тапетите в коридора ни са в сини петна и краски в момента, от едни водни бои. Изхвърлих ги тогава и не мисля скоро да купувам ooooh! та да не стане и при вас така шаренко Mr. Green

# 738
  • Асеновград
При нас на ботушите нямаше никой, избрах си спокойно едни 32 номер за синчето. Хора имаше около ски дрехите и блузите.

Взех фулмастери, но не виждам сив цвят вътре, а при нас много се харчи този цвят. Миналогодишните сякаш имаха сиво Rolling Eyes Взех два комплекта от тях, че да имам.

Благодаря за отзивите на гел фулмастерите - много им се чудих, и аз взех един комплект, но ако са като пастели, и аз май ще ги връщам. Не съм ги отваряла newsm78 Panayotu, би ли споделила много ли са меки, как пишат и т.н Praynig

Нар взех на 70ст/бр., но как е отвътре...довечера ще разбера..

Кинетичен пясък взех със замъка, отворих го там да го разгледам - две пакетчета са мътре-телесно и резидаво, ваничката и формичките. Чудя се обаче дали моя ще си играе с него - на почти 6 години е Thinking

Клементини на 1.44лв имаше, но довечера ще пратя ММ да купи  - да ги въртим на лидълската центрофуга Grinning
Пастелите са много меки и бледи според мен.Пробвах съвсем леко жълтия , зелен и син.На мен ми трябват за мен за офиса и пастели изобщо не са ми подходящи.На практика очаквах нещо като цветните гел химикалки но по дебело.А малкия няма още 3г. и ако му ги оставя ще станат на парчета. КУпих му от флумастерите с надежда че се перат Simple Smile

# 739
Кинетичния пясък става ли за момиченце на 3-4 г? Трябва да взема подарък за дете на приятелка, а не го познавам и не зная с какво играе.

# 740
Кинетичния пясък става ли за момиченце на 3-4 г? Трябва да взема подарък за дете на приятелка, а не го познавам и не зная с какво играе.

....пише на кутията 4-8 г.

Panayotu..благодаря bouquet

# 741
И ние сутринта ходихме за гащеризон за ски, бебешки - имаше буквално 4 бройки само.
Казаха ни, че са ги изкупили още вчера вечерта..

# 742
Обаче сутринта вече сменяха и връщаха, а целият персонал беше на касите
Предполагам по-късно ще дозаредят и наредят и може да "изпадне" нещичко

# 743
  • Асеновград
Аз го взимам за 3г. наистина на кутията пише 4-8 г. Но как му е решила,че точно това иска да е от нея.Дилемата беше пластелини или пясък.  Laughing Едното цапа всичко наоколо, другото ще се събира  Joy Спасение няма. Всъщност с пясък децата започват да играят още преди да проходят на детските площадки, погледнато от тази страна би трябвало да става.Друг въпрос е колко ще те обича майката  докато чисти   Joy Joy Joy

# 744
  • по пътя
Някъде във Варна видяхте ли якето синъо-зеленото,с розово и бяло за по-големи деца?

# 745
Дано не е глупав въпросът ми, но какво точно представлява този пясък. При нас имаше, но не му обърнах внимание, тъй като предполагам дъщеря ми е малка за него (1.9г)  newsm78

# 746
  • София

Юхууу!  Party

# 747
Дано не е глупав въпросът ми, но какво точно представлява този пясък. При нас имаше, но не му обърнах внимание, тъй като предполагам дъщеря ми е малка за него (1.9г)  newsm78

Фин прах, като глина на вид, или брашно изглежда. Заговорих се с една жена и тя ми обясни, че като го стиснеш, ставал като пластелин, тоест...запазва си формата. И на мен ми е странно, защото никога не съм боравила с такова чудо. Rolling Eyes Нали има по детските магазини някакъв лунен пясък - той същият ли е? И от него не съм купувала и ми е доста любопитно какво е...

Аз съм намислила да постеля един стар чаршаф върху килима, да тупна масичката в средата му и да го оставя да си играе. Пластелин мразя, че се набива по килима и трябва да го подстригвам после...килима де Mr. Green

# 748

Ти къде си на снимката Laughing Laughing

# 749
Здравейте, в Добрич има ли космонафти за момче най-голям размер, а къщички за оцветяване? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт