Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 534
  • 261
  •   2
Отговори
# 210
Моят съвет към автора. Първо не се задълбочавай да анализираш. Имаш проблем - търсиш решение. Ама смотан си бил, ама мамино детенце, ама опит нямаш - забравяш ги тези работи. Те сега не са важни. Второ  смени средата. Намери някакво място, където хората още не те познават и не са предубедени към теб и ти към тях. Използвай това ново място /клуб някакъв, отбор, група по интереси и т.н./ и се опитай там да бъдеш човек без бекграунд. Нов, различен. Действай смело и целеустремено. Създавай си възможности - не се знае коя от тези възможности в крайна сметка ще се реализира.

# 211
Дадохме му доста насоки. Според мен жените с претенции са виновни за ниското самочувствие на мъжете.  На един много близък приятел му се случи такова нещо. Докато си сложи презерватива, защото бил с нея за 1 път и му паднало, на другия ден пак и му казала кифлата че е импотентен. Ядосвах се и му обяснявах и накрая ме послуша, доказа с друга че стават нещата, сега е женен.Wink

Офтопик, много ще ми е интересно какво ще стане ако намеря фейса на жена ти,  Биг сити Найт и и кажа че се хвалиш, че ти пускат много чуждите.  Joy А за моя мъж, много си е добре, дори е романтичен, сетен и не ми изневерява, не бих го заменила за никой, чаровен и страстен.

# 212
  • София
Жените с претенции виновни?!? Не е ли нормално всеки да има някакви претенции?

# 213
Гледах по ТВ за един мъж, на 32. Самотен. Неразбран. Не пие и не пуши. Мисли, че затова жените бягат от него.
Ами да си призная, тръпки ме побиха...

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 20:04 от Alleisha

# 214
  • София
Гледах по ТВ за един мъж, на 32. Самотен. Неразбран. Не пие и не пуши.
Ами да си призная, тръпки ме побиха...
Нали  Mr. Green А аз на 32 вече имах дете, пък пия и пуша  Sick
А защо са те побили тръпки, всъщност?

# 215
В тема за девствен младеж някой да се тупа в гърдите колко е отворен и да развява "бройки"- и това ако не е комплексарщина, здраве му кажи  Outta Joint
Ето ти пример, searching_the_truth, че крайностите не водят никъде. Както не е добре да си изчакващ и стеснителен, така не е хубаво и да си наперен самохвалко.

Възможно ли е да си имал в обкръжението си такива отворковци, които да са ти създали погрешни впечатления за това как се случват нещата? За съжаление има прекалено много мъже, които се уливат в представянето на фантазиите си за реалност, и така объркват младите и неопитни момчета. Имаше един виц - че един мъж като каже с колко жени е бил, трябва цифрата да се раздели на 10, за да се получи реалния брой. Така че не ги слушай другите какво говорят, на повечето само им се иска да е така.

По-скоро обърни внимание на чисто физиологичната страна на проблема - в предишния ми пост. Да не се окажеш изненадан, като се стигне до интимност. Доброто желание не е всичко, трябва да има и физиологичен отговор, за да се случат нещата.

# 216
Защото Ronald, този мъж не осъзнава къде е.
Защото намира вина само в жените, на които попада.
Изтъква въздържанието си към алкохол и цигари. И смята, че това е причина да го отбягват  newsm78
Трябваше да го видиш как изглеждаше като за пред камера.
Ами какво да кажа. Някои хора остават цял живот сами. Защото не успяват да видят елементарни неща.

# 217
Моля, този от предаването даже беше успял да се ожени. Mr. Green

# 218
Защото Ronald, този мъж не осъзнава къде е.
Защото намира вина само в жените, на които попада.
Изтъква въздържанието си към алкохол и цигари. И смята, че това е причина да го отбягват  newsm78
Трябваше да го видиш как изглеждаше като за пред камера.
Ами какво да кажа. Някои хора остават цял живот сами. Защото не успяват да видят елементарни неща.

Ако можеш дай линк към видеото да го видим тоз.  Grinning Интересно ми е.
Аз пък бих се зарадвала на мъж, който не пие и не пуши. Особено пък за пиенето.  Laughing
Проблема му не е в това. Ама малко са хората, които могат да се вгледат в себе си и да си видят кусурите и грешките.

# 219
Да бе Simple Smile
Имаше опит този мъж.
То не бяха запознанства по и-нет, срещи. Съжителство.

"Карбовски - втори план". Не го намирам качено обаче.

# 220
То такива жени, като на мъжа от предаването, всеки може да свали. Въобще не е за хвалба неговото, но факт, че не беше девствен.

# 221
http://www.btv.bg/video/shows/karbovski-vtori-plan/video/proekt- … -ot-kazanlak.html

Не съм го гледала, сега си го пускам и аз...

# 222
туй с пропиване и пропушване няма да се оправи. Човекът явно си има някакви отклонения

# 223

Офтопик, много ще ми е интересно какво ще стане ако намеря фейса на жена ти,  Биг сити Найт и и кажа че се хвалиш, че ти пускат много чуждите.  Joy А за моя мъж, много си е добре, дори е романтичен, сетен и не ми изневерява, не бих го заменила за никой, чаровен и страстен.

Ще ти е трудно. Жена ми почина преди известно време.

# 224

Ми смотан ми се струва. Сега го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт