Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 737
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Виждам често Вили Кожухарова-жената каучук- в квартала..Върви и все се оглежда дали са я познали  Tired 

# 136
Звезди от Ахат в Макдоналдс - Стара Загора, с едно момиченце ( мислех, че има син).

Има син, но той е голям и живее в САЩ с майка си. Да не би да има друго дете Звезди? Thinking

# 137
Звезди от Ахат в Макдоналдс - Стара Загора, с едно момиченце ( мислех, че има син).

Има син, но той е голям и живее в САЩ с майка си. Да не би да има друго дете Звезди? Thinking
Има и доста по-малка от сина му дъщеря.
https://www.24chasa.bg/Article/1676341

# 138
  • На земята, която е всъщност звезда.
Мария Силвестър с приятели в кафене. Като слязла от екрана.

# 139
Не мога да не се "похваля"кого видях и аз преди две седмици..."кралица" Костадинка и "принц" Ангел,придружени от адвокат Марковски.Наложи се да поседим около 10 минути в близост до Ангел и главата  ми буквално  се продъни от бесните кючеци,които пускаше докато си ровеше из телефона.

# 140
Виждам често Вили Кожухарова-жената каучук- в квартала..Върви и все се оглежда дали са я познали  Tired 
Тя нали уж беше полуинвалид и събираше пари за операция от дарители?  newsm78

# 141
Снощи на РД - Иво Инджев и съпруга - много сладки и чудесни танцьори и двамата, още - Соломон Паси, Камелия Тодорова, Васко Петров и тн.
Екс, завиждам ти! Миналата година казах на ММ, че ако иска пак да се бракуваме (да си подновим брачните клетви  newsm78) трябва да ми осигури Васил Петров за коктейла. Много големи фенове сме му от дълги години!

# 142
Днес  Яна  маринова в Сердика  център,  в магазин. Невероятно нахална. Можело ли продавачките да й занесат нещата до касата. При положение, че в магазина беше фраш и всички момичета имаха задачи. Може би е бедна и ровеше  в намалените стоки. А пък как изглежда   #Crazy

# 143
  • София
Тя нали уж беше полуинвалид и събираше пари за операция от дарители?  newsm78

Вървеше си спокойно без патерици  Simple Smile

# 144
Mariat, нямаш грижи..Wink

# 145
  • Сф
Днес  Яна  маринова в Сердика  център,  в магазин. Невероятно нахална. Можело ли продавачките да й занесат нещата до касата. При положение, че в магазина беше фраш и всички момичета имаха задачи. Може би е бедна и ровеше  в намалените стоки. А пък как изглежда   #Crazy
Ужасно, нали Sick? Като мъж? Много грубо излъчване!Аз също съм я виждала на живо , но тук се спукаха да ме оборват колко е красива, особено в тяло.
Не ме кефи грам, даже ми е съвкупност от ужаси и глас😜

# 146
Много си е хубава, не разбирате от жени.

# 147
И за мен е чудесна. А в тяло да не говорим.

# 148
  • Благоевград
Аз видях в петък майката на Бербатов в "Кауфланд" Благоевград. Елегантна, но малко кичозна. Прическата й беше хубава, с лек грим, но с грозен маникюр. Дълги неоформени нокти без лак. В лице е хубава жена.

# 149
Зуека и Рачков, Милица Гладнишка, Юлияна Дончева и Стъки, Тити Папазов и Цеца Величкович. рачков много забавен, Зуека никакъв го няма.

Общи условия

Активация на акаунт