Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 533
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
  • Наблизо

BeautifulM, втората не ми изглежда смотана  Laughing
Айде да не използваме ''смотана'',ами не особено вървежна...Както явно си мисли автора,че ако жената не е ''натокана'' и не й е приоритет,значи не привлича много и няма кой знае какви кандидати.

Колебаех се дали да отговарям, авторката на коментара вече си е изградила някакви предубеждения и не вярвам да ги промени.

Самата дума "вървежна" е доста разтеглива - повечето жени, независимо колко са красиви или интелигентни имат мъже покрай себе си, които ги свалят открито или поне се интересуват от тях. И една снимка може да ни даде само повърхностна идея за жената и въобще човека. На снимката жената може да изглежда свита, а всъщност да върти мъжете както си иска - познавам момиче, което на пръв поглед е изключително резервирано, а има много по-бурен интимен живот от доста по-общителни момичета. Но ок, ако ще се вторачваме в снимки - жените, с които съм пробвал, изобщо не приличат на тази от снимка №1, а са много по-близки до тази от снимка №2. Сигурно ги харесват и други мъже, това не зависи от мен, както казах по-горе, почти всяка жена има кандидати, да ходя да ги питам - "Колко мъже те свалят, ако са под 5, да пробвам и аз" ли?

Ясно ми е, че не съм в изгодна позиция и всеки от коментиращите тук може да ми каже - "Като толкова знаеш и ги разбираш нещата защо още си девствен?" и аз няма да мога да отговоря нищо насреща, мисля, че всички коментари тук са добронамерени, тези на BeautifulM също, но ми дойде в повече това натякване, че тичам след "вървежни", "натокани" жени, не е там проблемът, вече написах къде смятам, че е проблемът. Мисля, че най-добре е усетила нещата Априлска вълшебница.

В последните страници фокусът на темата се измести върху това колко време трябва да чака една жена, за да прави секс с мъжа, но нищо - коментарите са много интересни.
Ясно.Разбира се,че почти всяка жена има кандидати,но тънката разлика е,че за да те хареса ,трябва да си по-добър от претендентите й.Показателно е това,че казваш " Не върви да я питам колко претендента има" - трябва да си се научил да усещаш с кои жени имаш шанс за повече от приятел.И отговора ти от загадката със снимките не е верен ,с тип две ,както се описваш,имаш много по-малко шанс от снимка 1 и като цяло и двете са твърде красиви за теб,а втората и много по-интересна.

# 196
Едва ли всяка жена има по няколко претендента във всеки един момент, че да трябва той да ги превъзхожда. Ако се насочи към някое по-свито, неопитно момиче, с по-обикновена външност, може да има успех.

# 197
  • София
Защо смятате, че жена ми е трябвало да ме търпи? Аз съм много възпитан, мил, галантен и духовит мъж, който знае как да кавалерства на една дама. Мога да правя комплименти на няколко езика( а също и да кажа "Искам да те чукам до полуразпад") , да спазвам етикет на поведение до най-малката подробност когато се налага...и куп други неща. Иначе казано, аз съм всичко това, което вашите мъже не са. Това, че съм промискуитетен не ме прави лош човек или кофти мъж. Вие избирате да пърхате с мигли шест месеца, аз избирам да правя секс още тази вечер. Може би съм в плен на либидото си, може би причината е друга. Но все още смятам, че аргументите в полза на чакането са несъстоятелни.

За последното изречение съм напълно съгласна с теб, но с уговорката, че, за да не се чака, трябва да има сексуално влечение и от двете страни. Ако то е налице, хората са пълнолетни и изборът е напълно доброволен и съзнателен, няма нищо лошо – сексът е И за удоволствие.

# 198
  • Наблизо
Едва ли всяка жена има по няколко претендента във всеки един момент, че да трябва той да ги превъзхожда. Ако се насочи към някое по-свито, неопитно момиче, с по-обикновена външност, може да има успех.
И аз така мисля,но авторът си мисли ,че Ема Стоун(справка снимка 2) е по -малко вървежна от Галена.Мисля,че това обяснява всичко.

# 199
По КиноНова филм. Един от героите е на 30, девствен Wink

BigCityNights,
Тези твои завоевания разбират ли твоите умения да си галантен и да си кавалер? Едва ли стигате до момент да им говориш на чужд език, така че не питам дали комуникацията върви.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 13:42 от Alleisha

# 200
Има мъже, които ти палят фитилите с пет приказки.  Химия ли е, физика, биология или психология, не знам, но е факт. Не мислете, че с тях са само кухи лейки - за подобно излъчване (направо облъчване) се иска освен чар и интелект.
Е, вече въпрос на избор е дали да се възползваш, но с тях е направо загуба на време и емоции да прилагаш романтичния вариант.

# 201
Да, всичко казано дотук е с презумпцията, че двама души се харесват.

Да, Алейша, оценяват по достойнство кавалерското ми поведение.

# 202
Има мъже, които ти палят фитилите с пет приказки.  Химия ли е, физика, биология или психология, не знам, но е факт. Не мислете, че с тях са само кухи лейки - за подобно излъчване (направо облъчване) се иска освен чар и интелект.
Е, вече въпрос на избор е дали да се възползваш, но с тях е направо загуба на време и емоции да прилагаш романтичния вариант.
Абсолютно вярно.
Те дори не усещат каква сила притежват и как въздействат.

Да, Алейша, оценяват по достойнство кавалерското ми поведение.

Как? Като не ти отказват ли?

# 203
Че не отказват е ясно. Но често чувам "Защо и другите не се държат като теб?" Според мен е много важно да не демонстрираш его когато си на среща. И да се държиш адекватно. И да са те възпитали, че редно да отваряш вратата на колата, да подаваш ръка, да вземеш палтото й, да ставаш прав когато в стаята влиза жена, да не сядаш преди нея на масата и т.н.

# 204
  • София
Напълно съгласна.

# 205
BigCityNughts,
Ама никога ли те ти отказват?

Току-що даде лесен урок на тема "Как да разкарам жена, която ми досажда?"  Joy Joy Joy

# 206
Е, случва се и да ме отрежат по непонятни за мен причини. Но е рядко и не задълбавам в размисли.

# 207
Аз също харесвам мъже, които директно си казват какво искат с интелигентен и адекватен подход. Особено когато знаят как и има химия, може и да е взривоопасна...и в това е чарът на осъзнатата и пълноценна сексуалност между зрели индивиди, които искат едно и също   Laughing И естествено защото животът обича да си прави шеги,  в момента чакам един мъж да се накани да "ми поиска". Не ми се е случвало отдавна, да не кажа никога. Нито пък мъж ме е изненадвал толкова с поведение и отношение. Не съм от жените, които спазват правилото за четвъртата-петата-десетата и тн. среща. Ако ми е харесвал някого и съм искала секс, предразсъдъци никакви да го получа и на първа среща. Допада ми въпросният като личност и душевност много - духовит, чувствителен, интелигентен, владеещ три езика, живял дълго в чужбина. Малко е пълен и предполагам това насажда определени комплекси у него, едва ли има и голям опит, но ме вълнува достатъчно, за да си потрая още малко..с надежда тайна да не е крах тотален  Laughing Новото и интересното в случая, че никога не съм си давал толкова време да опозная някого, нито съм допускала  толкова близо без да сме интимно близки, та се чудя, ако не се получат нещата със секса /защото за мен е важно това/ как ще си налагам прекъсване на връзката, защото като човек наистина много ми допада, а идеята за приятел само... Thinking  На всичкото отгоре виждам , че е влюбен - търси ме всеки ден, ако не се видим да говорим поне, начинът по който ме гледа и стреми към постепенна близост  - ама едно бавно, романтично, лирично ...имам чувство, че съм на 15 или в Ренесанса ...моята душа прагматична и огрубяла е в пълен потрес  Laughing  А да напъвам аз  за нещо повече ми се вижда повече от вулгарно, макар и в такава позиция да съм била, сега е най-лошото решение. Сигурно ми харесва начинът по който ме вижда, а аз самата отдавна не съм се виждала  Laughing - нежна, женствена, ухажвана ...Да видим дали орбитите ни ще се пресекат въобще  Laughing

# 208
Е, случва се и да ме отрежат по непонятни за мен причини. Но е рядко и не задълбавам в размисли.

Спокс, за някои са понятни причините.  Mr. Green

# 209

BeautifulM, втората не ми изглежда смотана  Laughing
Айде да не използваме ''смотана'',ами не особено вървежна...Както явно си мисли автора,че ако жената не е ''натокана'' и не й е приоритет,значи не привлича много и няма кой знае какви кандидати.

Колебаех се дали да отговарям, авторката на коментара вече си е изградила някакви предубеждения и не вярвам да ги промени.

Самата дума "вървежна" е доста разтеглива - повечето жени, независимо колко са красиви или интелигентни имат мъже покрай себе си, които ги свалят открито или поне се интересуват от тях. И една снимка може да ни даде само повърхностна идея за жената и въобще човека. На снимката жената може да изглежда свита, а всъщност да върти мъжете както си иска - познавам момиче, което на пръв поглед е изключително резервирано, а има много по-бурен интимен живот от доста по-общителни момичета. Но ок, ако ще се вторачваме в снимки - жените, с които съм пробвал, изобщо не приличат на тази от снимка №1, а са много по-близки до тази от снимка №2. Сигурно ги харесват и други мъже, това не зависи от мен, както казах по-горе, почти всяка жена има кандидати, да ходя да ги питам - "Колко мъже те свалят, ако са под 5, да пробвам и аз" ли?

Ясно ми е, че не съм в изгодна позиция и всеки от коментиращите тук може да ми каже - "Като толкова знаеш и ги разбираш нещата защо още си девствен?" и аз няма да мога да отговоря нищо насреща, мисля, че всички коментари тук са добронамерени, тези на BeautifulM също, но ми дойде в повече това натякване, че тичам след "вървежни", "натокани" жени, не е там проблемът, вече написах къде смятам, че е проблемът. Мисля, че най-добре е усетила нещата Априлска вълшебница.

В последните страници фокусът на темата се измести върху това колко време трябва да чака една жена, за да прави секс с мъжа, но нищо - коментарите са много интересни.
Ясно.Разбира се,че почти всяка жена има кандидати,но тънката разлика е,че за да те хареса ,трябва да си по-добър от претендентите й.Показателно е това,че казваш " Не върви да я питам колко претендента има" - трябва да си се научил да усещаш с кои жени имаш шанс за повече от приятел.И отговора ти от загадката със снимките не е верен ,с тип две ,както се описваш,имаш много по-малко шанс от снимка 1 и като цяло и двете са твърде красиви за теб,а втората и много по-интересна.

Мога само да завиждам на лекотата, с която авторката на коментара дава оценка на хората за това колко са красиви външно и интересни, без изобщо да ги познава. Бих я помолил да даде свое определение на думата "вървежен".

Общи условия

Активация на акаунт