Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 549
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Diana, имаше ли поне целувки и натискане през цялата тази одисея?

Янечек, кое не ти е ясно? Че на двама души могат да им кипнат телесните течности в момента в който се видят ли? Рядко се случва, но се случва. Не бяхме пияни или надрусани с въпросната дама. Просто си допаднахме много бързо. Слава богу, има жени, които не умуват когато срещнат мъж, който ги кара да се подмокрят. Само веднъж ми се случи да чакам една жена да се реши да отвори мидата. Цял месец търпеливо излизах с нея на срещи, ухажвах я и прочие. Накрая се оказа, че тя е абсолютно дърво в леглото. Млад и глупав бях тогава. Но се зарекох да не си губя времето в бъдеще. Ако една жена ме харесва ще си легне с мен. Номерата с протакането от благоприличие на друг да ги прилага. Никоя жена не е толкова специална, че да я чакаш да благоволи да те чука.

# 181
С 4 години брак мога да се похваля.

Алейша, изпих няколко питиета и кавалерствах на една много очарователна дама.
Априлска вълшебнице, речникът ми включва далеч по-цветисти изрази. Но те не ми пречат да спя с всякакви жени. Последните осем по професии в хронологичен ред: актриса, актриса, актриса, банкерка, актриса, музикантка, молекулярен биолог, барманка.

Янечек, няма корелация между качеството на секса и това от колко време познаваш партньора. Случвало ми се е да правя страхотен секс с жена, която познавам от три часа.
И до къде стигна тази нощ?
Ти си ги записваш и по професия ли? Впдиш някаква статистика ми се струва?

# 182
Не си водя статистика, как ти хрумна?
Нощес стигнах до уговорка за среща по-късно днес. Този път е гримьорка, ако правилно съм запомнил.

# 183

Янечек, кое не ти е ясно? Че на двама души могат да им кипнат телесните течности в момента в който се видят ли? Рядко се случва, но се случва. Не бяхме пияни или надрусани с въпросната дама. Просто си допаднахме много бързо. Слава богу, има жени, които не умуват когато срещнат мъж, който ги кара да се подмокрят. Само веднъж ми се случи да чакам една жена да се реши да отвори мидата. Цял месец търпеливо излизах с нея на срещи, ухажвах я и прочие. Накрая се оказа, че тя е абсолютно дърво в леглото. Млад и глупав бях тогава. Но се зарекох да не си губя времето в бъдеще. Ако една жена ме харесва ще си легне с мен. Номерата с протакането от благоприличие на друг да ги прилага. Никоя жена не е толкова специална, че да я чакаш да благоволи да те чука.
Предвид стила на горенаписаното и лъсналите мотивационни ценности, дълбоко се съмнявам, че някога си срещал истинска дама, а че не си спал с такава съм абсолютно сигурна.

# 184
Що така реши?

# 185
  • Sofia
   Момичета, 'що се занимавате да комуникирате с трола? Не виждате ли, че каквото и да напишете, той пак ще продължава да си задава алогичните и повърхностни въпроси, без да вдява нищо от това, което така подробно се стараете да му обясните. Peace

# 186
  • София
Елора, кому е нужно насилие? Приеми го като комплимент.

Много зависи как ще бъде казано – може да прозвучи и да изглежда изключително обидно, а може и наистина да изглежда като комплимент. Зависи от мъжа и от уменията му, но ми се струва, че този подход няма да е много подходящ за автора. Не че намирам секса на първа среща за нещо лошо, в никакъв случай, даже би могъл да бъде страхотен (при спазването на определни мерки за безопасност), но точно в ситуацията на автора...

# 187

Именно заради неуважението към жените много като теб ще са сами! Ако някой мъж ми каже това такъв шамар ще получи че сам ще се изненада. Уважавай жените, майка ти също не би останала доволна ако те чуе да говориш по този начин! Ние не сме само тела за употреба, имаме души, мечти! #2gunfire

# 188
Аз не виждам какво е толкова чудно - ако една жена търси само секс, хич няма да чака дълго и такива като BigCityNights ще са доволни. Интересите им съвпадат.

# 189
О, да така е за всяко търсене има предлагяне, подкрепям думите на Априлска Вълшебница. За всички закопняли вече има сайтове за секс. А там всеки се представя за всеки. Интересно ми е как за 4 годишен брак жена ти те е изтраяла да говориш такива  цинизми! А тея дето ги изброяваш, какви били явно са били некви закъсали, малко ме съмнява да впечатлиш актриси с твоя вулгарен недодялан език, сякаш си на 20. Извинявай ако съм те обидила. Joy Ако всичко е истина де, знаем как мъжете си измислят, гледай българския филм " Кит".

# 190
Не си водя статистика, как ти хрумна?
Нощес стигнах до уговорка за среща по-късно днес. Този път е гримьорка, ако правилно съм запомнил.
Лесно. Така точно си ги изброил. Последните 8. Помниш ли първата?
Дано не се окаже, че снощи вместо в бар, си се озовал в леглото си. И всички тези жени са плод на въоръжението и мечтите ти.
Все пак, успех ти пожелавам днес. Втора среща.

# 191
Защо смятате, че жена ми е трябвало да ме търпи? Аз съм много възпитан, мил, галантен и духовит мъж, който знае как да кавалерства на една дама. Мога да правя комплименти на няколко езика( а също и да кажа "Искам да те чукам до полуразпад") , да спазвам етикет на поведение до най-малката подробност когато се налага...и куп други неща. Иначе казано, аз съм всичко това, което вашите мъже не са. Това, че съм промискуитетен не ме прави лош човек или кофти мъж. Вие избирате да пърхате с мигли шест месеца, аз избирам да правя секс още тази вечер. Може би съм в плен на либидото си, може би причината е друга. Но все още смятам, че аргументите в полза на чакането са несъстоятелни.

# 192
А какво стана с автора на темата?

# 193
авторът на темата си води бележки за типа поведение, което би го довело до желаната от него връзка - от една страна наръчник "Какво да направим, за да окреватим бързо някоя, мислеща с телесните си течности" и от друга страна "Как да се държим, ако искаме да имаме стабилна връзка с някоя, която не мисли с телесните си течности". Способността на един човек-мъж или жена, да следва бързо и сляпо кипежа на телесните си течности, е много желана от промискуитетните личности и изключително нежелана в стабилна моногамна връзка. Така че - кой каквото търси

# 194
  • Sofia
Иначе казано, аз съм всичко това, което вашите мъже не са.

И Слава Богу по този случай. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт