Знаете ли кого видях?! - тема 30

• 198 776
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Вчера на бул.''Евлоги  Георгиев'' Славчо Пеев.Много добре изглежда за годините си.
Преди десетина дни Евгени Минчев пред ''макдоналдс'' на Витошка.Специално погледнах обувките,нормални.Без шарени чорапи и др.екстравагантности.Настояваше на следващият ден да пият чай с някаква жена.Тя не изглеждаше мн.заинтересована и си тръгна.Сигурно той има интерес от нея.
Днес на ул.''Пиротска'' голямо стълпотворение на журналисти и камери.Канна Рачева много дребничка.Срещу тях идва Огнян Герджиков.Той е бил повода.Отзад ги заобиколи и влезе в сградата на юристите,Мая Манолова.Изглежда перфектно.

# 556
Къци Вапцаров в мебелен магазин. Явно имаше проблем със служителите, защото искаше да разговаря с управител.

# 557
  • София
Десислава Бакърджиева тази вечер в магазин. Обясняваше нещо на висок глас на жената на касата, но не се караше, а просто двете говореха приятелски без да съобразят децибелите. Wink

# 558
Мая Манолова изглежда перфектно, но когато не я снимат камерите говори като каруцар.
Вчера Наско от БТР  беше в едно кафе близо до училище и дечурлигата веднага му се изсипаха на масата за автографи. Не отказа на никого, беше много лъчезарен.
Пак от вчера Ути го видях на паметника "Левски" с неизменната си кафява риза от Вип Брадър. Беше много намръщен.

# 559
Мая Манолова изглежда перфектно, но когато не я снимат камерите говори като каруцар.
С тези дадености/ лицето най-вече/ няма как да изглежда перфектно Stop Но е факт, че се старае много да е стилна и често успява

# 560
Изключително добре изглежда жената! Peace

# 561
Веднъж, по погрешка, сбъркала служебната си кола с тази на сина на една колежка, и двете коли са били спрели на едно място. Влезнала вътре, а сина на колежката с усмивка се обърнал към нея с думите "на където кажете г-жа Манолова" Simple Smile. Усмихнала се и тя, усетила се че е сбъркала колите, извинила се и се отправила към нейната си.
На мен ми е симпатична.

# 562
Антония от "Женени от пръв поглед", която се омъжи и после май се разведе, хвана трамвай на спирка Подуяне в посока центъра.

# 563
  • София
Антония от "Женени от пръв поглед", която се омъжи и после май се разведе, хвана трамвай на спирка Подуяне в посока центъра.

Разведе ли се все пак, така и не разбрах.  Laughing

Аз видях днес във Фантастико певецът Владо... не му помня фамилията, който участваше в някакъв проект на Слави, не знам дали се сещате.  Mr. Green

# 564
Да, разведе се и то няколко месеца след финала.

# 565
Аз видях днес във Фантастико певецът Владо... не му помня фамилията, който участваше в някакъв проект на Слави, не знам дали се сещате.  Mr. Green
Владо Димов

# 566
  • София
Владо Димов

Точно!  Simple Smile

# 567
  • София
Вчера певицата Емануела до Южния парк. С пухено елече и коса вързана на висока опашка. Не съм фенка на жанра, но я знам от разни риалити проекти. По гласа я познах. Беше с приятелка. Има пронизващи очи.

# 568
За Емануела казват, че била много хубава на живо. Вчера в "Аз обичам България" много ми хареса стилът й, без елека, обаче /)

# 569
  • София
Не съм я гледала в предаването вчера, но да, красива е, факт. И има много естествено поведение. Една такава нисичка, но много добре сложена и оформена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт