Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 650
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Андрей Слабаков и Ернестина Шинова в Сердика мол, магазин Тимбърланд, харесаха ми и двамата, а не съм им фен.

# 181
  • Сф
Венци Мартинов в банка.

# 182
Теглил е пари за рождения ден в понеделник.  Thinking

# 183
  • София
Роро Кавалджиев с малка червена кола. Чакаше на светофара и изглеждаше много сърдит. Преди няколко дни Ирина Флорин в мола - много сладка, елегантна и чаровна дама. Една такава малка, стилна и слънчева. Хареса ми много!

# 184
  • На топло
Башар Рахал с дъщеричката, опита да пререди голямата опашка пред кабинковия лифт на Банско, но тълпата не му позволи. Остана много недоволен  Mr. Green
Башар го видях с голямата му дъщеря лятото, бяха с една група младежи.
Дъщеря му е по-висока от него, а той приличаше на чичка  Laughing

# 185
  • Сф
Теглил е пари за рождения ден в понеделник.  Thinking
На каса беше, ма не знам.. 😀

# 186
  • София
Роро Кавалджиев с малка червена кола. Чакаше на светофара и изглеждаше много сърдит. Преди няколко дни Ирина Флорин в мола - много сладка, елегантна и чаровна дама. Една такава малка, стилна и слънчева. Хареса ми много!

Много е дребничка - да и аз я видях преди няколко месеца в асансьор в Парадайс, даже ме попита къде да натисне, за да слезе на партера.  Simple Smile

# 187
  • София
Преди два дена - Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев в Нови Хан, снимат "Гласът на България". Много свежи са всички, изглеждаха доста добре. На Камелия никак не ѝ личат годините.

# 188
Журналистът Борис Ангелов по"Шишман". Беше с рани и синини по лицето, като се опитваше да ги прикрие, иначе нямаше да го забележа.

# 189
Журналистът Борис Ангелов по"Шишман". Беше с рани и синини по лицето, като се опитваше да ги прикрие, иначе нямаше да го забележа.
Борис Ангелов?

# 190
Борис Ангелов?
Тоя го помня вечно пребит и посинен.

# 191
 hahaha Много неприятен субект.

# 192
  • София
hahaha Много неприятен субект.

Не мога да разбера как може така да си уредиш живота в професионално отношение, че постоянно да ядеш бой....Много трябва да си прост! Sick Sick Sick

# 193
Онзи ден в мол Сердика до ХИПО - Боби Ваклинов и Румен Луканов заедно Sunglasses

# 194
  • Бургас
Днес в самолета Доха-София д-р Емилова.

Общи условия

Активация на акаунт