BeautifulM, втората не ми изглежда смотана
Колебаех се дали да отговарям, авторката на коментара вече си е изградила някакви предубеждения и не вярвам да ги промени.
Самата дума "вървежна" е доста разтеглива - повечето жени, независимо колко са красиви или интелигентни имат мъже покрай себе си, които ги свалят открито или поне се интересуват от тях. И една снимка може да ни даде само повърхностна идея за жената и въобще човека. На снимката жената може да изглежда свита, а всъщност да върти мъжете както си иска - познавам момиче, което на пръв поглед е изключително резервирано, а има много по-бурен интимен живот от доста по-общителни момичета. Но ок, ако ще се вторачваме в снимки - жените, с които съм пробвал, изобщо не приличат на тази от снимка №1, а са много по-близки до тази от снимка №2. Сигурно ги харесват и други мъже, това не зависи от мен, както казах по-горе, почти всяка жена има кандидати, да ходя да ги питам - "Колко мъже те свалят, ако са под 5, да пробвам и аз" ли?
Ясно ми е, че не съм в изгодна позиция и всеки от коментиращите тук може да ми каже - "Като толкова знаеш и ги разбираш нещата защо още си девствен?" и аз няма да мога да отговоря нищо насреща, мисля, че всички коментари тук са добронамерени, тези на BeautifulM също, но ми дойде в повече това натякване, че тичам след "вървежни", "натокани" жени, не е там проблемът, вече написах къде смятам, че е проблемът. Мисля, че най-добре е усетила нещата Априлска вълшебница.
В последните страници фокусът на темата се измести върху това колко време трябва да чака една жена, за да прави секс с мъжа, но нищо - коментарите са много интересни.

На всичкото отгоре виждам , че е влюбен - търси ме всеки ден, ако не се видим да говорим поне, начинът по който ме гледа и стреми към постепенна близост - ама едно бавно, романтично, лирично ...имам чувство, че съм на 15 или в Ренесанса ...моята душа прагматична и огрубяла е в пълен потрес