"Oткраднат Живот"сезон 2 -ТЕМА 13

• 81 096
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе общо взето не е много добре обмислено как научават истината, др. Кръстева научи толкова изкуствено, че това е онзи Александър и от там всички останали.

# 256
  • Майна Сити
Че започват да снимат 3-ти сезон Laughing
То при такъв нечуван зрителски интерес...как иначе да е Mr. Green

По-скоро интересът е от страна на рекламата вътре в сериала, напоследък много го разводниха така. Айде един Кредоуеб в първи сезон се търпеше, ама то само лекарство за хемороиди не видях да рекламират. Нищо, в трети сезон може да поправят грешката си  Grinning

# 257
Е как?!?!?! В първи сезон имаше реклама на свещички за хемороиди!!! Не внимаваш! Naughty Laughing Peace

# 258
  • София
А специално Клименум изобщо не е някакво безобидно лекарство и не би трябвало да се рекламира все едно пиеш витаминчета.

# 259
  • София
Все пак им трябват спонсори на хората, иначе и мен много ме дразнят тези реклами.

# 260
  • Разпиляна във въображението
Абе общо взето не е много добре обмислено как научават истината, др. Кръстева научи толкова изкуствено, че това е онзи Александър и от там всички останали.

И Женята така "научи". С бележка

# 261
  • София

И Женята така "научи". С бележка

Това с бележките се превърна  в патент на сериала.  Simple Smile

# 262
  • ту тук, ту там
Аз още не съм изгледала серията и не знам ще мога ли, но някой може ли да ми каже само, писмото, за което говорите, кой и за кого го написа и къде/как го видя Калин?
Иначе всичко друго ми е ясно по филма, макар сигурно десет серии да не съм гледала вече!  Laughing

# 263
Писмото беше в промото за тази вечер.

# 264
  • Sofia
Серията с писмото и ние не сме я гледали още!
Довечера...

# 265
Писмото е от Камбуров за Василев. Беше в престилката на Василев, а престилката беше там където се преобличат. Калин говореше по телефона и не знам какво ровеше, та писмото падна и той тръгна да го вдига. Ще видим какво ще стане.

# 266
Сега ще разберат, че са сменени и льа финитто!
А на пролет ще гледаме между другото терзанията на двамата - Калин и Сашко. И много, много операции, редки болести и тн, тн, само да не ми пипат Кръстева, Мазов и Хининова!

Последна редакция: чт, 01 дек 2016, 16:50 от Билян@

# 267
  • София
"Тази вечер в Откраднат живот предстои едно от най-големите разкрития досега! Не пропускайте епизода от 21.00 часа по NOVA!"
https://www.vbox7.com/play:c8b6fd9b24
Де да видим  Laughing

# 268
На закачалката имаше доста престилки и си мисля дали Калин ще разбере правилно за кого е било писмото и че са разменени той и Александър newsm78 или ще гледаме няколко серии в разследване кои са разменените бебета ....

# 269
  • Пловдив
На закачалката имаше доста престилки и си мисля дали Калин ще разбере правилно за кого е било писмото и че са разменени той и Александър newsm78 или ще гледаме няколко серии в разследване кои са разменените бебета ....
две бяха...

Общи условия

Активация на акаунт