"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Калин знае, знае и Галя.Е добре, беше

# 286
ЕЕ, добро промо...Ама сега едно чакане ще настане за другата седмица.

Почва вече да става интересно!

# 287
Следващата серия се очертава доста интересна!  Party

# 288
ЕЕ, добро промо...Ама сега едно чакане ще настане за другата седмица.

Почва вече да става интересно!
Най-сетне! newsm20  tooth

# 289
много истини накуп, крайно време беше Mr. Green

# 290
Почти  свестен  епизод  за загрявка  за следващия - промото  както винаги беше  добро  Peace

# 291
Много ми хареса серията, браво, сега с нетърпение ще чакам вторник.

# 292
  • Разпиляна във въображението
Не ми хареса Калин и пациента, но пък получи много добра подкрепа. Хубаво изиграна сцена в операционната заедно с четенето на писмото. Яко се получава как си прибира тати, за да си го лекува. Сашо дори не отиде да го види.

# 293
Не ми хареса Калин и пациента, но пък получи много добра подкрепа. Хубаво изиграна сцена в операционната заедно с четенето на писмото. Яко се получава как си прибира тати, за да си го лекува. Сашо дори не отиде да го види.
Ее, Сашо беше хукнал да заминава за Варна. Но И жена му имаше нужда от него в този момент, не е леко, имаш нужда от любимия човек в такива моменти...

# 294
  • Sofia
Йес! Най-накрая нещо свястно!
Не забравяйте и Мазов, да видим дали ще го изхващат с някоя "благодарност".

# 295
  • Разпиляна във въображението
Ее, Сашо беше хукнал да заминава за Варна. Но И жена му имаше нужда от него в този момент, не е леко, имаш нужда от любимия човек в такива моменти...

Жена му се оправи. Разхожда се в болницата и в крайна сметка баща му е на умирачка.

# 296
И аз за Сашко гласувах. Все си мисля,че този който не е бил желан и захвърлен с една ръка от собствения си баща би го преживял по-тежко. Калин може да вини Генадиев,че е откраднал животът му, но и много възможности му е разкрил. Но май от промото се вижда,че Сашо не е прочел писмото...

# 297
Аз спирам да гледам този филм                         

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 14:24 от jul@e

# 298
Поредното разочарование Калин. Допишкало му се на момченцето по време на сложна операция, за която той най-много настояваше и търсеше съмишленик за втори асистент. Не стига, че му се е допишкало, но проведе и един разговор по телефона и като една любознателна жена прочете чуждо писмо.
Повече няма какво да кажа.
Гласувах за Сашко. Той е ощетения от където и да го погледнем. Предполагам, че никога това писмо няма да попадне в ръцете му, макар, че ще научи истината.

# 299
  • Там,където се събуждам щастлива.
В 21 век аз пиша писма. Познавам и много хора на възрастта на Камбуров, които го правят.

Общи условия

Активация на акаунт