Проблемът с "късната" мъжка девственост и неговото решение

• 33 629
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
Ама тя логиката ти я написа, но трябва пак да прочетеш може би.
И за самочувствието не си прав.
Ама не мога аз пък да ти разбера твоята логика. Защо пък  да трябва веднага да пускаме. Длъжни ли сме, що ли? Правилата според които ще протичат нечии взаимоотношения са строго индивидуални. Ти си гледай твоите, а чуждите ги остави. Не мога да разбера какво искаш всъщност? Да си наложиш твоето мнение? Няма да стане.

# 166
Хубаво правила, но на каква логика са подчинени? Според мен подобни постановки са плод на ниско самочувствие.
именно ниското самочувствие кара жените да си дигат краката по-бързичко, че да не избяга безценната печалба от лотарията, щото той е там за чукане. Аз не се притеснявам, че ще избяга сваляча и си давам време да го опозная. Ако избяга- ау, изпуснах великото преживяване да ме изчука някакъв случаен тъпкач. Верно?

# 167
Опитвам се да разбера каква е логиката в това да стискаш кълките шест месеца при положение, че с въпросния момък се харесвате.

# 168
Всеки си има някаква логика, аз след 4 ужасни връзки, първата преобърна живота ми, вторат беше с курвар който ми изневеряваше....че просто бях длъжна да го проверя. И той ми направи негова си проверка и разбра че  нещата са сериозни.

# 169
е, аз не съм го харесала от пръв поглед до степен да ми паднат гащите. Сметнала съм го приемлив за общуване и съм общувала с него, докато съм преценила, че съм готова да полегна.

# 170
Не знам кое по-смущаващо -това, че ти е отнело шест месеца или това, че те е чакал толкова. Влизам в бар, ще помисля върху казуса до второто питие.

# 171
Няма нужда да я разбираш, тя е написана в прав текст няколко пъти, от няколко потребителки, назад, само трябва да я прочетеш. Опознаваш го, докато наистина вече ти се прииска шеметно-разтърсващо-чувствен секс с него, а не класическа гимнастика с елементи на "глей колко ме бива".

В тоя ред на мисли, ние тука си лафим, но офлайн някой, на който "вдигай краката" и "що стискаш кълките" му е в активния речник, няма шанс с жена, различна от дежурната квартална кръчмарска - ако не по вид и претенции, то по манталитет. Та к'во да си говорим на китайски срещу суахили?  

# 172
  • София
Шест месеца и на мен ми се струват ужасно много време. Не съм на 17-18 вече, че да си губя времето с някого, с когото може да не си паснем в секса, а вече да сме се обвързали емоционално за тези много месеци и раздялата да стане доста по-сложна. Естествено, нямам предвид да се кара "от вратата за краката", но и не разбирам изкуственото протакане, ако и двамата имат желание за секс един с друг.

Съвсем друго е, ако отношенията са започнали без никакво първоначално привличане, което е необходимо тепърва да се появи, но кому изобщо е нужно да излиза с някого, ако не е вече привлечен от него? Истории от типа "аз изобщо не го харесвах, ама той беше много настоятелен и реших да му дам шанс" изобщо не ги разбирам.

# 173
Не знам кое по-смущаващо -това, че ти е отнело шест месеца или това, че те е чакал толкова. Влизам в бар, ще помисля върху казуса до второто питие.

Joy
Няма да го измислиш. Просто манталитета ти е друг.
Шест месеца и за мен са много, но пък реално подробности не знам за да седна да коментирам. Хората си знаят защо.

# 174
Второто питие се е отложило? Или мисленето още продължава?

# 175
Шест месеца! Неоправдано дълъг срок, както и да го погледнеш.

Въпрос на принципи и възпитание. И никак не са много на фона на последвалите 20 години брак. Когато си с някой заради човека, който е, а не заради секса, който очакваш, не е странно да почакаш и да уважиш желанията му.
Ти например можеш ли да се похвалиш с дълга връзка - не можеш, само с някакви спорадични сексуални опити с почти непознати жени, заради които се налага да изглеждаш като 100-доларова банкнота и да демонстрираш платежоспособност. Да не говорим, че най-хубав секс се прави с дългогодишен партньор, а не с почти непознат, което няма как да разбереш, защото не си го постигал.

# 176
С 4 години брак мога да се похваля.

Алейша, изпих няколко питиета и кавалерствах на една много очарователна дама.
Априлска вълшебнице, речникът ми включва далеч по-цветисти изрази. Но те не ми пречат да спя с всякакви жени. Последните осем по професии в хронологичен ред: актриса, актриса, актриса, банкерка, актриса, музикантка, молекулярен биолог, барманка.

Янечек, няма корелация между качеството на секса и това от колко време познаваш партньора. Случвало ми се е да правя страхотен секс с жена, която познавам от три часа.

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 09:59 от BigCityNights

# 177

Joy
Няма да го измислиш. Просто манталитета ти е друг.
Шест месеца и за мен са много, но пък реално подробности не знам за да седна да коментирам. Хората си знаят защо.
всичко е много просто Simple Smile Както казах не се забърсвам по баровете с мъже, а ги подбирам от средата си. С любимия бяхме състуденти, после установих, че сме и съседи и се движехме заедно- изпраща ме до дома, взима ме сутрин да пием кафе преди лекции, носи ми цветя, идва у дома да учим и споделяме лекции, свири ми на китара/той е на ниво консерватория, аз съм дрънкащ самоук/ , аз ходя да го гледам на боксовите му мачове -обичам бокса, застрелва ми плюшено меченце на панаира, на който отиваме с други колеги, печелим конкурс по танци на студентски празник, говорим, говорим, говорим, на Свети Валентин ми прави подарък и ми написва песен, носи ме до таксито, защото ми се скъса обувката, признава ми, че ме обича- ей такива работи и те 6 месеца минали. Много смешно беше, че защото с него имаме еднакви презимена и фамилия, и все се мъкнехме заедно, колегите ни смятаха, че сме брат и сестра и като се оженихме, всички бяха в шок. Дотогава смятали, че той има някакви проблеми и не гони колежките, а се държи за полата на сестра си, за да има някаква компания. Когато споделих на сестра си за него- тя не го познаваше още, явно съм го описала с качествата важни за мен- мил, интелигентен, грижовен, силен, заслужаващ доверие, че когато го видя, реакцията й беше: ама той много хубав, аз като ми говориш мислех, че е някакъв урунгел. Ами не е, но и да беше- все тая-нито за това съм го харесала, нито за това ще го разлюбя.

# 178
Янечек, няма корелация между качеството на секса и това от колко време познаваш партньора. Случвало ми се е да правя страхотен секс с жена, която познавам от три часа.

За мен има, както и за всички хора, за които сексът е вид общуване, а не просто гимнастика и демонстрация на умения. Да не говорим, че повечето неща, които пишеш, си ги измисляш, така че и това за трите часа познанство и последвалият невероятен секс ми е малко съмнително, освен ако не говорим и за щедра употреба на вещества преди това.

# 179

BeautifulM, втората не ми изглежда смотана  Laughing
Айде да не използваме ''смотана'',ами не особено вървежна...Както явно си мисли автора,че ако жената не е ''натокана'' и не й е приоритет,значи не привлича много и няма кой знае какви кандидати.

Колебаех се дали да отговарям, авторката на коментара вече си е изградила някакви предубеждения и не вярвам да ги промени.

Самата дума "вървежна" е доста разтеглива - повечето жени, независимо колко са красиви или интелигентни имат мъже покрай себе си, които ги свалят открито или поне се интересуват от тях. И една снимка може да ни даде само повърхностна идея за жената и въобще човека. На снимката жената може да изглежда свита, а всъщност да върти мъжете както си иска - познавам момиче, което на пръв поглед е изключително резервирано, а има много по-бурен интимен живот от доста по-общителни момичета. Но ок, ако ще се вторачваме в снимки - жените, с които съм пробвал, изобщо не приличат на тази от снимка №1, а са много по-близки до тази от снимка №2. Сигурно ги харесват и други мъже, това не зависи от мен, както казах по-горе, почти всяка жена има кандидати, да ходя да ги питам - "Колко мъже те свалят, ако са под 5, да пробвам и аз" ли?

Ясно ми е, че не съм в изгодна позиция и всеки от коментиращите тук може да ми каже - "Като толкова знаеш и ги разбираш нещата защо още си девствен?" и аз няма да мога да отговоря нищо насреща, мисля, че всички коментари тук са добронамерени, тези на BeautifulM също, но ми дойде в повече това натякване, че тичам след "вървежни", "натокани" жени, не е там проблемът, вече написах къде смятам, че е проблемът. Мисля, че най-добре е усетила нещата Априлска вълшебница.

В последните страници фокусът на темата се измести върху това колко време трябва да чака една жена, за да прави секс с мъжа, но нищо - коментарите са много интересни.

Общи условия

Активация на акаунт