"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 088
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ако убият Калин, по-добре да вкарат и Вили в затвора, че тогава съвсем спокойно да си върша моята работа, вместо да гледам тази пародия

Ох. Дразнещо е! Стани една сценаристка или си намери дистанционното. Аман!

# 496
  • There I was on a July morning
Само Женито да не се нагълта пак с хапчета и да няма срещи от третия вид вдън горите тилилейски. Crazy
Ау, не дърпай дявола за опашката. baby_neutral  Joy

На мен серията ми хареса, както и предходните 2. Надявам се и финалните епизоди да са на ниво.
За мен, Александър е най-слабият актьор в сериала и сега затвърди тази си позиция. Crazy Останалите актьори се представиха сравнително добре.

# 497
На мен пък Евгения ми хареса. Губи сина си Калин, щото неговата реакция беше такава, другото и дете не е точно нейно, а то си е нейно, цяло чудо че не изперка. И как да го изиграе Каварджикова според вас newsm78

И на мен ми хареса, само с кардамона прекалиха. Laughing

# 498
Какво очаквате от Александър в сериала? Да е бунтар? Да плаче? Да се смее?
По изражения и реакции си е точно копие на баща си като в сюжетната линия. Няма как да играе по друг начин.

Това вярно ли е? http://www.blitz.bg/article/45782

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 23:01 от Kalinka

# 499
Какво очаквате от Александър в сериала? Да е бунтар? Да плаче? Да се смее?
По изражения и реакции си е точно копие на баща си като в сюжетната линия. Няма как да играе по друг начин.

И аз същото казах малко по-назад.  Peace Не мисля, че играе зле, такава му е ролята.
И точно заради суртущината му ми е интересно той как ще реагира на истината. Калин беше съвсем предвидим в тази ситуация.

# 500
Сигурно ще реагира без да може да изрази емоции и ще бъде обявен за некадърен. А начина, по който показва любовта и емоциите си са присъщи на един тип хора, които се срещат много често в живота. Интровертни до болка.

# 501
Аз очаквам да изразява някакви емоции, но не му се получава. Същото е и в сцените с Биляна - не приличат на влюбени и близки хора. Калин и Наталия в предишния епизод показаха как може да се изиграе любовна сцена.

# 502
Но той е образ, който е интровертен . Този тип хора не са способни да изразяват емоции. Гледат в една точка. Преживяват вътрешно, а лицето без израз. И като любовници са така. Генадиев старши също не може да покаже колко силно обича жена си,  а всъщност е готов да направи всичко за нея.
Не всички имат темперамент и са  като Калин.

За съжаление, хората ала Василев са доста често недоразбрани в истинския живот! Обявяват се дори за скучни.

# 503
Напълно съм съгласна с казаното от Калинка! Точно това се канех да пиша.

Да добавя нещо: начинът, по който екипът е решил Калин да "отмъщава" на професора, е много тъп. Точно като Жени - с ненужни мръсотии. И защо изобщо трябва да отмъщава? Какво ще постигне, душевен мир ли? Тъпо, това не е мъжка реакция, а да не казвам каква.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 23:40 от Ензим Бéндер

# 504
Баща и син Алексиеви се справят чудесно, естествени са, органични (както  казват в гилдията).

Не ми харесва театралниченето, преиграването , прекаляването с интонация и емоции на много от актьорите в сериала. Похватите, които в театъра вършат работа, в киното стоят смешно, излишно, грубо, неестествено.
Режисьорски провал, преди всичко.

За слабостите в сценария вече всичко е казано, няма да меля по въпроса и аз.

# 505
Ние нямаме школа за телевизионни актьори. Това не се изучава дори допълнително в НАТФИЗ. Съмнявам се, че и в режисурата изучават телевизионно кино.

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 00:03 от Kalinka

# 506
НАТФИЗ: Национална академия за театрално и филмово изкуство
Пише им го в заглавието, значи трябва да произвеждат и кадри за екран, не само за театрална сцена.

# 507
Но той е образ, който е интровертен . Този тип хора не са способни да изразяват емоции. Гледат в една точка. Преживяват вътрешно, а лицето без израз. И като любовници са така. Генадиев старши също не може да покаже колко силно обича жена си,  а всъщност е готов да направи всичко за нея.
Не всички имат темперамент и са  като Калин.
Мисля, че има голяма разлика между играта на професора и Алекс и то в полза на първия. Той прекрасно изразява чувствата си, обич може много много да не е показвал, но поне гняв, загриженост, душевни терзания е пресъздал предостатъчно.

# 508
НАТФИЗ: Национална академия за театрално и филмово изкуство
Пише им го в заглавието, значи трябва да произвеждат и кадри за екран, не само за театрална сцена.
И аз така мисля. И още в началото обсъждахме, че трудно бягат от театралното викане много от актьорите.

Скрит текст:
Великият Георги Черкелов, Светла му памет, казваше нещо такова - "Много крещим, трудно ще се отучим от това. И в театъра, и в киното." А него не съм го чувала никога да крещи, наистина, нито в театъра, нито във филм, но беше уникален.

# 509
Много имат да учат сегашните актьори

Изкуствена игра, рецитиране...лошото е, че вече няма кой да ги научи

Общи условия

Активация на акаунт